Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Enosis Deborah Cohen

Kitap Korkuttu!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 25 Kasım 2022

Sarmal Kitapevi tarafından kapağında, “DNA’mız Sıfırlanacak” ve “Kız Halaya Oğlan Dayıya Çekmeyecek.-Progenitör” yazılı kitap (bkz) Sosyal Medya’da ilk sansüre takılan kitap oldu!

5G Virusnews-offical’ın Facebook sayfasından paylaşımından hemen sonra, “Topluluk Standartlarına uymayan bir paylaşımda bulunmuş olmanızdır. Fiziksel yaralanmaya yol açabilecek yanlış bilgilere ilişkin standartlarımıza aykırı olduğu için” kaldırdı.

SANSÜRÜN ÖZETİ; Facebook, “KİTABI OKUMADAN” KALDIRDI!

Kitabın ana konusu Dünya Ekonomik Forum tarafından gündeme gelen, Büyük Sıfırlama, Great Reset veya Global Reset, COVID-19 salgını sonrasında, ekonomiyi sürdürülebilir bir şekilde yeniden inşa etme önerisi olarak gelen! Fakat asıl görünmesini istemedikleri, Covid-19 ile biranda LNP teknolojisi kullanarak piyasaya sürülen mRNA sıvısı ile hedefledikleri insan DNA’sını kontrol etmek ve insanı 2.0’a dönüştürme projesi olarak açıklandı.Kitapta bu konuya bir çok yönden bakmaya çalıştığını söyleyen yazar Muammer Karabulut “biyolojik insana tarafım, yarı robot, yarı insan kısacası cyborg teknolojisine karşıyım.” dedi.  

İnsan genleri ile oynamanın insanlığı felakete yani yok oluşa götüreceği ifade eden Karabulut, “Dünya Ekonomik Forum, ‘sıfırlanacak’ dediğinde dünya hükümetleri alkışlıyor. Tamam teknolojiden geri kalınmasın! Ama buradaki hadise kısaca sıfırlanan ekonomi değil,  DNA’mızdır. Bu bilginin ortaya çıkması da belirli çevreler ve onların uzantılarını rahatsız etmiştir. Kitabın kapağı her şeyi anlatıyor. Önümüzdeki günlerde kitap çerçevesinde birkaç koldan saldırı” olabileceğini de söyledi.

Uzun yıllardır kitap dünyasının içinde olan Sarmal Kitapevi sahibi İsmet Gülseçgin’de, “bugüne kadar Sosdyal Medya'da bir kitabın sansürlendiğine ilk kez tanıklık yapıyorum! Eğer söz konusu ifade ve haber alma özgürlüğü ise bu durumun tam karşılığı olabileceğini” belirtti!

Muammer Karabulut’un daha önce de yazdığı (2012) “Protestan Kuran” isimli kitaptan dolayı terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak aracılığıyla TCK’nin 216. maddesindeki “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ve 125. maddesindeki “hakaret” suçlarını işlediği iddiasıyla 6 yıldan fazla hapisle cezalandırılması istemiyle hakkında dava açılmıştı! (bkz)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk. A 1 yıl önce

Digerlerini bilmem ama bu kitap basınızı cok agirtir.
Bunu da bir kenara not edin

Avatar
K. Kamiloğlu 1 yıl önce

Adi bile yetmiştir.