Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

PCR İLE SIKIYÖNETİM İLAN ETTİLER!

KKTC’DE BÜYÜK UYANIŞ!

5gvirusnews Haber Merkezi  Lefkoşa / 28 Ocak 2021

KKTC’de iki önce yaşanan Lefkoşa'da bir hafta, Girne'de ise iki hafta tam kapanma bardağı taşıran son damla oldu. Hazırlıkları bir süredir devam eden, KKTC’deki Birlik ve Beraberlik Platformu belki de dünyadaki en etkin açıklamayı yaptı, “PCR testleri ile sıkıyönetim ilan ettiler!..”    

Platform sözcülüğünü mülhak vakıf ecdatlarından Fahri ONBAŞI’nın yaptığı kuruluş açıklamasında;

KKTC’de DSÖ’nün 12 Mart 2020 tarihinde pandemi ilanı etmesi ile birlikte, yaşamın bütün alanlarında  daralma olmuştur. Bu süreç ilk zamanlar on beşer günlük kapanmalar ve alınacak tedbirler ile geçecek denilirken, süre bir yıla uzanmıştır.

Bugün yaşananlardan anladığımız, teknolojik değişiklikler ile birlikte dünyada yeni bir yaşamın inşa edilmeye çalışıldığı yönündedir. Bunun yanında insanların bugüne kadar savaşlar da dahil olmak üzere  ilk kez küresel güçler ile karşı karşıya kalması vardır. İşte bu nedenle KKTC’de, dünya da yaşanan bu gerçekler karşısında  bir platform kurarak bir farkındalık oluşturmak istedik.

Amacımız; yüzyıllardır birlikte yaşadığımız, aynı coğrafyayı paylaştığımız, aynı dili konuştuğumuz ve aynı kültürün parçası olduğumuz tüm insanlar ile birlikte ve beraber olarak bu sürece karşı göğüs germektir. Çünkü artık bizlerin geçmişte yaşadığı tüm ayrışmalar bu gün bizlerin en büyük düşmanıdır. Onun için ülkemizdeki bu duruşumuz, devlet yönetimi ve idaresini daha da kolaylaştıracaktır. Ve bu konuda başta sağlığımız olmak üzere, her türlü ayrıma karşı da duyarlılık göstereceğiz.

Başta sağlık dedik. Bunun nedeni ise şu anda bütün pazarlıkların insan vücuduna ve beynine hakim olmak ve bunu da nüfus planlaması yapmak için kullanmak isteyen küresel güçlerin varlığından haberdar olmamızdır. Bu projeden haberimiz var. Niyetlerini de biliyoruz. İnsan olarakta buna asla izin vermeyeceğiz.  

Küçük bir toplum olarak, büyük bir dayanışma göstereceğiz.

Ayrıca KKTC Sağlık Bakanlığı’nın vaka sayısı artığına ilişkin açıklamaların ardından platform sözcüsü Fahri ONBAŞI, “yaptığımız araştırmaya göre Ct 40 döngü ile yapılan PCR testinin hatalı olduğunu bunun normal seviyeye çekildiğinde (Ct 20-25 döngü) pozitif vakaya rastlanmayacağını DSÖ’nün açıklamalarından da  biliyoruz. Bu konu da Sağlık Bakanını uyarıyoruz, KKTC’de yaşayan insanlara  daha fazla zarar  vermeden bu oyuna son vermelerini istiyoruz.” dedi      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes.. 3 yıl önce

Teşekkürler Fahri Onbaşı

Avatar
Gul 3 yıl önce

Aynen öyle Raif size kalsa yandık cesur yürekler hala var şükürler olsun cavite ancak korkaklar inanır..

Avatar
Zehra 3 yıl önce

Yürekten tebrik ediyorum bazıları gibi korkak ve pasif olarak kalmamış

Avatar
Raif 3 yıl önce

Herşeyin altında komplo teorisi ariyorsunuz,herkes enayi bi siz akıllısiniz.

Avatar
Hasan 3 yıl önce

Yüreğinize sağlık herkes gibi olsaydınız neyin farkında olabilirdik ki iyi ki farkındayız farklıyız..

Avatar
Cigdem. 3 yıl önce

Helal olsun sonumda

Avatar
Cemil 3 yıl önce

Tamam PCR testleri hatalı. O zaman testi pozitif çıkan kişi neden 3-4 gün sonra kötüleşiyor ve hastalanıyor.
Tam olarak ne denmek isteniyor anlayamadım. PCR test Ct-40 döngüsünde yapıldığında hasta sayısı fazla oluyor, PCR test olmalı ana Ct-20-25 döngüsünde olmalı o zaman gerçek hastaları mı tespit edeceğiz. Yani itiraz edilen fazla hasta tespit edilmesi mi? Hastalığın olmadığı mı?