Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

ZİHNİMİZ &BEDENİMİZ B. GATES'E EMANET

Yazan Müge ALİEFENDİOĞLU

Savunma Bakanlığı ve Bill ve Melinda Gates Vakfı, zihinlerimizi ve bedenlerimizi kontrol edebilecek bir teknolojiyi uygulamak için, Silikon Vadisindeki Profusa şirketi https://profusa.com/ ile ortaklık kurdu.

Bir bilim-kurgu filmi olarak algılanabilecek olan teknoloji, pandemi süreci ile eşzamanlı olarak gerçeğe dönüşüyor.

Hidrojel adı verilen gelişmiş bir malzemeden yapılmış kalıcı türden bir çip, insanları internet bulutuna/ağına, geri döndürülemeyecek şekilde entegre etmeyi amaçlamaktadır. Yaklaşık bir pirinç tanesi büyüklüğündeki çip, vücut kimyası ve diğer biyometrik değişiklikleri hakkında bir veri tabanına geri bildirim sağlıyor. Projeyi geliştiren şirket, semptomlar ortaya çıkmadan önce, genel popülasyonda COVID19’u  tespit etmek için bu teknolojinin kullanılacağını söylemektedir.

En son yayınlanan CDC belgelerine göre, covid sonucunda hayatta kalma oranı % 99,8 ve grib sonrasınd hayatta kalma oranı % 99,9’dur. https://reason.com/2020/05/24/the-cdcs-new-best-estimate-implies-a-covid-19-infection-fatality-rate-below-0-3/  Yüksek hayatta kalma oranlarına rağmen, hükümetler kilitlenmeler (lockdown) ve sosyal mesafe kurallarının gerekli olduğunu ilan etmişlerdir, yeni vakaların duyurulmasına dayanan acil durum yetkileri halen kullanılmaya devam ediliyor.

Bir savunma endüstrisi web sitesi olan ‘Defense One’, çip implantının 2021’in başlarında FDA onayını alabileceğini bildirdi: https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/ Profusa şirketi, sensorün 2021 yılı başlarında FDA onayını alabilmek için deneme aşamalarının devam ettiğini söylüyor.

The industry magazine https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future- pandemic-detection/163497/ coşkulu bir şekilde şöyle yazıyor: Pandemileri durdurmak neden bu kadar zor? Genellikle bunun nedeni, hastalığın yaygınlaşasının test aşamalarından daha hızlı davranmasıdır. Savunma Bakanlığı, deri altına yerleştirilecek bir biyosensör ile, grip benzeri enfeksiyonların semptomlarını, ortaya çıkmadan önce tespit ederecek olan yeni bir projeyi finanse etmeye yardımcı oluyor.

Bir şırınga ile enjekte edilen hidrojel çip, herhangi bir COVID aşısı ile birlikte deri altına enjekte edilebilir. Zorunlu aşılama, projenin yaygınlaştırılmasının vazgeçilemez anahtarı olacaktır.

Vücut içi nanoteknolojinin ve insan vücudunu bir yapay zeka platformuna bağlayan sensörlerin ortaya çıkmasıyla birlikte, totaliter hükümetlerin, bu yeni teknolojik gelişmeleri kötüye kullanma olasılığı gözden kaçmamaktadır.

Gelişmiş biyosensörler ile birlikte, yapay zeka, kişinin ruh halini ve aktivitesini, ayrıca kalp atış ve solunum hızını, vücut ısısını, hatta cinsel aktivitesini algılayarak kaydedebilmektedir.

Savunma Bakanlığı ve Bill Gates tarafından desteklenen fonlarla birlikte, covid tespiti için kullanılacak, bilgisayar bağlantılı ‘FDA Enjekte Edilebilir Biyoçip İmplantlarının’ onaylanması süreci güncelliğini koruyor.

Teknoloji eleştirmeni Adam Keiper The New Atlantis'te https://www.thenewatlantis.com/publications/the- nanotechnology-revolution şöyle yazıyor: Nanoteknoloji, gözle görülemeyecek zihin kontrol sistemleri, mobil dinleme cihazları veya hayal edilemeyecek kadar korkunç işkence araçları yapmak için kullanılabilir.;

Savunma Bakanlığı’nın bir kolu olan Savunma İleri Araştırma Projeleri Ajansı DARPA https://www.darpa.mil/ , sözü edilen teknolojiyi geliştirmek için, 2011 yılında Kalifornya Emoryville’deki bir biyoteknoloji şirketi olan Profusa ile ortaklık kurdu.

2011, ‘Occupy Wall Street’in ortaya çıktığı yıldır.

19 Mart 2018 tarihli bir ‘Profusa Basın Bülteni’ şu haberi yapmıştır: https://www.prnewswire.com/news-releases/injectable-body-sensors-take-personal-chemistry-to-a-cell-phone-closer-to-reality-300615644.html ;bugün bilim adamları, vücutla bir bütün haline gelen ve taşıyıcı verilerini bir cep telefonuna veya buluta aktaran, küçük ‘biyosensör’lerin sunumunu yapıyorlar. Yumuşak kontakt lense benzeyen doku benzeri bir hidrojelden oluşan küçük biyosensörler, tek bir enjeksiyonla cilt altına ağrısız bir şekilde yerleştiriliyor.’’

Bir endüstri dergisi olan Biooptics World https://www.bioopticsworld.com/biophotonics- techniques/article/16430803/profusa-tissueintegrated-optical-biosensor-monitors-key-body-biochemicals-in-real-time ,

Profusa sensörlerini vücudun dokusuyla bir bütün haline gelen, enjekte edilebilir biyosensörler olarak tanımlıyor.

Bill ve Melinda Gates Vakfı bursu https://globalprojects.ucsf.edu/sponsor/bill-melinda-gates-foundation, projeyi Vücut kimyalarının sürekli izlenmesi için implante edilebilir çoklu analit sensörler olarak tanımlanıyor.

Profusa’nın başkanı ve CEO’su Ben Hwang, Ph.D. ise, yeni teknolojiyi ‘Biyoçiplerle Kombine Edilebilecek Vücut İçi Nanoteknolojinin Geliştirilmesi’ olarak adlandırmaktadır.

Şirket profiline göre https://pitchbook.com/profiles/company/58919-9 signals , ABD Ordusu Araştırma Ofisi, Profusa şirketinin ana yatırımcılarından birisidir.

Aynı zamanda, ‘vücut içi hidrojel teknolojisi’, ‘vücut içi nanopartikül teknolojisi’ ile eşzamanlı olarak geliştirilmektedir.

Savunma Bakanlığı, sağlık üzerindeki uzun vadeli yan etkilerini dikkate almaksızın, uykuya ihtiyaç duymayan, yüksek duyu bilincine ve diğer  savaş alanı avantajlarına sahip süper askerler http://isn.mit.edu/ yaratabilmek için, nanoteknolojiyi kullanma arzusunu gizlememektedir. Geçmişte, askerlerini Agent Orange’a ve biyolojik ajanlara ve deneysel Körfez Savaşı aşılarına maruz bırakan bir askeri kuruluş için, askerlerin sağlığının birinci planda yer almadığı açıktır.

Yaygın kullanılacak olan bir kitle gözetleme platformu, cep telefonu ve wifi ağlarında çok yüksek bant genişliğine gereksinim duymaktadır. Bu teknik gerekliliğin, hükümetlerin mevcut wi-fi ağlarını 5G ile değiştirmek için koşulları sonuna kadar zorlamasının nedeni olduğu söylenmektedir.

Profusa, aşılar konusunda Gates’in cömertliğine yardımcı olan ‘Imperial College’ ile birlikte de araştırma çalışmaları yapıyor. https://www.mddionline.com/implants/early-warning-system-detecting-infections-being-studied - ‘Imperial College’, ABD’de sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı takdirde 2.2 milyondan fazla ölüm olacağını öngören ve öngörüleri gerçekleşmemiş olan Prof. Neil Ferguson’un çalıştığı kurumdur. Bu süreçte, Prof. Ferguson pek çok açıdan yanlış ABD Ordusu Araştırma Bürosu’ndaki ‘Asker Nanoteknolojileri Enstitüsü’ web sitesinden bir görüntü: SOURCE http://isn.mit.edu/ öngörülerde bulunduğu için itibarını yitirmiştir. https://www.nationalreview.com/corner/professor-lockdown-modeler- resigns-in-disgrace/

Doktorlar ve Teknoloji Uzmanları, Olası Karanlık Gelecek İnsanları Uyarıyorlar DARPA / Profusa, projesinin FDA tarafından onaylanacağını düşünen tıp doktoru Dr. Carrie Madej, elitlerin kitleler için tasarladığı gelecek planlarına karşı insanları uyarıyor. Dr. Madej , viral olan video sunumunda, insanların kalıcı implantlar ve ödül-ceza uygulamaları ile birlikte bütünüyle kontrol edildiği karanlık bir geleceğe dikkat çekiyor, global ölçekli bir hükümet kontrolündeki ‘yapay zeka’ sisteminin neden olabileceği tehlikelere ışık tutuyor. Nanoteknoloji, insanlara, yapay zeka ile etkinleştirilebilecek bir öldürme anahtarı enjekte etmeyi bile mümkün kılıyor.

Bağımsız gazeteci Whitney Webb, bir dönüm noktası olabilecek makalesini, Coronavirus DARPA’nın En Karanlık

Gündemine, “Tehlikeli Bir Destek Veriyor.”  başlığı ile yazmıştır. https://www.thelastamericanvagabond.com/coronavirus- gives-dangerous-boost-darpas-darkest-agenda/

Global ölçekli kontrol sistemi yaratabilmek için, insanların kan akışlarına erişimek başarının anahtarıdır ve zorunlu, geniş ölçekli, herkesi kapsayacak aşılama gerekli görülmektedir. ABD Kongre Üyesi Thomas Massie (R-KY), hükümetlerin, zorunlu aşı piyasaya sürülene kadar, yaratılan yeni vakaları esas alarak tecrit uygulamaya devam edeceklerine inandığını söylemiştir. https://coronanews123.wordpress.com/2020/08/14/us-congressman-massie-say-secret-government-plan-is-lockdowns-until-mandatory-vaccinations/

DARPA, vergi mükellefi ABD vatandaşları tarafından finanse edilmektedir ve ne yazık ki, insanlar üzerinde ‘çılgın’ olarak nitelendirilebilecek deneyler yapma konusunda sabıkalı bir geçmişe sahiptir. Bir deney, insanlara plütonyum enjekte etmeyi içeriyordu. DARPA'nın hidrojel biyoçiplerin geliştirilmesi için Profusa'yı görevlendirdiği yıl, DARPA Savunma Bilimleri Ofisi'nin eski başkanı Michael Goldblatt, muhabirlere gururla şunları söylemişti: Benim başarı ölçütüm,

Uluslararası Olimpiyat Komitesinin yaptığımız her şeyi yasaklamasıdır. Çin Apple Fabrikasındaki İntihar Ağları… Çin’deki Apple fabrikalarının, sert ve tahammül edilemeyecek kadar zor çalışma koşulları nedeniyle intihara teşebbüs eden işçilerle yaşadığı sorunlar, teknolojinin kötüye kullanılmasının bir örneğidir. Sorun o kadar yaygın hale gelmiştir ki, fabrikalar işçilerinin ölmesini engellemek için pencerelerin dışına ağlar kurmuşlardır. Örneğin, bir intihar girişimini algılayan algoritmalar ve algoritma ile iletişim kuran biyoçiplerle birlikte, intihar eyilimindeki işçi, olumsuz bir uyaranla birlikte çalıştığı yere geri yönlendirebilir.

Aşı Aktivisti Başkan RFK Jr., Bill Gates’in ‘kitlelerin 5G ile kontrol edilmesi’ planını açıklıyor:

https://www.bitchute.com/video/Sj1ei2y9thJc/

CDC, COVID Sonucundaki Hayatta Kalma Oranını% 99,8, Nezle Sonucundaki Hayatta Kalma Oranını % 99,a yükseltti: https://coronanews123.wordpress.com/2020/05/28/cdc-new-mortality-rate-3-there-is-no-reason-for-any-distancing-to-go-on-a-single-day/

ABD Ulusal Güvenlik Uyarısı: Askeri Soruşturmalar, DAVID DEGRAW tarafından Beyaz Saray COVID Görev Gücü Liderlerinin Aşı Bilimi Dolandırıcılığınını Açıkladı: https://degraw.substack.com/p/us-national-security-alert-military

Araştırmalar, ABD’de Hidroksiklorokin’in kullanımın yasaklanmasına tepki olarak doktorların ayaklanmasını destekliyor. 75.000 ila 100.000 hayat kurtarabilirdi: https://steemit.com/hydroxychloroquine/@munkle/covid-studies-support-doctor-s-revolt-against-political-suppression-of-hydroxychloroquine-yale-md-says-that-hcq-could-save-75

Referans makale: https://steemit.com/covid/@munkle/permanent-injectable-biochip-covid-sensors-near-fda-approval

Dr. Carrie Madej Video Sunumu:

Anahtar Kelimeler:
Bill Gates
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.