Öne Çıkanlar Hurşit Tolon Enosis Kanser Deborah Cohen Sodyum Klorit

CİNAYET VAR            

5gvirusnews haber Merkezi Florida / 23 Aralık 2022

Florida Yüksek Mahkemesi, mRNA sıvılarının yargılanma talebini onayladı.

Florida Valisi Ron DeSantis eyalet çapındaki büyük jüriyi, “Covid aşısına bağlı yaralanmaları araştırmaya” çağırdı.

Yüksek Mahkeme de 22 Aralık 2022 günü, Vali Ron DeSantis'in Covid-19’un uydurma sıvısı mRNA’nın üreticilerini soruşturması için büyük bir jüriyi görevlendirme talebini onayladı.

Florida Genel Cerrahı Doktor Joseph Ladapo da aşılanmış kişilerde miyokardit vakalarını incelemek için bir program başlattığını söyledi.

Joseph Ladapo, "Florida'da, ölen insanlar için Covid-19 aşılamasından sonraki birkaç hafta içinde miyokardit sürveyans insidansını inceleyeceğimiz bir program başlatıyoruz" dedi.

Baş Yargıç Ronald Ficarrotta, eyalet çapındaki büyük jürinin başkanı olarak, Pfizer ve Moderna'nın mRNA sıvılarının insanlara verdiği zararı bütün yönleri ile yargılayacak.

Soruşturulacak konular;

(a)Klinik test veya araştırma, üretim, COVID-19 enfeksiyonunu, semptomlarını ve bulaşmasını önlediği iddia edilen aşıların pazarlanması, temsili, reklamı, promosyonu, etiketlemesi, dağıtımı, formülasyonu, ambalajlanması, satışı, satın alınması, bağışlanması, dağıtılması, reçete edilmesi, uygulanması veya kullanılması; (b) diğer suç faaliyetleri veya eyalet çapındaki büyük jürinin, suç faaliyetinin veya görevi kötüye kullanmanın soruşturmanın yararına olduğuna karar vermesi durumunda, soruşturma sırasında ortaya çıkacak suçlar da ilgili davanın parçası olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Karakoyun 1 yıl önce

Nihayet

Avatar
Servet 1 yıl önce

Yetersiz