Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

DİLİPAK’IN YAZISI ABD’DE ŞİKAYET KONUSU OLDU…

Abdurrahman DİLİPAK’ın Akit Gazetesi’ndeki  26-27 Mart 2020 tarihli yazıları ABD’de 10 Nisan 2020 tarihinde şikayet konusu oldu.

DİLİPAK 26 Mart 2020 tarihinde, “18 Ekim’de Ne oldu?” (1) ve bir gün sonra’da, “G. Fu Gao ve EVENT 201” (2) yazısında, 18 Ekim 2020 tarihinde eş zamanlı olarak,  ABD’de EVENT 201 ve ÇİN’in Wuhan kentinde, "Dünya Askeri Olimpiyatlar"ının başladığına dikkat çekmişti. Aynı konu bu sefer,  Beyaz Saray’ın resmi sitesi üzerinden verilen  dilekçelerde, COVID-19 salgınını çevreleyen olaylar olarak görüldü.

ABD halkı çeşitli soruların cevapsız kalmasından dolayı rahatsız. Özellikle 18 Ekim 2019'da Çin'in Wuhan kentinden başka hiçbir yerde gerçekleşmeyen, "Dünya Askeri Olimpiyatlar", diğer ise Gates Vakfı’nın sponsorluğunda, ABD’de, konusu, “Koronavirüs Bağlantılı Akciğer Sendromu” adı ile gerçekleşen, "EVENT201"deki bağlantıyı merak ediyor.  Dilekçe de,  o günden itibaren dünya çapında,  aşılar ve biyometrik izleme gibi konular itici güç olmaya başladığı da ifade edildi.

Dilekçe’de Bill Gates’in aşı yoluyla, "nüfus artışını azaltma" konusunda, %10-15 oranında açıklamaları ile yine Gates’in UNICEF ve WHO ile birlikte, tetanoz aşılarında gizli bir HCG antijeni kullanarak, Kenya çocuklarını kasıtlı olarak sterilize etmekle de suçladılar. Tüm bu suçlamalar için de, Bill Gates hakkında, ABD Kongresi ve diğer tüm yönetim organları kapsamlı ve kamuya açık bir soruşturmanın başlatılması isteniyor.

ABD’de Bill&Melinda Vakfı’na soruşturma açılmasını isteyenlerin, 10 Nisan 2020 tarihinde Beyaz Saray’ın resmi başvuru sitesinde dilekçeleri, 10 Mayıs 2020 tarihinde 537.736 kişiye ulaştı.(3)

  1. https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/abdurrahman-dilipak/18-ekim-2019da-ne-oldu-31728.html
  2. https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/abdurrahman-dilipak/g-fu-gao-ve-event-201-31743.html
  3. https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.