Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

DÜNYANIN SORUNU, “OSURMAK”

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 17 Eylül 2022

Hindu inancına göre uğurlu ve kutsal sayılan ineklerin on binlercesinin geçen günlerde ölmesi kafaları karıştırdı.(bkz) Acaba 4.0 ile yapay et geçişte, dünyada 300 milyondan fazla ineğin yaşadığı birinci ülke olan Hindistan pilot bölge mi seçildi, sorusunu akla getirdi.

-İneklerin ölümünden ise yapay etçiler sorumlu tutuluyor!

Sorun İneklerdeki Yellenme, Osurma, Gaz Çıkarma ve Pırt yapma eylemi gösteriliyor. Aslında bütün canlılarda olabilen bu doğal eylem, bir vücut tepkisi olarak aşırı havanın çıkarılması olarakta biliniyor. Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'da web sitesinde gaz çıkarmayı tıpkı hapşırmak, hıçkırmak, geğirmek gibi fizyolojik ve kaçınılmaz bir olaydır ve ayıp olamayacağını ifade ederek, “Bunun da ötesinde bağırsak gazlarında bulunan hidrojen sülfit hücrelerimizin enerji santralleri olan mitokondrilerin DNA’sını koruyarak hücrelerin yaşamalarını sağlar. Bağırsak gazı koklamanın kanser, felç, kalp krizi, diyabet, artrit ve bunamayı önleyebileceği bildirilmiştir.” (bkz)

Exeter üniversitenin resmi web sitesinde 2014 yılında, Exeter Tıp Fakültesi’nden Profesör olan Matt Whiteman’ın osurukla ilgili çalışmaları Dr Mark Wood ile birlikte alıntı yapılarak yayınlandı.(bkz) Şaşırtıcı olan ise faydası olduğu da anlaşılan osuruk gazının, biranda Bill Gates sayesinde dünyanın diğer binlerce sorunu dururken en büyük sorununa dönüşmesi oldu.

BBC’nin haberinde Bill Gates, İneklerin çıkardığı gazlar, dünyanın en büyük sorunlarından” biri olarak görüyor. Sıra dışı mideleri olan inekler, geğirirken ve gaz çıkarırken metan gazı yayıyor. BM’ye ulaşan raporlarda bu gazlar iklim değişikliğine neden oluyor.(bkz) Çünkü metan gazı diğer gazlardan 84 kat daha fazla ısıyı havada tutuyor! Böylelikle buzullar eriyor, beyaz ayı son bulduğu buzul parçasına binerek sıcak denizler ulaşıyor.

Bill Gates’in bahsettiği gaz konusunda lider olan ise termitler sadece evinizi kemirmekle kalmıyor, aynı zamanda bahsi geçen ineklerden çok daha fazla metan gazı salıyor!.

Yapılan araştırmalar en çok gaz çıkaran canlılar sıralaması ise şöyle 1.Termitler (ak karıncalar) 2.Deve, 3.Zebra, 4.Koyun, 5.İnek, 6.Fil, 7.Köpekler, 8.Vejetaryen İnsanlar, 9.Vejetaryen Olmayan İnsanlar ve 10.gerbiller (laboratuvar faresi) var.   

Tipik bir osuruğun bileşiminde ise %59'u nitrojen, %21'i hidrojen, %9'u karbondiyoksit, %7'si metan ve yalnızca %4'ü oksijen var.

Sağ olsun Muhammet  Binici’nin hazırlayıp sunduğu Teknovia ‘da ineklerin çıkarttığı gazın hesabını yapmış! (bkz) Binici’ye göre 1 milyar nüfusu ile zavallı inekler çıkarttığı gaz, dünyadaki tüm bacalardan ve egzozlardan çıkan gazlarla kıyasladıktan sonra Türkiye’nin üstünde uçan sinek kadar yer işgal ettiğini bulmuş.

Anlaşılan dikkat etmemiz gereken vücudumuzdan çıkanlar değil, girecek olanlar!

Anahtar Kelimeler:
Bill GatesMetan GazıExeter
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2 yıl önce

:))))