Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

“AŞI KARŞITLIĞININ” ARKASINA GİZLENDİ!

5gvirusnews Haber Merkezi Washington / 24 Ekim 2022

Genç Amerikalıların Yükselen Ölümleri

Türkiye’deki malum çevreler, plandeminin dört nala gittiği zamanlarda ABD ve Avrupa’dan gelen verileri paylaşıyorlardı. Çünkü onlara göre, Türkiye’de tıbbın her alanında, “yeterli veri” yoktu. 

Aynı ekip Dünya'da plandemi, “Ağır aksak” ilerlerken, ABD ve Avrupa’dan gelen mRNA ölümleri ile ilgili veriler işlerine yaramayınca paylaşmayı bıraktılar ve sustular!

Dünyanın gelişmiş ülkelerindeki verilerin şeffaflığı ile her gün mRNA ölümlerine ilişkin analizler yapılıyor ve haber yapılıyor. 

En son dikkat çeken haber ise ABD’de ortaya çıktı. KOVID'in ilk iki buçuk yılında, 45 yaşın altında 150 bin erken ölümü tespit edilirken, bu ölümlerin neredeyse yarısı son on iki ayda meydana geldi. (bkz)

Verilerle oluşan istatistikler, ölümlerin tek nedeni ve sorumlusunu mRNA deneylerini gösterildi.

Ölümlerin sözde büyük salgının başlangıcı olan 11 Mart 2020'den 9 ay sonra piyasaya çıkan mRNA sıvılarından sonra olmasıdır.

Artık mRNA sıvılarında 45 yaş altında görünen ölümler,  25 yaş altına da indi ve veri olarakta gözüküyor.

ABD’de Şubat 2021'in sonunda, 25 yaşın altındaki ortalama 1.200'den fazla kişi beklenmedik bir şekilde Kovid'den değil yine mRNA sıvılarından dolayı öldü.  25 yaş altı Amerikalıların aşıları ciddi olarak Şubat 2021'de başladı. Bir yıl sonra, Şubat 2022'nin sonunda 25 yaş altı aşırı ölümler yaklaşık 6.000'e – beş kat daha fazla arttı.

Plandeminin ardından yalnızca verileri konuşma zamanına geldik. 

Türkiye’de ise o veriler hala ortalıkta gözükmüyor! 

Verilerinde ötesinde  mRNA’yı göremedik, o “aşı karşıtlığının” arkasına gizlendi!

Anahtar Kelimeler:
MRNAABDKovit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.