Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi Dünya Ekonomik Forumu DSÖ HRC Tess Lawrie

“DERİN GERÇEKLER”DE BU PAZARTESİ

5G Virus - Platformu Yayın Kurulu üyemiz, yazarımız ve sözcümüz Abdurrahman Dilipak, yine yayın kurulu üyemiz Bülent Deniz’in sunduğu bu pazartesi 20.30’da Akit TV’de, Derin Gerçekler” Programında “Corona Gerçeğinin Öteki Yüzü”nü konuşacaklar.

Dilipak, geçen hafta The Economistte tartışılan, ancak yerli basında hiç gündem olmayan bir konuyu gündeme taşıyacak ve hem İngiltere’nin Huawei ile 5G konusunda ipleri koparması, hem de Pandemi sürecinde insanların davranışlarını nasıl değiştirildiğini 5G örneği üzerinden açıklayacak.

ARTIK İNTERNET ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU SERVİSİ MÜMKÜN OLACAK

5G askeri ve stratejik konularda hayati öneme sahip tehditler sunduğu biliniyor. Dünyanın her santimi alçak irtifa uyduları ile izlenebilecek ve mikro lazer silahları ile sabit ve hareketli, hava, kara ve deniz cisimleri vurulabilecek, izlenebilecek, ekin tarlaları ve ormanlarda yangınlar çıkartılabilecek, hayvanlar ve haşerat manipüle edilebilecek. Alçak irtifa uyduları yerin 50 m altına kadar görüntüleyebilecek. Humonoid, robot askerle bu sayede dünyanın her yerinde görev yapabilecekler.

5G üzerinden uyuşturucu ya da süper enerji drogları, afrodizyaklar gönderilebilecek ve Chipler ya da bioresonens yöntemi ile bu kışkırtıcalar beyin tarafından karaciğerde üretilip kana karıştırılarak sanal bir uyuşturucuya dönüştürülebilecek. On-Nomy adı verilen teknikle artık 5G saysesinde uyuşturucu ile mücadele dönemi bitiyor. Artık Adrenalin bağımlılığı da aynı şekilde yaygınlaşabilecek. Bu anlamda Survivor’un örgütlenmesi ve media üzerinden topluma empoze edilmesi manidar bulunuyor. Survivor finalında DSÖ’ye selam gönderilmesi de konuyla ilgili çevrelerde rahatsızlık uyandırırken Ankaranın DSÖ’ye Türkiyede ofis açma izni vermesi ve 30 ilde birden 5G çalışmalarının başlatılması kaygı uyandırdı.

Dilipak pazartesi 20.30 yayınlanacak programda, Ayasofya, Hilafet tartışmaları, Doğu Roma ve Ortadoksluk konusu, İstanbul sözleşmesi yanında 15 Temmuz tartışmaları ile, Azarbaycan-Ermenistan krizi, Libya konusu, Doğu Akdeniz’deki gelişmeler, El Bab saldırısı yanında Corona sürecindeki erkene alınan yeni tehditler ve yeni dünyanın bazı kavramlarına da açıklık getirecek.

Bilindiği gibi, Elon Musk, Ağustos ayında Neurolinklin tanıtımını yapacaklarını açıklamıştı. Artık İnsan, Hayvan ve bilgisayar tek bir networkte karşılıklı etkileşime girebilecekler bu sayede. Siborg biyonik robotlaşacak bu yeni evrede. Dilipak ayrıca Corona lobisinin örgütlemekte olduğu cinsiyetsizleştirme ve Zompadan, Coronalingus, Cuomosexual, Singletons, Pandasex kavramlarına da açıklı getirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzzet erdem 4 yıl önce

Bulent deniz denen şahıs sayın A.dilipaka konuşma şansı vermeyen biri ya hadsiz veya işbirlikçi.Daha önceki sayın Abdurahman Dilipak ile yaptığı tivi programlarından biliyoruz ki bir çok konuyu tam anlaşılması gereken yerinde araya girerek manipüle etmiştir ve konunun anlaşılmasında engel olmuştur.Bu sebeble sayın üstadımız Abdurahman Dilipak'ı dinleriz severiz ve sayarız.Bulent deniz denen şahıs yine çok bilmişlik yapip araya girer konuyu anlamından koparıp başka mecra'lara taşırsa onun kripto bir vatan haini olduğunu buradan ilan ediyorum...

Avatar
İzzet erdem 4 yıl önce

Veya sayın Abdurahman Dilipak üstadımız'ın karşısında süzme cahil bir şahıs vardır ,ve bu şahsın hocamıza denk gelmediğini akit tivi yöneticilerine bildiriyorum.

Avatar
Yusuf Toygun 4 yıl önce

eyvAllah