Öne Çıkanlar Hurşit Tolon DSÖ Kanser Enosis Deborah Cohen

“DÜNYA DÖNMEYE DEVAM EDİYOR”

5gvirüsnews Haber Merkezi Antalya / MİLATTAN SONRA 11 Nisan 2021

Sokrates MÖ 399’da Atina’da, “gençlerin ahlakını bozmak, şehir tanrılarına inanmayışı, bazı kurallara karşı çıkması ve dinsizlik" suçlamalarıyla açılan dava sonucunda, o zamanki bilim kuruluna benzer bir kurul olan 500'ler Meclisi kararıyla, 70 yaşındaki[ Sokrates'i MÖ 399'da ölüme mahkûm edildi.

Galileo Galilei, İtalyan asıllı bir astronom, filozof, fizikçi, mühendis, matematikçidir. 15 Şubat 1564'te İtalya'nın Pisa şehrinde doğdu ve 8 Ocak 1642 yılında Floransa'ya bağlı Arcetri şehrinde, “Dünya dönüyor” dediği için önce yakılarak ölüme mahkûm edildi. Sonra Cezası hapse çevrildi.1633 – 1616 kilisenin emrindeki bilim adamlarının kesin kararlarına karşı çıkması sebebiyle “sapık” ilan edildi. Suçlama kilise yargısına ve ilim heyetinin hükümlerini yalanlamak sureti ile kilise iradesine karşı çıkmıştır. Güneş ve dünya hareketsiz olarak evrenin merkezinde durmaktadır. Kilise  üç yıl boyunca haftada bir kere “yedi pişmanlık ilahisi” okuma emri verilmiş kızı Maria Celeste bu görevi üstlenerek babasını kurtarmıştır.

-EVET, DÜNYA DÖNMEYE DEVAM EDİYOR, YARGIÇLAR AKSİ YÖNDE KARAR VERSE DE

Sokrates’i, Galileo’yu hatırlamamıza neden olan Antalya 1. Tüketici Mahkemesi’nde 6 Nisan 2020 tarihinde, Huawei ve Microsoft açılan davanın gerekçeli kararı yayınlandı. Muammer KARABULUT’un davacı Abdurrahman DİLİPAK’ın müdahil olduğu davada KARAKAŞ Hukuk Bürosu istinaf başvurusunda bulunarak karara itiraz etti.

Gerekçeli kararda Antalya Tüketici Mahkemesi’nin bilimsel verilere dayalı dava nedenini ile hukuki gerekçeleri hiç dikkate almadığı gibi, “İnsan Sağlığını” ilgilendiren son derece önemli bir davada, karar metninin de özensizce yazıldığı ortaya çıktı.

Gerekçeli karar ile ilgili açıklama yapan KARABULUT, mahkeme kararını yalnızca, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun çelişkili raporunu dayandırmıştır. BTK’nın müzekkeresine atıfta bulunan mahkeme, “mevcut durumda söz konusu proje çalışmalarının devam ettiği, 5G teknolojisine ilişkin testlerin bu teknolojinin ülkemizde kullanılmaya başlaması ile yapılabileceği, 5G'nin insan sağlığı üzerindeki etkilerinin incelendiği, bunun sonucunda insan vücudu üzerinde bir zarar” olmadığını belirtmiştir.

Dava dosyasında, Huawei’nin Türkiye’deki resmi internet sitesinde 5G uyumlu telefonları satışa sunduğuna ilişkin belgeler, yetkililerinin Türkiye’de test yayınları haberleri, Microsoft’un 5G’nin yazılımları konusunda ki rolü gibi belgeler mahkeme tarafından hiç görülmediğini söyleyen KARABULUT, “Ama mahkeme dünyada olmayan, ‘5G’nin insan sağlığı üzerindeki etkilerinin incelediğini’ ve bunun sonucunda da insan vücuduna zarar vermediğine kanaat getirmiştir.” dedi.

Davaya müdahil olan gazeteci yazar ve 5G platformu sözcüsü Abdurrahman DİLİPAK ise “eğer mahkeme davaya yeterli özeni gösterip dava dosyasını inceleseydi, 5G teknolojileri ile insan vücudunun nasıl esir alınacağını, görev yaptığı mahkemelerin nasıl tasfiye edileceğini, ülkesinin varlığı için savunduğu yasaların ve kanunların her gün nasıl hiçe sayıldığını görecekti. Mahkemenin davanın ana gerekçesi olan elektro manyetik dalgalarla yayılan radyasyonun insan sağlığına 90 yıldır verdiği zararı yok sayması ise akıllara durgunluk verecek bir karardır. İstinat Mahkemesi’nin bilim, hukuk ve akıl dışı bu kararı bozacağı inancında” olduğunu söyledi.

DİLİPAK: DÜNYA DÖNÜYOR! DÜNDEN BUGÜNE DEĞİŞEN FAZLA BİR ŞEY YOK!

Dilipak “Bill’in adamları başka şeyler söylese de, yargı başka türlü karar verse de, dünya dönüyor. Zamanın siyasi, ruhani, hukuk otoriteleri ve bilim adamları farklı şeyler söyleseler de, gerçek onların gösterdiği yönde olmayabiliyor. Bu anlayış Peygamberleri de sanık sandalyesine oturtmaya, yargılamaya kalktı. Onları mahkum etti. Bu bugün de mümkün. Bu doğuda da, batıda da böyle. Sokrat ya da Galileo, Milattan önce ya da sonra fark etmiyor. Bir evde 5 kişi var diyelim bir misafir geldi. 10 kişi. Hepsinde cep telefonu var, Wifi’ye bakın 15-20 tane çevreden yayın alıyorsunuz. Bilgisayar, priter, Wireless bir sürü cihaz, Not pad’lar, elektronik oyuncaklar vs, tek kişi ve tek cihazdaki SAR değeri 40 kat açılıyor. Mikrodalgada ısıtılan yiyeceklerin DNA’sı zarar görürken, 5G destekli mikro dalga yayan cihazları kafanıza dayayacaksınız ve bunda sakınca görmeyecek mişiniz. Bill’in Adamları, bürokratlar, politikacılar böyle buyuruyormuş. Buna beni inandıramazsınız. Evet dünya dönüyor. Yargı kararı ile bu gerçeği değiştiremezsiniz. Yüksek yargının bu kararı düzeltmesi için konuyu tekrar yargıya taşıyoruz. Bu vesile ile Sokrat ve Galileo’yu anıyoruz. Yıl MS 2021! Dünya cephesinde yeni bir durum yok..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Karar tamamıyla siyasidir! İzahı yok !

Avatar
Hatice 3 yıl önce

5G yeni dijital dünyanın temeli olacağı için asla bu dava farklı şekilde sonuçlanmaz, biz 5Gnin kavgasını verirken 6G çalışmaların zemini hazırlanmaktadır. Onlar insanları düşünmüş olsalardı bu plandemiyi dayatmazlardı bize, hayatlarımız altüst oldu. Sevgiler Saygılar Kıbrısdan.

Avatar
aydın 3 yıl önce

ABD de 1950, 60 lı yıllarda sigara üreticileri ve onların bilim adamı diye mahkemeye çıkardıkları doktorlar!!!, "sigaranın sağlığa zararlı olduğu ispat edilmemiştir" türünden raporlar sundular. Fakat geçte olsa yıllar sonra sigaradan zarar gören insanlar sigara firmalarından milyar dolarlar mertebesinde tazminatlar aldılar. Bu tür mahkeme kararlarını ve savunucularını not almak gerekir!!! Bir söz vardır hani: Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Kısas güzel şeydir. Topluma zarar verenler verdikleri zararın bedelini ödemeliler. Görelim Rabbim Ne Eyler; Ne Eylerse Güzel Eyler...

Avatar
Galip A. 3 yıl önce

5G konusunda 2-3 yıl önce yazmıştım, Hatta bir tv programında sn Prof. bir dr.da 5G nin insanlığa bir zararı yok demişti. Çok ama çok gerildim, Prof denen adamın gram bilgisi yok, yada bu işten bir çıkarı var, buna eminim zaten. Çıkıpta Canlı yayında insanlığa nasıl bir zarar verdiğini ben dahi ıspatlayabiliyorken, kaldıki ben prof. yada dr. da değilim. Prof. diye bildiğimiz bir zatın bu açıklaması beni üzmüştür. İnsanlığı çıkarları uğruna satamazlar. buna şiddet ile karşıyım. saygılarımla...

Avatar
Galip A. 3 yıl önce

5G nin ZARARSIZ! olması için, Yaşayan canlılarda, Beyin olmaması gerek, o zaman evet, zararsız olur. Haliyle, iletişim yapan enerji, nöronlar vs. olmayacağından, zararsız olur. PEKİ ! beyinsiz, enerjisiz, çalışan veya yaşayan canlı örneği varmı ? Güldüğünüzü hissediyorum ! evet var galiba :) beyni ile düşünebilen az bilgisi olan, ZARARSIZ dır diyemez. 2021 teknoloji yılında, Beynimizin nöronlar ile çalıştığını bir miktar enerji transferi ile haberlestiğini bilmeyen bir yetkili yoktur diye düşünüyorum... EN-TE-RE-SAN ! :))