Öne Çıkanlar BND İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Türkiye

DEPREMİN ARKASINDA NE VAR?

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 15 Şubat 2023

KKTC’de merkezleri olan, “mafya” tarzı yapısı ile bilinen Chabad örgütlenmesine defalarca dikkat çekilmesine rağmen görmeyen, duymayanlar, bu sefer aynı örgüt elamanın Kahramanmaraş depremine, "ilahi adalet" demesini de anlamadı.

Tanınmış Haham Mordechai Eliyahu’nun oğlu, Chabad örgütüne yakınlığı ile bilinen ve sapkın açıklamalarından dolayı 30 Mayıs 2022’de ABD’ye giriş vizesi bile iptal edildiği açıklanan  Shmuel Eliyahu Türkiye’de yaşanan deprem felaketini, "Mısır kuvvetlerinin Kızıldeniz'de boğulmasına" da benzetti.

CHABAD’IN HEDEFİNDE TÜRKİYE VE KKTC VAR!

KKTC’yi nerdeyse bağışladığımız mafya örgütünü elamanı Eliyahu’nun Olam Katan’daki yazısına,Türkiye ve Suriye'deki deprem ilahi adalet. Tanrı bize kötülük yapan ülkeleri cezalandırıyor. Lübnan İsviçre gibiydi, cehenneme döndü. Suriye yüzyıllarca Yahudilere zulmetti. Tanrı Türkiye hakkında da hüküm verecek. Dünya temizleniyor.” (bkz) şeklinde yorumladı. Fakat bu hezeyanların sahibi hep, Yahudi ve İsrail ile özdeşleştirilerek eleştirildi. Böyle olunca da Chabad yine görülmedi. Zaten amaçları da bu değil mi?

Bugünden Habad mafya örgütüne dikkat etmezsek yarın KKTC için çok geç olacak! Hiç değilse Türkiye’de yaşadığımız bu felaket ile ilişkilendirerek kendini bir kez daha açık eden bu örgütü tanırız.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeChabadKKTC
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Ziya 1 yıl önce

Bu haberi 5g den başkanınsa yapamaz veya göremez

Avatar
Yunus 1 yıl önce

Bu haberi verenler daha önce olduğu gibi yine verilmesi gereken haberi vermemişler

Avatar
vatandaş 1 yıl önce

doğru

Avatar
Jack 1 yıl önce

Dunyanin bir cok yerinden ayiplama aldi bu adamin soyledikleri .. onu da yazsaniza