Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik İsrail

Mikroçip

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 1 Ocak 2022

Konuşanları komplo teorisi yapmakla suçlanan mikroçipler de nihayet 2022 yılında hayatımızı bir parçası olmayan aday.

İsveçli start-up şirketi Epicenter, bir akıllı telefon kullanarak kişinin aşı durumu da dahil doğrulama yapabilen, dijital implantları tanıttı. Buluş, derinin hemen altına yerleştirilmiş önceden programlanmış taranabilir bir implant içeriyor. Telefonla ödeme yapmak gibi çeşitli etkinlikler için veri de gönderilecek!

Şirket sorumlusu Hannes Sjoblad, “implantların çok yönlü bir teknoloji olduğunu ve COVID pasaportunun her zaman erişilebilir olması için bunları kullanmanın çok uygun olduğunu” söyledi.

Yeni deri altı implant teknolojisi ile kişinin aşı durumu veya sağlık kayıtları hakkında ayrıntılı bilgiler, derinin altındaki çipi taramak için bir telefon kullanarak çalışacağı gösterildi. Çipin kendisi bir tırnaktan daha küçük olup, kola veya başparmak ve işaret parmağı arasına yerleştirilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
COVİDMikroçipEpicenter
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.