Öne Çıkanlar Hurşit Tolon DSÖ Kanser Enosis Deborah Cohen

BİLİMSEL SONUÇ; COVİD HAYALİ!

Dr. Andrew Wye'nin anlatım videosu da var. 

5gvirusnews Haber Merkezi Güney Kaliforniya / 17 Nisan 2021

Pandemiye neden olan virüs değil PCR test olduğu nerdeyse kesinleşti. Ama en geniş kapsamlı bilimsel araştırma Güney Kaliforniya'dan geldi.

Kaliforniya’da viroloji ve immünoloji alanında doktorası olan laboratuvar bilimcisi Andrew Wye, Güney Kaliforniya'da toplanan 1.500 "varsayımsal" pozitif Covid 19 örneğini analiz etti.

Wye Laboratuar ekibi ile Koch'un varsayımları ve bir SEM (Taramalı Elektron Mikroskobu) altında gözlem yoluyla test ettiğini ve 1500 numunenin hiçbirinde Covid bulamadığını söyledi.

Bulunan, 1500 numunenin hepsinin çoğunlukla influenza A ve bazı influenza B olduğu, ancak tek bir Covid vakası yoktu.

Daha sonra numunelerin geri kalanını Stanford, Cornell ve bazı UC laboratuvarlarına gönderen Wye, onlar da bizimle aynı sonuçları COVID OLMADAN buldular. İnfluenza A ve B'yi buldular. Sonra hepimiz CDC ile konuştuk ve CDC'nin hiçbir örnekleri olmadığı için sağlayamayacaklarını söylediği uygun COVID örnekleri istedi…

Sonuçta Wye COVID 19'un hayali ve kurgusal olduğunu tüm araştırma ve laboratuvar çalışmaları ile kesin sonuca vardı.

Grip, Covid olarak adlandırıldı ve 225.000 ölen kişinin çoğu kalp hastalığı, kanser, diyabet, amfizem gibi komorbiditelerden öldü. Ve sonra bağışıklık sistemlerini daha da zayıflatan grip oldular ve öldüler. Henüz üzerinde çalışacak tek bir uygun Covid 19 örneği bulunamadı.

Dr. Andrew Wye’nin  1.500 örnek üzerinde laboratuvar testlerini yapan 7 üniversitede. Şimdi CDC'yi Covid 19 dolandırıcılığı için dava ediyor. Israrla CDC’den istenmesine rağmen, “CDC henüz bize tek bir geçerli, izole edilmiş ve saflaştırılmış Covid 19 örneği göndermedi. Veya bize göndermek istemiyorlar.” diyen Wye açıkça, “Uygulanabilir bir örnek, Covid 19 yok, hayali diyorum.” dedi.

Pandemi ilan edilmeden önce olmazsa olmaz olan virüsün izolasyonu ile ilgili de Dr. Andrew Wye, Covid 19 virüsünün genomik özlerini tanımlayan dört araştırma makalesi, örnekleri hiçbir zaman izole edip saflaştırıldığına ilişkin bilgi yok. “Covid 19 üzerine yazılan dört makale, yalnızca 37 ila 40 baz çifti uzunluğunda olan ve VİRÜS OLMAYAN küçük RNA parçalarını tanımlamaktadır. Bir viral genom tipik olarak 30.000 ila 40.000 baz çiftidir. Covid'in her yerde ne kadar kötü olacağı düşünülürken, dünyadaki hiçbir laboratuvarda kimse bu virüsü nasıl izole edip tamamen saflaştırmadı! Bunun nedeni, virüsü aslında hiçbir zaman bulamamış olmalarıdır, buldukları tek şey, zaten virüs olarak tanımlanmayan küçük RNA parçalarıdır.

Yani uğraştığımız şey her yıl olduğu gibi sadece başka bir grip türü, COVID 19 yok ve hayal ürünü. Çin ve küreselcilerin, bu COVID aldatmacasını (yeni bir virüs kılığına girmiş grip) küresel tiranlığı ve totaliter bir küresel polis gözetimi durumuna getirmek için düzenlediğine inanıyorum ve bu komplo büyük seçim sahtekarlığı içeriyordu." diyerek açıkladı.

KAYNAKLAR :

https://www.bitchute.com/video/BLOWksRvllxX/

https://partitovaloreumano.it/covid-19-bufala-mondiale-ricevo-dallimmenso-medico-e-scienziato-dr-salvatore-raino-un-post-di-importanti-test-di-tante-universita-americane/

https://www.alertadigital.com/2021/04/14/un-cientifico-de-la-universidad-de-california-asegura-que-el-covid-19-es-ficticio-%c2%b7la-mayoria-de-las-muertes-fueron-por-enfermedades-concomitantes/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.