Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi TL 5G Mehmet Eymür Deprem

YENİ YANGINLARA HAZIRLIKLI OLUN

Yazan Abdurrahman DİLİPAK                                                             

Bugün yeni bir gün. GreatReset için CoVID’den sonra çok önemli bir adım olan Starlink Projesi hayata geçiriliyor. 70.000 Alçak İrtifa uydusu bugünlerde aktif hale getiriliyor. Artık dünya “büyük gözaltı”nda. Sırada “NeuraLink” projesi var. Akıllı şehirler, akıllı arabalar, akıllı otonom, insansız cihazlar, Humanoidler, Avatarlar ile tanışacağız. Ama önce StarLink’in yerdeki uzantısı olan 5G projesinin tamamlanması, insan ve hayvanların chiplenmesi gerekiyor ki, “yer ve gök” onların kontrolüne geçsin ve nesnelerarası iletişim ile İnsan, Hayvan ve bilgisayar eşleştirilebilsin.

Artık din, ahlak ve gelenekten bağımsız BİREY’ler, GENDER olarak yeni tanrıların NESNEsi olacaklar. Artık BİYOLOJİK İNSAN döneminin sonuna geldik. TRANS HUMANİZM ile bu İnsanımsı canlıların cinsiyetleri bile eğilim, deneyim ve tercihine dayalı olacak.

Siz CoVID aldatmacası ile MASKE, MESAFE, MUSLUK ile oyalanırken birileri başka işler peşindeydi.Bu Pedefolik, Satanist Lobi, gerek görürse, insan kalabalığından kurtulmak için yeni bir dünya savaşı çıkartmak konusunda tereddüt etmeyecektir.Yangınlar, salgın hastalıklar bu senaryonun farkında olanlar için sürpriz gelişmelerdeğil. Daha beterine de hazır olun.Daha İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ perdesinin arkasında, ISLAH EDİCİ rolü üslenmiş Bill’in adamlarının yeni bozgunculuklarına şahid olacağız.Siber orduları ya da mevcut Siber altyapılarını kullanarak, her yeri kaplayan internet ağları ile Havadan, karadan, denizden TOPYEKUN SALDIRACAKLAR.. Bakarsınız yakın gelecekte her eve internet erişimi bedava yaparlar. Herekse akıllı bir telefon verirler. Bir de Chiptaktıplar mı, zaten artık siz bir SİBORG’a dönüşmüş olacaksınız.

Yeni bir mitolojik çağa giriyoruz. Din, ahlak, gelenek her şey GREAT RESET sonrası YENİ NORMAL dönemde yeniden şekillendirilecek.Buyurun size bir harita: Son 24 saatte Güney Avrupa'da gerçekleşen yangınlar. Dahası var, dünyanın başka yerlerinde de benzer olaylar yaşanıyor.

Bu durumu sadece PKK ve FETÖ ile açıklayamazsınız. FETÖ’yü ve PKK’yı örgütleyen bir “üst akıl”(sızlık) var. Bill’in adamlarının aklıda onlara bağlı. CoVID lobisi aynı lobi! Onun yerli işbirlikçileri de bu senaryonun bir parçası.

Geçen gün Akitteki yazımda iki ayrı arkadaştan aktarımlar da yapmıştım: Yusuf Ozan Demir (@yusdemoz) 27 Ocak 2020’de yazmış: YOD: ”Yeni Dünya Düzeni için bir kaosa ihtiyaç var. Bu kaos, istenilen zamanda gelecek! Geldiğinde insanlar, Yeni Dünya Düzeni’ne katılmaya zorlayacaklar! Deprem, yangın, kuraklık, sel, fırtına, salgın hastalıklar özellikle uçak kazaları zirve noktaya çıkacak!" Bunlar bilinmiyor değildi. Evet “Türkiye, Rusya, İspanya, İtalya, Siberya, Lübnan, Yunanistan ve ABD’de onlarca yerde orman yangını var.. yeni terminolojiyle ‘yangın pandemisi’..” 2021 TheEconomisit’inin kapağında “yeşil yangın” Kumar makinasında var. Bırakın PKK ve FETÖ’yü, CoVID’i kim çıkarttı ise yangını çıkartan onlar olamaz mı? Daha doğrusu CoVID’i kim çıkarttı ise PKK ve FETÖ’yü de onlar çıkarttı desem!. Yerde aramayın düşmanınız, “gökten başınıza siber pislik yağıyor” görmüyor musunuz. Bunlara alışacaksınız.. Bunlar daha çok artacak biz bu akılsızlıkla onların peşinden koştukça. Tuncay Uludağ yazmış, yangınların mekaniğini: “Enerji aktaran uydular reflektör, mikrodalga veya lazer güç vericisi ile uzaya fırlatılır. Reflektörler veya aynalar, güneş radyasyonunu güneş panellerine yönlendirir. Paneller güneş enerjisini bir mikrodalga veya lazere dönüştürür ve kesintisiz enerji Dünya'ya yönlendirilir. Güneşten toplanan enerjinin dünya üzerinde bir noktaya direk, mikrodalga ve lazer ile gönderebilen birçok sistem yapıldı. PRAM Uydular ile enerji aktarma 2020 de X37N dronlar ile bile denendi. SBSP (Güneş ışınlarını toplama ve yönlendirme) LLNL lab. tarafından sergilendi. Bir çok araştırma ve deney uzaydan dünyaya en iyi odaklama mesafesinin 400 ile 600km arası olduğunu gösterdi. Bu mesafe şuan ElonMusk uyduları ve daha önce yazdığım 4 uydu internet firması tarafından kullanılıyor. Bu uydular ise düşük gecikme süresi arkasına sığınıyor. Bazı ülkeler, uzaydan yapılabilecek orman yangınları ve saldırıları komplo sanmakla yetinirken; Fransa , Japonya ve birkaç AB ülkesi bu uyduları pasif hale getirecek ve takip edecek sistemler üzerine yıllardan beri çalışmakta. Birçok yangın, bu uydular ile yapılmış olabilir.” İyi uykular. Maske, Mesafe, Musluk, aynen devam. Aşınızı oldunuz mu? Sahi her konuda kavgalı iktidar ve muhalefet çevreleri, işin içinde uluslararası sistem olunca nasıl “Kurşun asker” e dönüşüyorlar. Herkes birbirine meydan okuyup tehdit ederken, “uysal koyun”a dönüşüyorlar. Sahi bu nasıl oluyor!?.

Neyse bu akıl(sızlık)la gidilirse, kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşmaya devam ederiz ve  gelecek günlergeçen günleri aratır!.

Daha anlatacak çok şey var. “Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım” Yokuş aşağı koşar gibi Cennet hayali ile Cehenneme doğru, meçhul olmayan bir geleceğe doğru sürükleniyoruz. Bu gidişin sonu hüsran! Kan, gözyaşı. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
5GGreat ResetSBSP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sda 3 yıl önce

Dilinize sağlik. Insan, hala uyuyor. Oysa sana akil vermisti. Aklinin farkinda degil. Önünde katliam yapiliyor, insan, hayvan, doğa, o hala kendi cennetine bakiyor. Oysa insanin dunyada bir hesabi varsa, cennete oyle gidecekse, verecegi hesabin zalimligin karsisinda olmasi, gelecek nesillere bu dunya tiyatrosunu biralmasi gerektiginin farkinda degil. Kiyametin manasinin UYANMAK oldugunun farkinda degil.

Avatar
Ercan snp 3 yıl önce

Bro: adlı kişi sen bunları dert etme diyorsunda. Adam uyarıyor ki önlem alınsın diye. Senin mantıkla gidersek, millet bu gidişle dinden imandan soğuyacak, müslüman kalabilecek mısın orası önemli... Küresel seytanlar senin imanına saldırıyor direk veya dolaylı olarak, sen ise hacım boşver binaları diyorsun...

Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

İnsanoğlu her zaman doğruyu yapabilseydi, herkes Müslüman olurdu... ALLAH C.C Müminlerin yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
Bro 3 yıl önce

Hacim, bunlari dert etme. Mumin gibi yasadiktan sonra ölüm, kıyamet ne zaman ne şekilde gelmiş fark eder mi?

Avatar
Fatih Dadaşoğlu 3 yıl önce

Kainatın sahibi Allahtır hesapları da o yapar bu kadar endişe ham hayal..

Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.