Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi TL Mehmet Eymür Deprem

mRNA&5G

mRNA Sıvılarına, “Aşı Demeye Kimse Cesaret Edemez!”

5gvirusnews Haber Merkez İstanbul / 8 Ekim 2022

İlk kez dünyada, özelikle de Türkiye’de  5gvirusnews ve Platformu kurduğumuzda, yine ilk olarak Antalya’da Bill Gates ile Huawei üzerinden 5G’ya karşı dava açtığımızda küfür edenler, manyak, gerici, şarlatan, yobaz, komplo teorisi ve sapık gibi yakıştırmada bulundular. Başından (Ocak 2020)  itibaren hiç aldırış etmedik, insanlık ve ülkemiz için küresel bir darbe ile dünyadaki var olan sistemi değiştireceklerini yalnızca kendi olanaklarımızla anlatmaya çalıştık! Hiç kimseden 1 kuruş para istemedik, web sitemize reklam bile almadık! Gerçek bilimi, küresel sapkınların kontrolünde olan çıkar çevreleri, siyasetçi ve menfaat grupları ile değil bilim insanları ile takip ettik.

Ve nihayet geldiğimiz noktada, biyoteknoloji analisti Karen Kingston, toplumda yaygın, “covid aşısı” olarak bilinen mRNA sıvısının 5G bağlantısını bütün çıplaklığı ile ortaya koydu.

Büyük bir tiranlıkla zerk edilen mRNA resminde, insanlara yapay zeka (Al) ile nanoteknoloji kullanılarak canlı hücrelerin içindeki makromoleküller sentezlenerek, programlanabilir yumuşak aktüatörlerlerin, yani çok hassas dokunuşlara sahip yumuşak robotlar iğne aracılığı ile (bkz) , (bkz) (ayrıca mRNA [2015!] bkz) implant edildikleri gözüküyor!.

Yaptığı araştırma ile belgeleri gösteren Karen Kingston biyoteknoloji analisti olarak,  Pfizer, J&J, Thermo Fisher’de yaptığı çalışmalarla tanınmaya başlandı ve mRNA sıvıları hakkında, –ona, “aşı demeye kimse cesaret edemez.” dedi.  

Karen Kingston Kovit bahanesi ile ortaya çıkan mRNA teknolojisini ve deneyimlerini, çok az bilinen patentler, bilim dergisinde yayınlan makaleler ve kurumsal belgeler eşliğinde kendisi ile Neuroweapons’da yapılan  röportajda açıkladı.

Hep komplo teorisi olarak görülen,  Manyetik hidrojeller (*), doku mühendisliği ve uzaktan kumanda ile ilgili yazılan bir  makale (bkz): “Doku Mühendisliği için Manyetik Nanokompozit Hidrojeller: Hücre Kaderini Kontrol Etmek İçin, Tasarım Konseptleri ve Uzaktan Çalıştırma Stratejileri” başlığı ile yayınlandı.

Makale özetle, İnsan vücudunun çoğu dokusu, yüksek derecede anizotropik (**) fiziksel özellikler ve biyolojik organizasyon ile karakterize edildiği… Hidrojellerin, su bakımından zengin bileşimleri, biyo uyumlulukları ve ayarlanabilir özellikleri nedeniyle yapay dokular oluşturmak için iskele malzemeleri olarak önerildiği…. Bununla birlikte, modifiye edilmemiş hidrojeller tipik olarak, biyolojik sistemlerde gözlemlenenlerden farklı izotropik özelliklere sahip homojen yapılarla sonuçlanan rastgele yönlendirilmiş polimer ağlarından oluştuğu… Manyetik malzemeleinr, doku mühendisliğinde kullanımları için gerekli olan anizotropiye sahip hidrojelleri sağlamak için potansiyel ajanlar olarak önerildiği… Dahası, manyetik nanoparçacıkların içsel özellikleri, harici manyetik alanların uygulanması altında hidrojeller içinde kapsüllenen hücrelerin davranışını kontrol etmek için manyetomekanik uzak aktüatörler olarak kullanılmaları sağlandığı... Bu derlemede, kontrollü özellikler gösteren manyetik nanoparçacıkları hazırlamak için ana stratejilerin ayrıntılı bir özetini, hidrojellere dahil edilmeleri için mevcut farklı yaklaşımların bir analizi ile birleştirildiğini… Farklı dokuların mühendisliğinde manyetik olarak duyarlı nanokompozit hidrojellerin uygulamasının da gözden geçirildiği ifade edilmiştir.

Kendi kendini iyileştiren ve multimodal hareket özelliklerine sahip yapay kaslar için, YUMUŞAK AKTÜATÖRLER;  

Nature Reviews Materials dergisinde ise "Gerçek dünya uygulamaları için yumuşak aktüatörler" başlıklı bir makale yayınlandı. (bkz)

Bu İncelemede, uyarlanabilirlik, çok modlu hareket, kendi kendini iyileştirme ve çoklu yanıt verme gibi fiziksel zeka ve gelişmiş özelliklere sahip yumuşak aktüatörlerin mühendisliği için yeni malzemeleri ve yapısal tasarımlar araştırıldı.

Son olarak, fiziksel zeka, uyarlanabilirlik, üretim ölçeklenebilirliği ve yeniden üretilebilirlik dahil olmak üzere yeni nesil yumuşak aktüatörler için zorlukları ve fırsatlar vardı.

Bilgi paylaşmak için ağ oluşturan, insan bedenlerini, “bulut” bilgi işlem platformlarına dönüştüren gömülü iletim ve alıcı cihazlar;

Ayrıca Kingston, implante edilmiş biyosentetik yapıların, dijitalleştirilmiş bilgileri iletme ve alma yeteneğine sahip olduğunu ve bu tür yapıların, ev sahibi insan vücudunda bulunurken bile birbirleriyle “ağ oluşturmasına” izin verdiğini ortaya koydu. Bu da 5G bant genişliği hızı ve düşük gecikme süresi ile hızlandırılan harici AI yetenekleriyle birleştiğinde, bu ağ yapıları insanlığa karşı silahlandırılabileceğine de dikkat çekti!..

Bu teknolojide atıfta bulunulan bir patent US11107588B2'dir ve burada, "Sistem, bir kimlik oluşturmak için talimatlar içeren çok sayıda elektronik cihaz içerir ve, bu tür başka bir elektronik cihazın yakınındayken, elektronik cihazlardan biri veya her ikisi, kimliği diğer elektronik cihaza iletir/alır.” Bu patentte açıklanan teknoloji özellikle SARS, MERS, koronavirüs ve gripten veya "grip benzeri semptomları" olan herhangi bir hastalıktan bahsediyor.

Patentten bu listeye bakın:

Buluşun bazı düzenlemelerine göre, söz konusu virüs bir korona virüsüdür.
Buluşun bazı düzenlemelerine göre, söz konusu virüs SARS-CoV'dir.
Buluşun bazı düzenlemelerine göre, söz konusu virüs MERS-CoV'dir.
Buluşun bazı düzenlemelerine göre, söz konusu virüs SARS-CoV-2'dir.
Buluşun bazı düzenlemelerine göre, bahsedilen virüs bir grip virüsüdür.
Buluşun bazı düzeneklerine göre, söz konusu hastalık, grip benzeri semptomlarla sonuçlanır.

Aşağıdaki şema, dijital sistemlerin implante edildiği veya donatıldığı kişiler arasında elektromanyetik sinyallerin nasıl yayınlanabileceğini ve alınabileceğini göstermektedir:

Aynı patent aynı zamanda devre, insan ağı ve patojen yayma düzenlemelerinden de bahsederek şunları söylüyor:

…devre yoluyla, çok sayıda özne için, söz konusu fiziksel yakınlık bilgisine dayalı olarak söz konusu patojeni iletme konusunda söz konusu öznenin tahmin edilen bir olasılığının oluşturulması…

…buluşun bazı düzenlemelerine göre seçilen görevleri gerçekleştirmek için donanım, bir çip veya devre olarak uygulanması.

Bilgisayarla okunabilen bir sinyal ortamı, örneğin temel bantta veya bir taşıyıcı dalganın parçası olarak, içinde yapılandırılmış bilgisayar tarafından okunabilir program koduna sahip bir yayılan veri sinyali içermesi.

…mevcut buluşun bazı düzenlemeleri, tamamen donanım düzenlemesi, tamamen yazılım düzenlemesi (firmware, yerleşik yazılım, mikro kod vb. dahil) şeklini alabilir veya burada tümü genel olarak bir "devre", "modül" veya "sistem" olarak adlandırılabilecek yazılım ve donanım özelliklerini birleştiren bir düzenleme.

Karen Kingston satır başlıkları ile de;   

Covid-19 enjeksiyonları, Lipid Nanoparticels (LNP) içine gömülüdür.  

Nörolojik silahlar, Acil Kullanım İzni örtbas edilerek gizlenmiştir.

Şok edici patentler var. Ve bunların hepsinin doğru olduğunu onaylayan patent numaraları da gösterilmektedir.

Transhümanizm şu anda insanlığa saldırıyor, insanlar DAHA AZ insan olacak!

Fizyolojik değişiklikler elde etmek için LNP'ler 5G frekansları aracılığıyla etkinleştirilebilir.

Covid “aşıları”(mRNA), insan konakçılara KURULMUŞ egzotik teknoloji gibi görünüyor.

ABD'de “ulusal güvenlik tehdidi” olarak adlandırılan ÇKP bağlantılı AI şirketleri!

Gözetim için AI gömülü sistemler tarafından kullanılacak 5G altyapısı!

Aşı sonrası, “biyoyapılar” kendiliğinden oluşan biyosentetik silahlardır!

mRNA sıvıları için alınan patentler, makaleler ve özellikle LNP teknolojisi ile kurgulan yumuşak aktüatörlerin 5G kontrolüne devredilecek olması! İşte insanda 2.0!!!

(*)Hidrojeller; “Smart (akıllı)” yapılar olarak tanımlanan ilaç taşınım sistemleri, enjekte edilebilen polimer sistemleri, doku mühendisliği ve hücre enkapsülasyonu gibi tıpta yaygın olarak kullanılan polimerlerdir.

(**)Anizotropik; Yöne bağlı olan atomik düzenlemelere sahip olan malzemeleri ifade etmek için kullanılır; başka bir deyişle, fiziksel özellikler materyal içindeki farklı yönlere göre değişir.

Anahtar Kelimeler:
5GBill GatesHuaweiMRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Sayfanızı neden kapattıklarını anlamak zor değil..

Avatar
Bilal 2 yıl önce

Kıskanılacak bir durumdasınız.. Allah yolunuz açık etsin...