Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Türkiye

TEST VE AŞI GEREKLİ DEĞİL!

Yazan Dr. Saeed A. Qureshi

Yakın zamanda (21 Temmuz 2021), CDC, CDC 2019-Novel Coronavirus (2019- nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel'in Acil Kullanım Yetkisini (EUA) geri çekmeyi planladığını duyurdu. ( Link ). 

Bu geri çekilme ani ve şaşırtıcı görünüyor. CDC ne yazık ki bu eylemin nedeni olarak, multipleks(*) yöntem olarak bilinen başka bir testin kullanılmasını önerdi.

CDC'nin şu anda önerdiği  PCR testin yararlı bulunup bulunmayacağı bilinmiyor. Önerilen test, kullanımdaki orijinal versiyonundan daha karmaşık ve dolambaçlı olan multipleks yöntemdir. Yeni testin, PCR ile nasıl bir ilişki kurularak uygulanacağı da belirsizdir.

Aşağıda, 2020 yılı pandemi yönetimi için, PCR testinin tanıtılmasında CDC'nin konumu açıklanmaktadır ( Link ):

"Bu test, İlaç ve Kozmetik Yasası, 21 USC § 360bbb- 3(b)(1), yetkilendirme daha erken sonlandırılmadığı veya iptal edilmediği sürece, yalnızca Federal Gıda Madde 564(b)(1) uyarınca COVID-19'un tespiti ve/veya teşhisi için in vitro teşhis testlerinin acil olarak kullanılmasına izin verilmesini haklı kılan koşulların mevcut olduğunun beyanı süresince geçerlidir."

"Pozitif sonuçlar, SARS-CoV-2 ile aktif enfeksiyonun göstergesidir, ancak bakteriyel enfeksiyonu veya diğer virüslerle birlikte enfeksiyonu dışlamaz. Tespit edilen ajan, hastalığın kesin nedeni olmayabilir.(!)"

Bu arka plan göz önüne alındığında, sadece şu tahminde bulunulabilir:

(1) En son CDC'de, geçen yıl içinde defalarca dile getirildiği gibi, PCR testinin ilgisizliğini ve geçersizliğini kabul eder.

(2) Pandemi, doğrudan PCR testi ile ilişkilendirilmiştir. Bu nedenle, geri çekilmesi, CDC'nin olağanüstü halin ve buna bağlı olarak pandeminin 2022'nin başında var olmadığını veya olmayacağını düşündüğünü gösteriyor. Bu nedenle, testin gerekliliği haklı görülmeyecektir.

(3) Aşıların geliştirilmesi, PCR testine dayanıyordu. Öyleyse, aşıların etkinlik ve yararlılık iddialarının güvenilirliği geçersiz hale gelecektir.

Kısaca CDC, tavsiye edilen PCR testini geri çekme kararını netleştirmelidir.

Aksi takdirde halk, CDC'nin virüs ve pandeminin hatalı ve bilimsel olmayan (PCR) testlerin uygulanmasına dayalı bir aldatmaca olduğunu kabul ettiğini varsaymak doğru olacaktır.

(*) Multipleks; PCR teknolojisi ile, tek bir örnekten tek çalışmada birden fazla bakteri, virus, fungus ya da parazit saptanabilmesi.

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

Dr Saeed Qureshi'nin web sitesi : http://www.drug-dissolution-testing.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.