Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler YouTube Sosyalizm Müslüman

MÜTEAHHİTLER GİBİ,

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 11 Şubat 2023

Adı Eda TAVŞAN, 8 aydır Antalya Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi’nde ameliyat öncesi zorunlu tutulan ve zerk edilen mRNA (BioNTech- Pfizer) sıvısı nedeni ile tedavi görüyor.

Antalya Türk Telekom Lisesi’nde 10. sınıfta okul birincisi  olan Eda’nın hastane odasındaki yattığı yerde, terbiye ve uyumluktan dolayı aldığı onur belgesi var. Derslerini aksatmaması için hastaneye öğretmenleri gelip Eda’ya ders veriyorlar..  

 

Eda’nın 8 aydır hastanede yatma nedeni ise ender görülen Guillain-Barre Sendromu yani bağışıklık sisteminin sinirlere saldırması sonucu zarar görmesi. Hastalıkla ile ilgili bilinen,  “Koronavirüs veya Zika virüsün sebep olduğu ciddi hastalıklar ya da olduğunuz herhangi bir aşı veya geçirdiğiniz bir ameliyat Guillan-Barre sendromunu” (bkz) tetiklediği yönündedir.

Deprem felaketinde yaşanan acının bir an olsun unutturduğu mRNA sıvısının insanlara zararı hiç kuşkusuz çok daha büyük. Ama şu anda ertelenmiş bir felaket olarak sonuçları insanlığı bekliyor. Onlardan birisini de 14 yaşındaki Eda TAVŞAN yaşadı. Hastalığı Guillain-Barre Sendromu ve “aşı olunmaması” uyarısına rağmen, hastanede, “aşı” olmazsan ameliyat yapmayız zorlaması karşısında çaresiz kalan bir çocuğun yaşamının çalınması.

Demek ki mRNA sıvıları bağışıklık sistemini güçlendirmiyor! Tam tersi Eda TAVŞAN’da olduğu gibi felç yapıyor. Ve bu deney sıvıları öncesi aslında olmazsa olmaz olan tetkik yapılması. Ancak hiçbir tetkik yapılmadan, üstelik ameliyat öncesi zorunlu tutulmasının sorumluluğunu kim alacak?

Ayrıca Eda TAVŞAN gibi, 4 hasta daha  zerk edilen mRNA sıvısı sonrası felç geçirmiş ve aynı serviste yatmış.

Türkiye’de acaba Eda TAVŞAN gibi kaç kişi var?

Yeri gelmişken, çürük bine yaptığı için can ve mal kaybına neden olan müteahhitler  nasıl yargılanıyorsa, bu mRNA sıvılarının sorumlusu olan Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA başta olmak üzere tüm sorumlular yargılanmalıdır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkan A. 1 yıl önce

Duydun muuuuuuuuuuu