Öne Çıkanlar DSÖ Twitter Şehzadeler Belediyemiz Mendy Chitrik Chabad

VARSAYIN&VARSAYALIM…

İster inanın ister inanmayın, yakında grip için de bir virüs olmadığını anlayacaklar!

Yazan Dr. Saeed QURESHİ            

Başlangıç noktası; Önce bir pandemi olduğunu ve ardından insanların hastalandığını ve öldüğünü varsayalım.

Ardından, hastane/ülke başına çoğunlukla bir hasta olmak üzere hastane ziyaretlerinin rastgele değerlendirilmesine dayalı olarak pandemi yayılımını “onaylayın”.

Değerlendirilen çoğu “gösterge” hasta, duruma göre yaygın ve standart tedavilerle başarılı bir şekilde tedavi edildiyse ve ciddi hastalık veya ölüm olmaksızın iyileştiyse, yine de ülkelerin ölümcül bir pandeminin ortasında olduğunu varsayın. Ardından, enfeksiyonun virüs tabanlı olduğunu ve virüsün yeni olduğunu varsayalım, buna SARS-CoV-2 adını verin, bir PCR testiyle “doğrulandı”. Anlaşılır bir şekilde, testin virüs veya hastalığı için çalıştığı hiçbir zaman gösterilmemiştir (çünkü onları test edemez), ancak yine de testin yeni virüs için çalıştığını varsayar. Testi referans (altın) standarda göre doğrulamak gereksizdir ancak doğrulandığını varsaymak gerekir. Yeni virüsün varlığını, "bilimsel" kanıtını sağlamak için, "izolatı" izole edin ve izolatın/lizatın virüs olduğunu varsayın. Virüs enfeksiyonu ile etiketlendikten sonra (yani, PCR pozitif), hastaları diğerlerinden ayırın ve iyileşeceklerini varsayın. İyileşmediyse, virüs hastalığından veya COVID-19'dan öldüklerini varsayın.

Ayrıca, tek etkili tedavinin aşı olması gerektiğini ve bunun yeni bir aşı olması gerektiğini varsayın. Mevcut hiçbir ilacın veya tedavinin işe yaramadığını varsayın. Klinik deneyleri sağlıklı gönüllülerde (virüse yakalanmış hastalarda değil) gerçekleştirin. Bununla birlikte, PCR testinin negatif sonuçlarıyla, deneklerin var olduğu varsayılan virüsten korunduğunu varsayalım. Aşıların oldukça başarılı olduğunu varsaymak için gerçek veya mutlak Aşı Etkinliği Olmayan RVE'yi (Göreceli Aşı Etkinliği) hesaplayın.

Ah, pardon, sözcüğün “bilim” olduğunu varsayın ve tekrar tekrar bağırın. Çünkü bilimle çalışıyorsun ya da bilimi takip ediyorsun – “tıp/eczacılık bilimi”!

Diğer ayrıntılar (1, 2, 3)

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

https://bioanalyticx.com/the-science-behind-the-coronavirus-and-covid-19/

Anahtar Kelimeler:
COVID19SARSCOV2PCRRVE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ANIL 2 yıl önce

Pandemi (Virüs,kanıtlayan pcr ve koruyucu meleği aşı) medya keza destekçi..Insanlarin çoğu viruse okey medyaya okey pcrye okey asiya okey olmayana düşman inanmayana düşman =ALGILARIN ÖLÜMÜ..ALLAHIN BAHŞEDIP EN ÇOK KULLANILMAYAN 2 ORGANI KALP VE BEYINDIR..VICDANDAN VE DUSUNCEDEN UZAK KALAN INSANLIK YOKLARI OYNUYOR