Öne Çıkanlar Deutsche Welle Necip ÇAKMAK Kevin Bass DSÖ Mehmet Şimşek

ŞAKACI VİRÜS, CORONA!

“Zaytungnews-Ahbar-üz zamane :)”

M.S. 2000’lerin ilk çeyreği gibi, bir garip dünya “Gıda hareketi” Twitter hesabından (@gidahareketi) bu sabah yaptığı yayında, Pinokyo taklidi yapan DSÖ’nün küresel Covid istatistiklerindeki rakamları örnek göstererek, bir çelişkiyi gözler önüne serdi. “Şakacı virüs Corona” bu verilere göre, coğrafya, etnik kimlik, siyasi aidiyete göre yayılıyor. Corona’nın bu özelliğinin bir zeka ürünü mü, taktiksel bir davranış mı, yoksa bir “yapay zeka” tarafından yönlendirilen bir “komplo” mu olduğu konusunda ihtilafa sebebi oldu.

“Sahibinin sesi” iddiası ile gündem olan Gıda Hareketi’nin Twitter mesajı şöyle: SAHİBİNİN SESİ VİRÜS! Bu kovid19 çok zeki virüs çıktı. Çıktığı Çin’e dokunmazken Avrupa’da, Türkiye’de Amerika’da aynı anda düşüyor, aynı anda artıyor. Borsalar bile bu ahengi yakalayamazken bir virüsün millet ve devlet seçerek hareket etmesi zekâsını göstermezse neyi gösterir?

Şimdi, herkes virüsün “Millet ve devlet seçme” özelliği olup olmadığını tartışıyor. Gıda Hareketi, hormonlu ve genetiği değiştirilmiş gıdalara, yine yapısı değiştirilmiş aşı ve ilaçlara karşı bir hareket. Sağlık ve Gıda Güvenliği hareketinin internet adresi şöyle: http://www.gidahareketi.org/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.