Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Tefeci Tekin Arhun Sarper Altıncık

ZORUNLU TIP & FED’İN BANKALARI  

Kolektivizm * Covid Bağnazlığı * Aşı Önyargısı

5gvirusnews Haber Merkezi Londra / 14 Kasım 2022

6. Bölümde bizleri bir kaç başlık;

Dünyada keşfetmemiz gereken veya ekonomik yaşamın öncelikli konusu (FED) Federal Rezerv veya ABD merkez Bankası hakkındaki gerçekler…

Florürün(*) içme suyunda kullanılmasının nasıl, "onaylandığına" ilişkin süreçte neler var?

Atom bombaları ve boşluklar arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarmak…

Sigmund Freud'un yeğeninin, "yumurta ve domuz pastırması" kahvaltısının popülerleşmesine nasıl aracı olduğunu keşfedelim.

Zehirli halojenlerden nasıl kurtulacağımızı ve epifiz bezimizi nasıl koruyacağınızı öğrenelim…

mRNA’lı Covid-19 sıvılarının kalp hastalığında nasıl büyük bir artışa neden olduğunu görelim.

Hangi diyet yağlarının sizi başak proteininden ve saç dökülmesinden koruyabileceğini öğrenelim.

Küreslci sapkınların, "Daha Büyük İyilik" argümanının zorunlu ilaca nasıl yol açtığını ve bu konuda neler yapabileceğimizi bilelim.!

Amerika Birleşik Devletleri Çevre Koruma Kurumu’nun (EPA)  nasıl "ele geçirildiğini" ve insan atıklarının artık nasıl "yasal olarak" gübre olarak satıldığını görelim.

Ve çok daha fazlası…

https://go2.propaganda-exposed.com/docuseries/episode-6/

Not : İlgili yayınlar 24 saat içinde yayından kaldırılmaktadır.

(*)Florürün Esasen zehirleyici özellikte olan flor elementi kadar tehlikeli olmasa da florür de zararlı bir maddedir. Yapılan araştırmalara göre su içerisinde bulunan florür miktarının beyin gelişimini olumsuz yönde etkilediği sonucuna ulaşılmıştır.

Suda çözülen Florür, nötr haldeki flor atomunun, bir elektron alarak iyon haline geçtiğinde aldığı isimdir. F olarak gösterilir. Bu iyona başka bir unsur yapıştırılır. Florür iyonu içeren maddelere de verilen bir isimdir. Bir iyon olduğundan dolayı, kendi başına doğada yer almaz; ancak bir çözeltide karşı iyonu ile yer alabilir.

Ayrıca florürün vücutta birikme özelliği var. Aşırı alındığı zaman florürün % 40-50'si vücutta özellikle kemiklerde ve beyinde birikiyor ve “florozis” denilen toksikasyona neden olabiliyor. Florür beyinde biriktiğine, davranış değişikliklerine, IQ düşüklüklerine yol açabiliyor.

Paketlenmiş, doğal olmayan şeker içeren meyve suları

Gazlı ve asitli içecekler.

Dondurulmuş gıdalar.

Hazır çorbalar.

Tavuk ve et bulyon.

Sigara.

Çay.

Bebek maması

Anahtar Kelimeler:
ABDFEDMRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.