Öne Çıkanlar Türkiye Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER

YARDIM MI, İŞGAL PLANI MI?

Yazan Yusuf Ozan DEMİR

ABD, DEPREMDEN ETKİLENEN TÜRKİYE'YE SAVAŞ GEMİSİ VE ASKER GÖNDEREBİLECEĞİNİ DUYURDU. ANCAK SÖZ KONUSU BU TUHAF GELİŞMELER NATO'NUN 2002 YILINDAKİ TATBİKATINI AKILLARA GETİRDİ. O TATBİKATA GÖRE DEPREMLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR YIKIM YAŞIYAN TÜRKİYE, NATO İŞGALİNE MARUZ KALIYOR.

DEPREM SONRASI, Türkiye'ye doğru yola çıkan dev ABD savaş gemisi akıllara  2002 NATO  işgal tatbikatını getirdi.

DİKKAT!

10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremler sonrası Anadolu Ajansı dikkat çekici bir haber servis etti.

PENTAGON: BUSH UÇAK GEMİSİ TÜRKİYE’YE GİDİYOR

Ajans, Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder'ın ABD’nin, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek için USS George HW Bush uçak gemisini Türkiye’ye göndereceklerini açıkladığını kaydetti.

Söz konusu ABD uçak gemisi 4 Şubat'ta yani 6 Şubat'taki depremden sadece 2 gün önce Yunanistan'ın Pire Limanı açıklarına demir atmıştı. Öte yandan geminin arama-kurtarma çalışmalarına hiçbir fayda sağlamayacağı vurgulanıyor.

Bu arada ABD Başkanı Joe Biden da Amerikan ordusunu Türkiye'ye yardım için gönderebileceklerini açıkladı.

21 YIL ÖNCEKİ ABD İŞGAL PLANI...

Deprem sonrası yaşanan bu tuhaf iki durum, NATO'nun 2002 yılında gerçekleştirmiş olduğu 'millennium challenge' isimli tatbikatı akıllara getirdi.

NATO'NUN TÜRKİYE'Yİ İŞGAL PLANI!

21 yıl önceki tatbikatın senaryosu kan donduracak cinsten.

İŞTE O SENARYO:

ABD öncülüğündeki NATO, Lozan Anlaşması Yıl dönümü olan 24 Temmuz 2002'de 'Bin Yılın Meydan okuması' adlı bir Tatbikat yapar

Tatbikata Türkiye davet edilmemiştir.

BURAYA DİKKAT!

Tatbikattaki hedef ülke, iki kıtada konuşlu bir ülke.

Bu anlamda bir takım denizyollarını kontrol ediyor.

Akdeniz’de bir ada ülkesiyle sorunları var bu ülkenin.

Ayrıca söz konusu hedef ülkede kendilerine göre 'azınlık unsurlar' da yaşamaktadır.

HER ŞEY DEPREMLE BAŞLIYOR!

-Senaryo, söz konusu hedef ülkede meydana gelen çok yıkıcı bir depremle başlar.  Bu arada depremle eş zamanlı olarak Uluslararası bir mahkeme, ülkenin sınırlarıyla ilgili ve çıkarlarına ters bir karar alır.

Sorun olan ada devletiyle ilgili uluslararası güçler, hedef ülkeye çözüm önerir.

Zor durumda olan siyasiler öneriyi kabul etmek zorunda kalır.

Bunun üzerine askerler yönetime el koyup ülkede otoriter bir yönetim kurarlar.

Sonrasında ada devletini ablukaya alırlar ve ABD askerleri, 96 saat içinde işgal eder!

BU HEDEF ÜLKE NERESİDİR?

Türkiye'den başkası değil.

Bu tatbikatın senaryosuna bakıldığında hiçbir şey tesadüf gözükmüyor.

Söz konusu geminin derhal Türkiye'den uzaklaştırılması gerekiyor.

Öte yandan istihbarat kaynaklarımız son derece önemli bir uyarıda bulundular.

O uyarıya göre:

-ABD'nin içerideki ajanları ABD'ye karşı öfkeli halk kitlelerini kışkırtarak İncirlik üssü gibi noktalara yönlendirip saldırıya teşvik edecek…

-Bunu bahane eden Washington, 'kendi askerini koruma' bahanesi ile ordu mensuplarının bir bölümünü Türkiye'ye sokmak isteyecek.

CASUSLARA DİKKAT!

Güvenlik uzmanları bu süreçte içeride casusluk faaliyetlerinin artacağını ve buna tedbirli olunması gerektiğini vurguluyorlar.

Bazı depremzedeler de 'gazeteci' görünümlü istihbaratçıların Türkiye'yi kötülemeleri karşılığında kendilerine para teklif edildiğini aktararak şu çarpıcı bilgileri verdiler:  'ÇİN DEVLET TELEVİZYONUYUZ' DEDİ. ELİNDE DE MİKROFON. ADAM BURAYA GELDİ KARDEŞ. BURALARA BAKTI. MARKETİN FOROĞRAFINI FALAN ÇEKTİ.

'NE OLDU?' DEDİ. 'KARDEŞ' DEDİM 'NE OLACAĞI BİR ŞEY YOK. ALLAH'TAN GELEN BİR AFET.' DEDİM; BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK HİÇBİR ŞEYE İHTİYACIMIZ YOK. BİZ KENDİ KENDİMİZE YETERİZ DEDİM. 'AKP'Lİ MİSİN BÖYLE KONUŞUYORSUN?' DEDİ. 'YOK BİZ BAYRAK SEVDALISIYIZ, MEMLEKETİMİZİ, TOPRAĞIMIZI SEVİYORUZ' DEDİM.

PARAYI UZATTI BALYA İLE. 'BİR ŞEY DİYEMEZ MİSİN HAKKINDA (DEVLET ALEYHİNDE) BİZ GEREKENİ YAPARIZ' DEDİ. AYNEN BÖYLE. BEN DE 'S... GİDİN BİR DAHA GÖZÜM GÖRMESİN!' DEDİM. İNAN PARÇALAYACAKTIM DA O ACI İLE BİR ŞEY DİYEMEDİM.

Ve son bir not.

Suriye'de çeşitli fenalıklara imza atan, ABD ve İngiliz istihbaratına hizmet eden, ‘sivil toplum kuruluşu’ görünümlü Beyaz Baret'lerin Türkiye sınırlarından içeri sokulmaması gerekiyor.

Anahtar Kelimeler:
ABDNATOBiden
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fazıl 1 yıl önce

Bu da ne ya

Avatar
Tarık Çankaya 1 yıl önce

Bu yazılarınızin devamini getirin uyanmak için çok önemli