Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

mRNA DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZEN, “AĞIR YAN ETKİ”

5gvirusnews Haber Merkezi Berlin/Antalya 31 Mart 2023

Almanya’yı sarsan Biontech’in yani mRNA sıvılarının ağır denilen yan etkileri arasında, Kalp kası iltihabı, venöz sinus trombozu ve parmaklarda, bileklerde karıncalanma olarak kendini gösteren bir sinir sistemi hastalığı olan Guillain-Barre Sendromu, koronavirüs aşısının ağır yan etkileri olarak kabul(bkz)edildiği açıklandıktan sonra aynı yan etkilerin Antalya Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi’nin kayıtlarına da geçtiği tespit edildi.

Ağır denilen yan etkiler arasında sayılan, Guillain-Barre Sendromu Almanya’da kayıtlara geçerken, Türkiye’de konusu dahi edilmediği, fakat  Antalya Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi’nde haber yapıldığı tarihten önce 4 hastanın tedavi edildiği bilgisine ulaşıldı.

Ve aynı durumda olan bir hasta, haber yapıldığında(bkz)ise hastanede tedavi görüyordu!

Ender görülen Guillain-Barre Sendromu(bkz), bağışıklık sisteminin sinirlere saldırması sonucu zarar görmesi ile ortaya çıkıyor. Hastalığın ortaya çıkmasındaki etkilerden birisi de “aşı” olunması olarak biliniyor. Bilinen bu duruma rağmen, 14 yaşındaki bir kız çocuğunun hastalığı Guillain-Barre Sendromu olması hiç dikkate alınmıyor. Üstelik bir de ameliyat öncesi zorunlu, “aşı yapılması” sonucunda kısmi felç geçirmesi ve aylardır hastanede tedavi görmesi de tuhaflığın başka bir tarafıdır.  

Demek ki mRNA sıvıları bağışıklık sistemini güçlendirmiyor, tam tersi Antalya’da öğrendiğimiz  4 vakada olduğu gibi zarar da veriyor. Diğer bir ifade ile Guillain-Barre sendromunda görünen, bağışıklık sisteminin yanlışlıkla sağlıklı sinirlere saldırması, mRNA sıvısını enjekte edilmesi ile daha artıyordu!  Böylelikle mRNA bağışıklık sistemini güçlendirmiyor, tam tersi bağışıklık sisteminin daha da bozulmasını sağlıyordu. Zaten bu ilişki 26 Nisan 2022 yılında yapılan bir araştırma sonucu yazılan, “Aşı Güvenliği Veri Bağlantısında COVID-19 Aşısı Sonrası Guillain-Barré Sendromu İnsidansı(*)(bkz)isimli makale ile de doğrulanmıştır.

Almanya’da mRNA’nın sıralanan ağır yan etkilerinden birisi olan Guillain-Barre Sendromu arasındaki ortak benzerlik,  her ikisini de vücudumuzda bulunan sağlık hücrelerle zarar vermesi olarak da açıklanabilir.  

Eğer Biontech’in merkezi olan Almanya’da bu ağır yan etki açıklanıyorsa, Türkiye’de neden açıklanmıyor!

ALMANYA, “AĞIR YAN” ETKİ DEDİ, SAĞLIK BAKANLIĞI, “AŞI KARŞITI” EYLEM OLARAK GÖRDÜ!

O zaman Sağlık Bakanlığı var olan klinik vakalar ile bilimsel kabullerin yanında, kendi sayfasında, Aşıların da GBS’ye yol açabileceği aşı karşıtı bazı gruplar tarafından iddia edilmektedir.(bkz)iddiasından vazgeçerek, Türkiye genelinde böyle ne kadar vaka göründüğünü de açıklamalıdır.

(*)Risk altındaki sağlam kişilerin belirli sürede, belirli bir hastalığa yakalanma olasılığını gösteren ölçüt.

Anahtar Kelimeler:
MRNAGuillainBarreBIONTECH
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Avk.deniz öz 1 yıl önce

Bu alçaklari lânet medya nasılda bir kurtarıcı olarak tanıtmıştı degilmi.?

Avatar
Kezban Sarıoğlu 1 yıl önce

Dada neler duyacağız

Avatar
İsmet 1 yıl önce

Allah C.C müstahaklarını versin...

Avatar
Furkan Algan 6 ay önce

Bize bu kötülüğü yapanlar 10 katını görsün ölene kadar