Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

KKTC’de Tarihi Bir Günü İlelebet Yaşamak İstiyoruz!

KKTC’de Tarihi Bir Günü İlelebet Yaşamak İstiyoruz!

5gvirusnews Haber Merkezi / Lefkoşa 18 Temmuz 2021

KKTC Demokrasi ve Adalet Partisi Genel Sekreteri Tuğçehan ÖREN, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı nedeni ile törenlere katılacak ve Cumhuriyet Meclisi’nde müjdeli bir konuşma yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  ERDOĞAN’dan, “maske ile aşıya son” vermesi en büyük müjde olacağını açıkladı.

ÖREN yaptığı yazılı basın açıklamasında;

KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde 20 Temmuz 2021 günü bizleri en çok sevindirecek müjde, maske ile aşıya son verileceğinin ilan edilmesi ve pandeminin yalan olduğunun söylenmesidir.

Çünkü Kıbrıs’ta insanlar, doğru olmayan PCR tanı kitleri ile karantinaya alınmış, hastanelerde “itirafta edildiği” üzere yanlış ilaç tedavisi uygulanmış, şimdi de aşı ile zehirleniyor. Eğer Kıbrıs Türkü’nün adada varlığını sürdürmesi istiyorsak en önemli sorunumuz budur.

Dün topraklarımızı işgal edenler (İngiliz), adada azınlık (Rum) yaratanlar ve halkımızı sömürgelerine sürgün yollayanlar, bugünde DNA’larımızı topluyor ve aşıları ile kontrol etmek istiyorlar.

Kaderimizi birlikte gördüğümüz Türkiye Cumhuriyeti Devleti bizlere gerçekten bir iyilik yapacaksa, varlığımızı ve özgürlüğümüzü Kıbrıs’ta devam ettirmemizi istiyorsa aşılamaya son verdirsin!..

20 Temmuz’da Kıbrıs’a gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’a,  en kalbi duygularımızla hoş geldiniz diyor ve “Domuz Gribinde” aşıya karşı göstermiş olduğu duruşu göstermesini istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.