Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

KAHRAMANLIĞI 24 SAAT SÜRMEDİ!

KKTC Başbakan Yardımcısı Erhan  ARIKLI çok korktu,  “Allaha şükür, ilk defa bilimsel veriler gördük…”dedi. ARIKLI’nın sayesinde COVİD-19’un bilimsel verilerini de  gördük!

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 17 Şubat 2021

KKTC’de ilk kez Başbakan Yardımcısı olan Erhan  ARIKLI bir hükümet yetkilisi olarak, diğer bir ifade ile devlet insanı ciddiyeti ile pandeminin bam teline bastı. O da PCR testindeki döngü sayısının, “40’ın üzerine çıkarsa %100 pozitif verdiğini bunu da kendisine  Prof. Dr. Nedime SERKANCI’nın söylediği ifade etti. KKTC Sağlık Bakanına da PCR testinde ki döngü sayısını sorduğunu ve bakanın “bilmediğini” söyledi. Kapanma ile ilgili de “Sıfır vakalı yerleri neden kapatıyoruz bunu bana bilimsel verilerle anlatmaları lazım, aksi takdirde veri görmeden kapanma kararına asla imza atmam, ” diye konuştu.

Aradan 24 saat geçti 13 Şubat günü, “Erhan Arıklı’ya Fuat OKTAY Ayarı” diye ne olduğu hala belli olmayan bir haber yayınlandı. Aynı gün (13 Şubat 2021) bakanlar kurulu toplandı. Toplantı sırasında Bilim Kurulu başkanı dışındaki üyeler gelerek Bakanlar kuruluna bilgi, ARAKLI’ya da “bilimsel veri” verdiler.   ARIKLI da bakanlar kurulu devam ederken, hiç okumadan, “Allaha şükür, ilk defa bilimsel veriler gördük…” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Okusa, bilim kuruluna; 

- KKTC’de, izole edilmeyen COVİD-19 virüsünü nasıl buldunuz da mutasyona uğrattınız?

- Olmayan virüs için halkımızı neden aşılıyorsunuz?....

Gibi sorular sormak yerine, KKTC’deki bir haftalık kapanmaya imza attı.

5gvirusnews Haber Merkezi olarak büyük bir heyecanla karşıladığımız Erhan ARIKLI’nın pandemi konusunda ki sorgucu ciddiyetini dünyaya örnek olarak gösterip  büyütmek isterken, “bilimsel verileri” gördüğüne ilişkin paylaşımını açıkçası daha büyük şaşkınlıkla izledik.

ARIKLI’nın nasıl bir bilimsel veri görerek ikna olduğu, bizde de merak uyandırdı.  Çünkü kendisinin de gündeme getirdiği PCR konusu, COVİD-19’un yapılmayan izolasyonuna kadar giden ve nihayetinde DSÖ ve CDC’nin bile köşeye sıkıştığı önemli bir hadise ve biz haklı olarak  KKTC Bilim Kurulu’nun bilimsel verisini merak ettik. Bu veriyi görmeden de bir şey yazmak istemedik. Nihayet ARIKLI’nın gördüm dediği bilimsel verileri de gördük.

KKTC’deki bilimsel veri, artık bir ciddiyeti kalmayan protokolü hazırlayan Prof. Dr. Christian DROSTEN’nin,  halihazırda yargılandığı PCR testi ile elde edilen verilerin matematiksel  istatistiği idi. Raporun içeriği ise Bill Gates çetesi tarafından hazırlanan DSÖ protokollerinden  kopyalanmıştı. İçinde, aşılanmadan “sonra bile uygulanması gereken önlemlerinin sürekli kullanımı hakkında bilgilendirmek için uygun mesajlar seçilmeli… açılma önlemlerinde bile önlemlerin” devam edeceği uyarısı da bulunan esaret belgesi, yani yalanın üzerine inşa edilmiş verilerdi. Bunu da Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Erhan ARIKLI,  “Allaha şükür, ilk defa bilimsel veriler gördük…” diyerek paylaşıyordu!..

KKTC’de insanları esir eden, onları soykırıma götürecek olan verilere artık, “Allaha şükür..” diyen bir kişi vardı. Onun adı KKTC Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Erhan ARIKLI…

Yazık oldu.

Anahtar Kelimeler:
COVID19KKTCPCRARIKLI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil Kalem 3 yıl önce

kıç olması gereken kişiler, baş olunca toplumun hamakatine yetişilemiyor işte...

Avatar
Enes.. 3 yıl önce

Takipteyiz,bakalım daha neler göreceğiz..