Öne Çıkanlar Tekin Arhun Sarper Altıncık Tefeci Can Sarvan Ankara Üniversitesi

HUAWEI’NİN REKLAM ANLAŞMASI VAR, HABER YAPAMAYIZ.

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 14 Temmuz 2020

Anadolu Birliği Partisi 13 Temmuz Pazartesi günü, insan sağlığına zararından dolayı 1. Antalya Tüketici Mahkemesi’nde HUAWEİ  ve Microsoft’a açılan davaya müdahil olmak üzere  adliyeye gelerek dilekçe verdi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN Antalya Adliyesi önünde, “bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile  insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek üzere davaya müdahil olduklarını” açıkladı.  

Dünyanın iki devine karşı açılan davaya Anadolu Birliği Partisi’nin müdahil olmasının en önemli nedeni insan sağlığı idi. Bu nedenden dolayı parti genel başkanı Bedri Yalçın ile ikili ilişkisi olan ulusal bir TV kanalı, Antalya Adliyesi önünden yapılan açıklamayı haber yapmak üzere izledi. Fakat haber yapamadı. Bedri YALÇIN’da durumu TV’nin sahibine sordu. O da TV’nin yönetiminden gelen yanıtı iletti.  Yanıt şu şekilde idi: “HUAWEİ ile ……. milyon dolar tutarında reklam anlaşması var. Bu haberi yaparsak reklam anlaşmasını iptal edebilirlermiş…”

Demek oluyor ki HUAWEİ’nin reklam parası sağlığımızdan çok daha önemliymiş…  Söylenecek başka söz yok.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.