Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

5G İLE DAHA DA YAYGINLAŞACAK!

 Askerin dokusunu pişirdi.

Dünya bu iddiayla çalkalanıyor.

5gvirusnews Haber Mekezi İstanbul / 18 Kasım 2020

Uluslararası çalışmalar uzmanı Jin Canrong, Çin'in ürettiği söylenen bir silahın dünyada ilk kez Hintli askerler üzerinde kullanıldığını, 20 kişinin öldürüldüğü  ve askerlerin iç organlarının adeta haşlandığını söyledi. Güney Asya'da üretilen bu silahın düşman askerler üzerinde ilk kez denendiği ve büyük hasarlara yol açtığı da ortaya çıktı.

Çinli askerlerin Himalaya çekilişi sırasında onları şiddetli bir şekilde hasta ederek geri çekilmeye zorlamak için 'mikrodalga' silahlarını kullandığını iddia etti.

Mikrodalga silahlar, su moleküllerini aynı mutfak aleti gibi ısıtır, deri altındaki suyu hedef alır ve 0,6 mil mesafeye kadar hedefe artan miktarda ağrıya neden oluyor.

Aletler, fırın türüne benzer bir etkiye sahip oldukları için 'mikrodalga' silahlar olarak biliniyor, ancak teknik olarak radyasyon mikrodalgalar yerine milimetrik dalgalar  yolluyor.

Daha önce (2017) bu tür silahlardan bahsettiği için Abdurrahman DİLİPAK alay konusu olmuştu!...

Yani şimdi  5 G teknolojisi ..

Anahtar Kelimeler:
5GÇinAsker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Ah Hocam siz hayattaken bilinsin değeriniz.