Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman Yahdiler YouTube

BOMBA KABUL – COVİD TESTLERİ ÇALIŞMIYOR!

5gvirusnews Haber Merkezi Chicago / 15 Ocak 2022

PCR HİKAYESİNİN SATIR BAŞLARI

PCR Testin  mucidi olduğu için Nobel Ödülü alan Kary Mullis, Fauci'yi yalancı ve testini kötüye kullanan biri olarak nitelendirdi. Ve ağır ile hesaplaşma sonrası  Ağustos 2019'da öldü veya  öldürüldü! Ölmeden önce de Fauci’nin AIDS’ı kanıtlamak için PCR kullanarak retovirüs HIV’i  büyüttüğünü söyledi. Bu SARS-CoV-2’de yapılanın aynısıydı. Onun için Kary  Mullis  PCR 'testin' hastalık belirlemede yani  teşhis amacıyla kullanılmayacağını son bir kez söylemesi oldu.

Plandemi, DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde PCR Test Tanı Kiti Protokolünü kabul etmesi ve Tedros Adhanom Ghebreyesus’un 11 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan etmesi ve etttikten sonra da TEST TEST TEST diye bağırması ile viral hale geldi.

Pandeminin başlangıcından bu yana uzmanlar, PCR testinin geçerli bir teşhis olmadığı ve “ölü” replikasyon yapmayan viral kalıntıları yakalayabildiği için çok fazla yanlış pozitif ürettiği konusunda uyardılar.

Ayrıca CDC PCR'nin aktif enfeksiyonu tanımlayamadığını veya bulaşıcılığı ölçemediğini de kabul etti.

Amerikalı alternatif tıp savunucusu, tıp alanında araştırmaları ile tanınan Dr. Joseph Michael Mercola’nın, 11 Mart 2020 yılında DSÖ tarafından ilan edilen  Pandemeyi viral hale gelmesinin nedenin  PCR Test  olduğu konusunda bilimsel bir analiz yayınladı.

Plandeminin ilk aylarından itibaren  bilim insanlarının uyardığı PCR Test ile ilgili davalar açılmış, itirazlar yapılmış ve nihayet CDC’nin 31 Aralık 2021 tarihinde acil onay iznini iptal edilmesi ile daha güçlü bir frene de basılmıştı!. Şimdi yaşanan bu  ikinci yılık bu süreçte ne oldu Dr. Joseph Michael Mercola’nın araştırması ile takip edelim;

COVID pandeminin ilk günlerinden beri, PCR testi, uzmanların defalarca bunun geçerli bir teşhis olmadığına ve aşırı miktarda yanlış pozitif ürettiğine işaret etmesiyle, bitmek bilmeyen bir tartışma kaynağı olmuştur.

Önemli olarak, bir PCR testi, “canlı” virüsler ile aktif olmayan (bulaşıcı olmayan) viral partikülleri ayırt edemez. Bu nedenle bir teşhis aracı olarak kullanılamaz. Dr. Lee Merritt'in Ağustos 2020 Afete Hazırlık Doktorları 1 konferansında açıkladığı gibi, medya ve halk sağlığı yetkilileri, bir pandemi görünümü oluşturmak için kasıtlı olarak “vakaları” veya pozitif testleri gerçek hastalıkla birleştirmiş görünüyordu.

Ayrıca, bir PCR testi, diğer bakteriyel veya viral patojenlerin neden olduğu hastalıkları ekarte- (devre dışı bırakmak) edemediğinden, çalışmasıyla Nobel Ödülü kazanan PCR testinin mucidi Kary Mullis, yayınlan videosunda açıkladığı gibi, SARS-CoV-2'nin klinik semptomlara neden olan ajanı yani virüs olduğunu doğrulayamaz!

Neredeyse evrensel olarak, sağlık yetkilileri laboratuvarlara aşırı yüksek döngü eşikleri (CT'ler) - yani RNA parçacıklarını saptamak için kullanılan amplifikasyon (çoğul kopyalama) döngülerinin sayısı – kullanmada fazla (40-45 döngü) talimatı verdi ve böylece maksimum yanlış pozitifler sağladı.

Başından beri uzmanlar, 35'in üzerinde bir CT'nin bilimsel olarak doğrulanamaz olduğunu belirttiler, 2 , 3 , 4 , ancak ABD Gıda ve İlaç İdaresi ve ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, 40, 5 ve Dünya'da PCR testlerinin yapılmasını tavsiye etti. Dünya Sağlık Örgütü ise 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği Prof.Dr. Christian Drosten’in kabul ettiği protokolü ile  45'lik bir CT önerdi.

Yanlış pozitiflerin pandemisi daha sonra dünya hükümetleri tarafından küresel ekonomiyi yok eden, sayısız hayatı mahveden, tüm bir neslin eğitimini yok eden ve bizi temel insan haklarından ve özgürlüklerinden mahrum bırakan pandemik karşı önlemleri uygulamak için kullanıldı. CDC'nin gecikmiş kabulünün anlamı, son iki yıldır Amerikalıların olumsuz bir test bekleyerek kendilerini izole ederek -belki de haftalarca- gereksiz yere zaman harcadıkları oldu. Pandemi tiyatrosunu sona erdirmek için hedef direği defalarca taşındı ve yaşamı yok eden karşı önlemleri sürdürmenin gerekçeleri giderek daha gülünç hale geldi. Örneğin, Omicron üzerindeki korku tellallığı, varyantın şimdiye kadarki en hafifler arasında olduğunu ve akciğerleri enfekte etme ve hasar verme olasılığının çok daha düşük olduğunu gösteren mevcut verilere dayanarak mantıklı açıklamalar yapmaya çalıştılar ama o da  bir anlam ifade etmedi. 6

CDC, İzolasyon Önerisini Yarıya Düşürdü

Aralık 2021'in son günlerinde ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri başka bir mantıksız protokol değişikliği yayınladı. 7 SARS-CoV-2 testi pozitif çıkan veya maruz kaldığı bilinen ancak asemptomatik kalan kişilerin artık önceki 10 gün yerine yalnızca beş gün tecrit edilmesi gerekiyor, ancak işte veya halka açık yerlerde beş gün daha maske takmaları gerekiyor. . Ayrıca, karantinalarının sonunda tekrar test edilmeleri gerekmez. Belirtilen sebep? Çünkü:

1-Viral bulaşmanın çoğu (%85 ila %90 8 ) semptom başlangıcından bir veya iki gün önce ve semptom başlangıcından iki ila üç gün sonra gerçekleşir. 9

2-Enfeksiyondan kurtulduktan sonra PCR testi 12 haftaya kadar pozitif kalabilir. 10 , 11

Nasıl oluyor da CDC şimdiye kadar PCR testinin enfeksiyondan sonraki üç ay boyunca ölü viral kalıntılar aldığını fark etmedi? Testin, a) çok hassas olması ve b) aktif enfeksiyonu tanımlayamaması, başından beri eleştiri konusu olmasıydı. CDC'nin gecikmiş kabulünün anlamı, son iki yıldır Amerikalıların olumsuz bir test bekleyerek kendilerini izole ederek -belki de haftalarca- gereksiz yere zaman harcadıklarıdır.

30 Aralık 2021'de MSNBC'de görünen Dr. Anthony Fauci, güncellenmiş CDC kılavuzuyla ilgili soruları yanıtladı. CDC direktörü Rochelle Walensky ayrıca 29 Aralık 2021'de ABC News röportajında ​​(En alttaki videoya bakın) yeni rehberi anlamlandırmaya çalıştı. 12

İkisi de CDC'nin kuralları neden daha erken değiştirmediğine dair herhangi bir açıklama yapmadı ve ancak şimdi, bulaşıcı olmayan insanları günlerce ve haftalarca tecritte tutmanın o kadar da iyi olmayabileceğine karar verdi.

Walensky, kısaltılmış izolasyon kılavuzunun arkasındaki mantık sorulduğunda, CNN'de oldukça etkileyici bir yorum yaptı. “İnsanların tahammül edebileceğini düşündüğümüz şeyle gerçekten çok ilgisi vardı” dedi. 13 Bazıları bunu anlaşılır bir şekilde, “insanların ne kadar zorbalığa tahammül edebileceğini düşündük.” şeklinde tercüme etti. 14

Sağlık Çalışanları İçin Farklı Kurallar

Tüm bunlara rağmen daha önce olduğu gibi CDC yeni hazırladığı rehberi olabildiğince kafa karıştırıcı hale getirmekten vazgeçmedi. 23 Aralık 2021'de sağlık çalışanları için kılavuzu da güncellediler, 15 "Asemptomatik olan COVID-19'lu sağlık çalışanları, negatif bir testle yedi gün sonra işe dönebilir ve personel sıkıntısı varsa bu izolasyon süresi daha da kısaltılabilir.” 16

MSNBC röportajında ​​Fauci'ye, sağlık çalışanlarının neden beş gün yerine yedi gün tecrit etmek zorunda kaldıkları ve testin yanlış bir şekilde 12 haftaya kadar pozitif kalabileceği halde yine de negatif test yaptırmak zorunda kaldıkları soruldu. Hangi veriler bunu destekliyor ve kamuya açık mı?

Fauci'ye göre, bu farkı destekleyecek veriler, “CDC'nin içindedir”, ancak gerçekte, onu destekleyecek, “belirli bir veri yoktur.” diye ekliyor. CDC sadece “bir karar çağrısı” yaptı.

Double-Jabbed, Aşılanmamış Gibi Tedavi Edildi

CDC'nin güncellenmiş kılavuzu ayrıca iki doz COVID aşısı olanları aşılanmamışlarla aynı kategoriye koyuyor, bu nedenle maruz kaldıktan sonra tecrit söz konusu olduğunda, aynı kurallara uymaları gerekirken, destekleyici aşı alanlar takip ediyor farklı bir yönerge seti. CDC tarafından açıklandığı gibi: 17

Aşılanmamış veya ikinci mRNA dozunun üzerinden altı aydan uzun süre geçmiş (veya J&J aşısının üzerinden 2 aydan fazla zaman geçmiş) ve henüz takviye yapılmamış kişiler için, CDC şimdi 5 gün karantinayı ve ardından 5 gün daha katı maske kullanımını önermektedir.

Alternatif olarak, 5 günlük karantina uygulanabilir değilse, maruz kalan kişinin maruz kaldıktan sonraki 10 gün boyunca başkalarının yanındayken her zaman iyi oturan bir maske takması zorunludur. Takviye aşısı olan kişilerin maruziyet sonrası karantinaya alınmasına gerek yoktur, ancak maruziyetten sonraki 10 gün boyunca maske takmalıdır.

Maruz kalan herkes için en iyi uygulama, maruziyetten sonraki 5. günde bir SARS-CoV-2 testi de içerecektir. Semptomlar ortaya çıkarsa, negatif bir test semptomların COVID-19'a atfedilemediğini doğrulayana kadar bireyler derhal karantinaya almalıdır."

Fauci, çift iğne vurulanları aşısızmış gibi davranma kararını savundu ve destekleyici aşı olanların Omicron varyantına karşı yalnızca bir veya iki doz alanlara kıyasla çok daha fazla korumaya sahip olduğunu söyledi.

Fauci, "Enfekte olduğunuzda, enfekte olursunuz," dedi ve aşı olup olmamanız önemli değil. Viral yük aynıdır, dolayısıyla enfeksiyonun yayılma riski aynıdır. Güçlendirilenlerin enfekte olma veya büyük bir viral yük taşıma olasılığı daha düşüktür, bu nedenle izole edilmeleri gerekmez.

PCR Size Bulaşıcılık Hakkında Hiçbir Şey Söyleyemez

Fauci'ye bulaşıcılığın nasıl ölçülebileceği de soruldu. PCR bir enfeksiyondan sonra 12 hafta boyunca pozitif kaydedebilirse, bu bulaşıcılığın güvenilir bir göstergesi olamaz. PCR testinin mucidi Mullis'in yayınlanan videosunda PCR ve HIV ile ilgili yapmaya çalıştığı nokta tam da buydu.

Peki bulaşıcı olup olmadığımızı nasıl anlarız? Fauci, PCR'nin aktif bir enfeksiyon olup olmadığını veya gerçekten bulaşıcı olup olmadığınızı değil, yalnızca viral fragmanların varlığını veya yokluğunu söyleyebildiğini doğruladı. Ancak bulaşıcılığın nasıl ölçülebileceği sorusuna yanıt vermemiştir.

Hızlı Test Omicron'u Alamıyor

Bu karmaşada bir başka kafa karıştırıcı faktör, hızlı testin görünüşe göre Omicron'u pek iyi algılamamasıdır. 18 Hızlı testin onu tanıması için test sırasında viral yükünüzün çok yüksek olması gerekir.

Bu itiraf, Başkan Biden'ın federal hükümetin 2022'de ülke çapındaki evlere yarım milyar ücretsiz hızlı test dağıtacağını duyurmasından birkaç gün sonra geldi. 19

Omicron'un nasıl devralmaya başladığını görmek, kaynak israfı gibi görünüyor, ama kim bilir, belki de soğuk algınlığını yakalayacak ve “vaka” sayısının maskaralığı devam ettirecek kadar yüksek kalmasına izin verecek.

Gerçek Ölüm Sayısı Nedir?

CDC'nin PCR testinin aktif enfeksiyonu tespit edemediğini geç kabul etmesi başka bir soruyu gündeme getiriyor: Bu, pozitif bir testle ölenler için ne anlama geliyor? Gerçekten aktif bir enfeksiyonu var mıydı? Değilse, bunlar COVID ölümleri olarak belirlenmeli miydi?

Son iki sorunun bariz cevabı elbette hayır. Büyük çoğunluğu muhtemelen yanlış pozitiflerdi ve COVID-19'dan gerçek ölüm bilançosu inandığımızdan çok daha düşük. CDC, PCR'yi 40'lık bir CT'de çalıştırma önerileri nedeniyle acımasızca eleştirildiklerini görerek, kuşkusuz bunu başından beri biliyordu. Bunu yeni fark etmiş gibi davranmaya çalışıyorlar, ancak bu inandırıcı değil!

Sonuç; Plandemi 17 Ocak 2020 tarihinde PCR Test Tanı Kitinin Protokolünün kabulü ile viral hale getirildi ve DSÖ 11 Mart 2020 tarihinde DSÖ pandemi ilan etti! Ve yine PCR Test ile bitirildi!..

“COVİD-19 YANLIŞ TEST SALGINI olarak tarihe geçti!

Kaynak ve Referanslar

1 Doctors for Disaster Preparedness

2 The Vaccine Reaction September 29, 2020

3 Jon Rappoport’s Blog November 6, 2020

4 YouTube TWiV 641 July 16, 2020

5 FDA.gov CDC 2019-nCoV Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel Instructions, July 13, 2020 (PDF) Page 35

6 The Guardian January 2, 2022

7, 17 CDC.gov Media Statement December 27, 2021

8, 10 ZeroHedge December 29, 2021

9 ZeroHedge December 27, 2021

11 Modern Discontent December 29, 2021

12 YouTube ABC News December 29, 2021

13, 14 Survive the News December 29, 2021

15 CDC Guidance for Health Care Workers December 23, 2021

16 YouTube MSNBC December 30, 2021; 3:58 minutes

18 Yahoo News December 23, 2021

19 The Guardian December 21, 2021

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.