Öne Çıkanlar DSÖ Şehzadeler Belediyemiz Elektrokmanyatik aŞI İznik

YERYÜZÜNÜN TÜM ERDEMLİ VE NAMUSLU İNSANLARI BİRLEŞİNİZ

Dünya, ilk kez böyle bir tehditle karşı karşıya.. Ve ilk kez böyle bir korku pandemisi ile insanlık yargısız bir infaza tabi tutularak teslim alındı ve ev hapsine mahkum edildi.

Bize ölümü göstererek ilaç ve aşı diye daha tehlikeli sonuçları olabilecek emrivakilere razı etmek istiyorlar.

CoVID bir biyolojik ajan. 5G yerden, Starlink uzaydan insanlığı kontrol altına alıp, “dijital bir diktatörlük” ve “dijital bir kölelik” sistemi kurmak istiyorlar. Bizler o gün, “biyonik robotlar” olacağız.

Bu onların planı. Şüphesiz Allah’ın da bir hükmü var. Onların her planları aynen gerçekleşecek değil. Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi, Kuyudaki Yusuf’u Mısır’a sultan eden, “ol” deyince olduran, “öl” deyince öldüren, kadere, rızga ve ecele hükmeden bir Allah var.

Ben onlardan değil, kendi cahilliğimizden, korkaklığımızdan, zalimler karşısında sessiz kalanlardan olmaktan korkuyorum. Şüphesiz ki, biz kendi hakkımızdaki hükmü değiştirirsek, kurtulanlardan olacağız. Onun için daha akıllı, daha dürüş ve daha cesur olmamız ve farklılıklarımıza rağmen barış içinde bir arada yaşamanın bir yolunu bulmamız gerekiyor. Zira “Tefrika girmeden bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.

Bugünlerde Amerikan seçimlerinin sonucunu bekliyorlar. Biden’in yardımcısı kendinden daha tehlikeli. FED’in başına gelecek olan da, Ulusal Güvenlik danışmanı da.

Yeni Normal” döneme geçerken, “Büyük reset” öncesi alt yapıyı kurmaya çalışıyorlar. Dolar eski dolar olmayacak, onların planlarına göre. Asıl ekonomik yıkım o zaman gelecek. Bir Covid ile uğraşırken, onlar trilyonlarca doları da reset’leyecekler ve “Global reset” ile birlikte, “Global af” da çıkartacaklar. Geçmiş hesaplar ve davalar geçmişte kalacak. Bunun anlamı şu: Dünyaya dağıttıkları dolarlar çöp olacak.

Neuralink, GPT3, Nesneler arası iletişim, Chip, İstanbul sözleşmesi, LGBT+, Toplumsal cinsiyet, Yeni Media ve Checking, hepsi bu kirli oyunla ilişkilendirilmiş vaziyette.

Yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat” vaat ediyorlar. Bize, “Biz ıslah edicileriz” diyorlar. İyi bilelim ki onlar ve işbirlikçileri bozguncuların ta kendileridir. Yeryüzünü cehenneme çevirmeye çalışıyorlar. Politikacı, bürokrat, akademisyen, gazeteci, sanatçı, her kesimden işbirlikçileri var.

Bizler ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz. Başka fitneler de yaşayacak insanlar. Bunlar beklenmedik olaylar değildi. Kutsalla aramıza mesafe koyunca, bu haberlere kulaklarımızı tıkadık ve olan olaylara hazırlıksız yakalandık. Daha sıradakiler de var.

İtiraf edelim, biz cahillerden ve zalimlerden olduk.

Fasık’lar bize bir haber getirdiklerinde hemen inanmayalım. Sözü dinleyelim doğrusuna uyalım. İstişare ve şura ile karar verelim. Kafamızı hiç kimseye kiraya vermeyelim. Karşı görüşleri de dinleyelim. Sonuçta söz konusu olan kendi hayatımız ve geleceğimiz. Eğer biz doğru davranırsak, Allah da işimizi kolaylaştırır. Korku ve paniğe gerek yok. Bize hayır gibi gelen şeylerde şer olabileceği gibi, şer gibi gelen şeylerde hayır da olabilir.

Bu hainler daha şimdiden, aşı ve ilaç üreticileri, daha şimdiden olumsuz bir yan etki ya da bazı kişilerde beklenenin aksine sonuç vermesi durumunda tazminattan ve yargıdan muaf olmak istiyorlar.

Bu arada bu CoVİD dine, ahlaka, siyasete, bilime ve bürokrasiye de bulaştı sanırım. STK hafızasını kaybetti, Media’da zihin ve duyu bulanıklığına sebep oldu sanırım.

Ben bu vesile ile, Brezilya Cumhurbaşkanı Bolsanonaro’ya aşı konusundaki duyarlı ve cesur karşı çıkışı için, İtalya milletvekili Sara Cunial’e daha önce o İtalyan parlamentosundaki, 5G ve CoVİD ile ilgili konuşması için teşekkür ediyorum. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
5GFEDLGBT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Biz de size hiç korkmadan iç vazgeçmeden uyarmaya anlatmaya devam ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz Allah razı olsun hocam İyi ki varsınız

Avatar
Arzu atsız 3 yıl önce

Onların planları varsa bizi Yaratanın da bir planı var. Onlar tuzak kurdu Allah ta onlara tuzak kurdu tuzak kuranların en hayırlısı Allahtır Rabbim bilinci yüksek kişileri çoğaltsın

Avatar
Emel 3 yıl önce

Aklı selim, fikri selim, kalbi selim insanlara ihtiyacımız var,,,

Avatar
MÜKREMİN TÜRK 3 yıl önce

Zalimler her zaman plan yaparlar ama Allah'ı hiç hesaba katmazlar. Tam oldu derken Allah devreye girer ve planları bozulur.
Bizim Allah'tan başka dayanağımız yok. HasbinAllah ve nigmel vekil.

Avatar
Server 3 yıl önce

Milyonlarca birlik kuralım.Hep birlikte hareket edelim.Kafirin elindeki silah budur onu tekrar alalım...

Avatar
Recep Seper 3 yıl önce

Inkarcılar sizinle nasıl toplu halde mucadele (savaş)ediyorsa siz de onlarla toplu halde mücadele ediniz. (Ayeti kerime ). İslam Ekonomik birliği şart.

Avatar
Ömerefe 3 yıl önce

Kim lan bu kavat yazısını okumadım bile adam gibi adamlara yer verin sitenizde