Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır Coronavirüs Fide Kürşat

KKTC AŞILI ÖLÜM ORANI %55

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa/27 Eylül 2021

KKTC’de aşılı ölümlerin araştırıldığı bir zamanda, Buse Aksay 16 Eylül 2021 tarihinde Lefkoşa’da iş yeri içerisinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 28 yaşındaki  Buse Aksay’a  yapılan otopsi sonuncu,  akciğerlere pıhtı atması olarak tespit edildi. Sağlıkla ilgili hiçbir problemi olmayan Buse’nin 2 doz BioTech olduğu öğrenildi.

Buse Aksay’ın ölümünden sonra, KKTC’de 15 Ocak 2021 tarihinden itibaren ölümler ile ilgili 10 gündür farklı resmi makamlardan gelen düzenli bilgi akışının analizi yapıldı!

Ölen kişi sayısı 97, bunların 54’ü de aşılı olan kişiler. Ortalaması ise %55!

Acaba dünya tarihinde, ölüm oranı %55 olan hastalığa neden olan bir hastalık oldu mu?

Yine Amerika’da “domuz gribi” aşısında ölüm sayısı 28’e ulaştığında durduğuna göre eğer KKTC’de ölüm sayısı 54’ü geçtiğine göre bu sefer kararı kim verecek?

Diğer tarafta zorla, insanları çaresiz bırakarak aşıya zorlamanın hesabı artık bütün ülkelerde milli şuurla ele alınması gereken bir hadiseye dönüşmüştür.

Eğer KKTC’de aşılama faaliyetleri, ölümler arasında  %55’e dayanan bir orana sahipse Türkiye’nin de bu konuya ivedi olarak eğilmelidir.

Bu rakamlar, Cumhurbaşkanı Ersin TATAR’ın başkanlığında yapılacak bakanlar kurulu toplantısında da gündeme gelmelidir.  

Çünkü verilen rakamlar resmi!

Anahtar Kelimeler:
Domuz GribiKKTCBioTech
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hurafe düşmanı 3 yıl önce

İstatistik bilen bir Allahın kulu yok mu bu plandemistlerde? Ani ölenlerin %55'i aşılıymış, e nüfusun da %55'i aşılı zaten? Demek ki ani ölümlerin aşıyla korelasyonu kurulamıyor bu durumda. Kendi elleriyle kendi teorilerini çürüttüler farkında değiller.

Avatar
ANIL 3 yıl önce

hurafe dusmanina katiliyorum demek istiyor ki nüfusun yuzde 55i asilandiysa olum orani yüzde 55 se hepsi mi öldü demek istiyor..97den 55 i olmus bu isTatistiğe gore 55..Asilananlar daha fazla elbette..Iki farkli istatistik fakat yüzdeler ayni..200 kisiden 158 kisinindd olmesi yuzdr 55 mesela..BionTech olduktan sonra akcigerde pihtilasma olmus vefat edenin demecine gore rahatsizligi yokmus akcigerde.Akciger embolisinden ölmüş yani damar tikanikligi..Yani;Kalbin sag kapakciginda oksijen seviyesi düşük olur kan akışıyla atardamarlarca akcigere gelir burada oksijen seviyesi yukseltildikten sonra vucudun geri kalanina yayilir demek ki vucuduna yayilan kanin oksijen seviyesi dusuk oldugu icin hayatını kaybetti ve Medyayada Otopsi yapilmasi lazim..Ilk ayette :Oku" der buda var..Yuzde 100 dogrulugunu bilmediginiz bir hususu soylemeyin der buda var..Insanlarada medyayada otopsi şart

Avatar
Ahmet 3 yıl önce

Hurafe düşmanı demiş ama okuduğunu anlamaktan aciz.

Avatar
Hurafeye cevap 3 yıl önce

Düz mantıkla bakarsanız kendinizi haklı görürsünüz ancak verilen örnek kişi aşı kaynaklı ölmüş! Yani aşılı olup ölen değil bizzat aşının yan etkisi sebebiyle ölmüş. Diğer ölümler hakkında bilgi yok. Özellikle Türkiye'de otopsi yasağı olmasaydı, covid sebebiyle öldü gibi gösterilen insanların gerçek ölüm sebepleri bilinebilirdi. Aşı kaynaklı ölen kişi sayısı Avrupa ve Amerika'da açıklanıyor.