Öne Çıkanlar Tefeci Ankara Üniversitesi Tekin Arhun Sarper Altıncık Can Sarvan

HÜKÜMETLER NEDEN ÇARESİZ?

5gvirusnews Haber Merkezi Berlin / 20 Ağustos 2020

Artık dünyada ilk zamanlar azınlıkta olan çoğu bilim adamları, araştırmacılar, toplumun duyarlı ve iyiden iyiye psikolojisi, işi ve düzeni bozulan kesimler,  hükümetlerin neden virüs bahanesi ile insanlar üzerinde benzeri görülmemiş kısıtlamalar getirdiklerini ve bu baskıların insan üzerinde ne gibi olumsuz sonuçlar doğurduğunu öğrenmek istiyor.

Berlin’de de bu kapsamda  29 Ağustos’da, “Veliler Ayağa Kalk Platformu”, maske ve aşı zorunluluğuna karşı 10 milyondan fazla kişinin katılımı beklendiği bir protesto olacak.

Daha önce de dünyadaki küreselci medyanın, Almanya’da  1 Ağustos 2020 tarihinde yapılan protestoya 10.000-20.000 gösterici katıldığını haber yapmış ama polis, Berlin'de Covid-19 kapsamındaki koruyucu önlemlere karşı gösteri yapanların sayısının yaklaşık 1milyon 300 bin  kişi katıldığını açıklamıştı.

Ayrıca  Almanya’da  yüzlerce doktor ve bilim adamı, Covid-19 ile ilgili perde arkasında nelerin olduğuna ilişkin 31 Mayıs 2020 tarihinde 5.000 kişinin önünde, “Corona Parlamento Dışı Soruşturma Komitesi” kurulduğunu ilan etti.  Alman hükümeti tarafından COVID-19'dan kaynaklanan hastalıkla mücadele için alınan önlemlerin ise çoğu orantısız ve nüfus için zararlı olduğu tespitinde bulundu.

Komite yaptığı açıklamada, Covid-19 ekseninde yaşatılanların "Tüm dünyada sahte bir hikaye olduğuna dair çok sayıda kanıtımız var." dedi.

İşte var denilen bu kanıtlar, bir çok ülkede ortaya çıkmaya başladı. Yaşanılan savaşın ana kaynağı ise yeni teknolojiler ile dünyayı Çin merkezli yönetmek olduğu da anlaşıldı.  Şimdi ise asıl merak edilen, başta Bill Gates’in yönetimde olan DSÖ olmak üzere etkili olunmadığı takdirde BM’ye, o da yeterli olmadığı takdirde IMF’ye uzanarak devam eden baskılar ile hareket eden hükümetlerin, çaresizlikleri  ve  ısrarlı baskılar altında insanların ve toplumların ne duruma geldiği ve geleceği sorgulanıyor.  

Bir çok ülkede, Almanya’da “Veliler Ayağa Kalk Platformu” ve “Corona Parlamento Dışı Soruşturma Komitesi” ve Türkiye’de kurulan "5gvirus-platformu" örneklerin de olduğu gibi, hükümetlerin çaresiz bırakıldığı noktaları bilim adamlarının katkıları ile aydınlatarak açan soruşturma komiteleri ve platformlar kuruluyor.

Anahtar Kelimeler:
DSÖBill GatesBMIMFAlmanya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.