Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

DÜNYADA İLK KEZ KKTC’DE

PCR NE İŞE YARIYOR?

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa/ 3 Mart 2021

KKTC’de Lefkoşa Yüksek İdare Mahkemesi’nde görülen PCR test davası 8 Mart 2021 tarihinde Sağlık Bakanlığının dinlenmesinden sonra,  “ara emir” için karar verecek!

Dünya’da ilk kez PCR testin yargılandığı davada mahkeme, testi uygulayan taraf olan Sağlık Bakanlığının savunmasını isteyecek!.  

Davaya tanıklık yapan Dr. Nurçin İNCİRLİ,  “Testi icat edenin kullanmayın dediği, DSÖ’nün geri adım attığı ve DSÖ’ye PCR test protokolünü kabul ettirenin, söz konusu COVİD-19 için izole edilmediği itirafı yan yana konulduğunda, Sağlık Bakanlığında PCR testi savunacak hiçbir kanıtı bulunmamaktadır. Onun için Seda OKGÜL’ün açtığı davanın kısa sürede bu aşmaya gelmesi sevindiricidir.” dedi.

KKTC’de açılan davada ilk kez, PCR ile var edilen  pandemide şikayet edilen DSÖ ile   PCR protokolünü kabul ettiren ve Berlin’de dolandırıcılıkla suçlanan  Prof. Christian  Drosten sanık durumuna düşmüş oldu.  

Anahtar Kelimeler:
DSÖKKTCPCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes.. 3 yıl önce

Sonuçları bekliyoruz ..