Öne Çıkanlar DSÖ Starlik Georges MAROVİTCH Acil Kullanım Onayı Türkiye

YENİ DÜNYA İÇİN SAVAŞ BAŞLADI

Yazan Muammer KARABULUT

Yeni Dünya düzenini hazırlıkları için çıkarttıkları savaşın öncesini uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Hepimiz bu savaşın nedenlerini öyle veya biliyoruz. Hatırlamamız gereken, DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği planlı salgın ile 7 Ekim 2023 tarihinde küresel şeytanların kurduğu İsrail Terör Örgütü’nün Gazze saldırısıdır.

Kürsel şeytanlar Wuhan ve Gazze’de dünyayı nasıl kontrol ettiklerini açıkça gösterdiler.

ÇİN’de olmayan bir virüsü dünyaya yaydılar, hükümetlerle yaptıkları anlaşma ve bağımlılıklarını kullanarak insanları kobay olarak kullandılar. Dünyadaki seçilmiş hükümetler, seçilmemişlerin bulunduğu bir ağın içinde sesleri hiç çıkmadı. Çünkü hükümetler, bağlı bulundukları ağda iki ülkenin yan yana gelemeyeceğini ve küresel sisteme boyun eğeceklerini biliyorlardı. Aynı durumu Wuhan sürecinde olduğu gibi Gazze’de de yaşadık. Başlangıcını yazmak bile istemediğim bir oyunla Gazze’de operasyon yapanlar, bugün herhalde dünyayı planlı salgın gibi nasıl sardığını görüyordur.

Dün dünya insanları ile fare gibi oyun oynadılar. 7’den 70’e herkesi eve hapsettiler. Ağzınıza, burnunuzu örtecek maskeler takın, kolunuzu açın zehirleyeceğiz dediler. Tüm bu olanlara karşı hiçbir hükümet ses çıkartmadı. Hükümet yöneticileri, küresel şeytanlar ne isterlerse vatandaşlarına onu yaptırdı. Bugün de Gazze’de olanlara hükümetler ses çıkartsa bile İsrail sınırına girip müdahale edecek hiçbir güç yoktur. Resmen Gazze’deki küçük insanlar dahil ölümlerini izlemektedir.  

Wuhan ile Gazze arasına sıkıştırdıkları Ukrayna savaşı ise bugün Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD ve Avrupa ülkelerinin Rusya ile savaş konusunda yaptıkları açıklamaların gerginliğin artmasına yol açtığını belirterek, "NATO, Ukrayna'yı kendi toprağı olarak görüyor." dedi.(bkz)

Demek oluyor ki yarın dünyayı nasıl dizayn ederlerse öyle olacak. Ellerinde her türlü silah var.

O çok söz edilen dünya savaşı, 11 Mart 2020 tarihinde başladı ve bütün hızı ile devam ediyor.

Ne de olsa kurbağa ısıtma işini iyi biliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Araştırmacı 2 ay önce

Çok ilginç şu aşağıdaki yazıyı burada ne kadar gönderdiysem otomatik olarak YouTube tarafından engellendi herhalde doğru payı var::: https://m.youtube.com/watch?v=yaVTn9MEqSk&noapp=1

2:30 ///…. eğer bu yaz harekat yaparsak ABD ile çatışma riski mi var …///

Ulan ne ataksınız …
ABD Türkiye ile silahla tankla uçakla asla çatışmaz bundan daha kolay yolu varken .. Türkiye deprem bölgesi olduğuna göre HAARP silahını kullanır aynen önceden Kahramanmaraş Depreminde olduğu gibi .. Ne olmuştu eski savunma bakanı Hulusi Akar havlayarak - çatlasanız patlasanız da harekat yapacağız- demişti ve çok zaman geçmeden Kahramanmaraş Depremi gerçekleşti . Şimdi de aynısı Tayyip yaz ayında harekat yapıp PKK yı sıfırlayacağız diyor .Türkiye sadece ses çıkarıyor havlayan it ısırmaz .
Türkiye harekat için şimdi yine adres verdiğine göre yine karşı taraf ABD çok önceden hareket eder . Bekleyin yaza varmadan mart , Nisan gibi İstanbul’da büyük deprem yaşanırsa hiç şaşırmayın bu durumda büyük yıkım yaşanır bu şekilde artık Türkiyenin eli kolu bağlanır artık bir daha operasyon adını bilem anamaz olur . Üstelik bu İstanbul depremini Türkiye doğal olarak kabul edecek nedense HAARP silahının yaptığına bir kanıtı olmayacak :)))))
Savaş da aynen Satranç oyunu gibidir sen açıkça yapacağın hamleleri karşı tarafa açıklarsan karşı taraf da seni aniden anında Şah-Mat yapar :))))) Ahhh Tayyip bey sadece gök gürültüsü gibi ses çıkarıyorsun yaptığın hiçbir şey yok :))))) önemli olanı yıldırım gibi sesizce işini yapmak ABD işte bunu yapıyor ::)))