Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Orhan Kutan Coronavirüs

SALGIN ALGISI PCR İLE GÜÇLENİYOR!

CDC, FDA soğuk algınlığı virüsü kullanarak sahte covid test protokolü yaptı!

5gvirusnews Haber Merkezi Tucson / 20 Aralık 2021

Sağlık konusunda araştırmaları ile tanınan NaturalNews’in kurucusu, Tüketici Sağlık Merkezi Direktörü ve "Natural News Forensic Food Laboratuvarı." yöneticisi olan Mike Adams’ın  30 Temmuz 2021 tarihinde yazdığı makalesi bugün çok daha iyi anlaşılır duruma geldi.

Laboratuvar yöneticisi olan Adams ilk dikkatini çeken, aştırmacı gazeteci ve bağımsız Press for Truth kurucusu olan Dan Dicks’in şok edici bir haberi ile oldu. FDA belgesine göre,  CDC ve FDA soğuk algınlığı virüsü parçalarıyla birleştirilmiş insan hücrelerini kullanarak bir covid-19 test protokolü oluşturulmuştu. Çünkü ellerinde, mevcut SARS-CoV-2 adını verdikleri virüsün hiçbir fiziksel örneği yoktu.

Adams göre bu büyük bir felaket ve kırılmaydı. CDC ve FDA’nın yaptığı sahtekarlık anlaşılınca da PCR testin sadece soğuk algınlığını tespit ettiğini açıkladı.

Evrensel boyutta herhangi bir testin, ölçme ve doğrulama için kullanılacak fiziksel referans yani materyali olmadığından dolayı sıfır bilimsel sonucu vardır. CDC, FDA bu protokole dayanan tüm PCR test analizleri, kanlarında dolaşan diğer koronavirüs suşlarından yalnızca küçük miktarlarda RNA parçalarına sahip olduklarında, insanları covid için, "pozitif" olarak işaretlenmesi de tamamen hileliydi.

FDA.gov web sitesinde bulunan FDA belgesinin başlığı, “CDC 2019-Yeni Koronavirüs (2019-nCoV) Gerçek Zamanlı RT-PCR Tanı Paneli” dir.  Belge şaşırtıcı bir şekilde şunu itiraf ediyor: Testin geliştirildiği ve bu çalışmanın yürütüldüğü sırada 2019-nCoV'nin nicelleştirilmiş virüs izolatları CDC kullanımı için mevcut olmadığından, 2019-nCoV RNA'sının saptanması için tasarlanan tahliller aşağıdakilerle test edildi: in vitro kopyalanmış tam uzunlukta RNA'nın karakterize edilmiş stokları (N geni; GenBank katılımı: Bilinen titreye (RNA kopyaları/µL) ait MN908947.2), klinik örneği taklit etmek için insan A549 hücrelerinin bir süspansiyonundan ve viral taşıma ortamından (VTM) oluşan bir seyrelticiye eklendi.

Başka bir deyişle, testi geliştirecekleri ve karşılaştırabilecekleri bir covid virüsü yoktu, bu yüzden bir soğuk algınlığı virüsünden insan hücreleri ve RNA fragmanlarından oluşan bir kokteyli karıştırdılar ve ardından buna, "covid" adını verdiler. Bu paragrafta atıfta bulunulan GenBank dizisi basitçe “covid” olarak etiketlenmiş ancak fiziksel gerçeklikte destekleyici referans materyalleri olmayan bir dijital kütüphane tanımından başka bir şey değildir.

Bunun nedeni, hiçbir doktor veya araştırmacının herhangi bir enfekte, semptomatik hastadan, "covid" izole etmemiş olmasıdır. Sonuç olarak, hiçbir laboratuvar cihazı, gerçek covid'e karşı ölçüm yapamaz! Testler sadece, CDC ve DSÖ tarafından etiket olarak kullanılan, "covid"’in dijital gen kütüphanelerine dayanır. Kısaca sanal ortamda oluşturulmuştur.

Daha sonra PCR testte, üretilmiş dijital kütüphanelerden elde edilen bu genetik dizileri arama talimatı verilir; bu, tüm şemanın, fiziksel gerçeklikte hiçbir temeli olmayan, hurda bilim dairesel mantığı olduğu anlamına gelir.

Neden laboratuvarlarda mevcut covidi ölçmek veya değerlendirmek için bir test cihazı yok?

Bu soruya Mike Adams, gıda kirleticilerinin kantitatif-ölçülebilen-sayılabilen analizini rutin olarak yürüten, pestisitler, herbisitler ve ağır metaller için yüksek hassasiyetli analiz sonuçları üreten bir analitik laboratuvarın kurucusu, sahibi ve yöneticisi olarak şöyle yanıt veriyor;   

Laboratuvar analizi yaptığımız her durumda, cihazları "harici standartlar" veya CRM-Certified Reference Materials (Sertifikalı Referans Materyalleri) olarak bilinen ve adlandırılan fiziksel numunelere göre değerlendirilir.

Herhangi bir laboratuvar cıva, arsenik, glifosat ve hatta salmonella için CRM satın alabilir. Örneğin, Biosisto'daki bu bağlantı, çeşitli salmonella türleri için CRM'leri listeler. Laboratuarlar bu referans materyallerini satın alabilir ve analizlerini saflaştırılmış bir materyalin fiziksel, gerçek dünyadaki örneklerine kadar takip edildiğinden emin olarak cihazlarında ölçmek için kullanabilir. Bu CRM'ler, kökenlerini ve orijinalliklerini doğrulamak için NIST- National Institute of Standards and Technology (Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü)  tarafından izlenebilir olmalıdır. Bu nedenle tüm CRM'ler lot numaraları ve son kullanma tarihleriyle etiketlenir.

Laboratuarlar mikroplar, ağır metaller, böcek ilaçları vb. - tüm fiziksel malzemeler - için referans malzemeleri satın alabilirken, çok geniş bir alanı aradım ve herhangi bir sertifikalı referans bulamadım. SARS-CoV-2 için malzemeler veya hatta zayıflamış, geçerli olmayan versiyonu bile yok. Anlayabildiğim kadarıyla, cihaz ölçümleri ve test protokolü kalite kontrolü için kullanılabilecek izole edilmiş covid virüslerinin fiziksel örnekleri yok gibi görünüyor.

Açık olmak gerekirse, virüslerin var olmadığını söylemiyorum ve Wuhan Viroloji Enstitüsü'nün silahlı bir spike protein geliştirmek için, Anthony Fauci, Peter Daszak, NIH-National Institutes of Health (Ulusal Sağlık Enstitüleri) Ralph Baric ve diğerleriyle işbirliği yaptığı oldukça açık. Ancak başak protein başlı başına bir virüs değildir. Basitçe, miktar olarak sentezlenebilen ve daha sonra şehirlere dökülebilen veya aşılara eklenip bağışıklama protokolleri aracılığıyla insanlara enjekte edilebilen toksik-zehir bir nanoparçacıktır.

Özünde, “covid-19” izole edilebilen gerçek bir virüsse, neden laboratuvarda covid tespiti için ölçebilecek veya değerlendirecek hiçbir fiziksel referans materyali yok? Ve neden bu tür materyaller geliştirilmedi ve kullanılmadı?

İnsan sağlığı çok önemliyse, salgın hastalıklara karşı insanlar korunuyorsa, FDA, CDC onaylı bir PCR test protokolü neden bilimsel olarak sunulmadı!

CDC, covid ve influenza arasında ayrım yapamayacağını ima ederek kendi sahte covid PCR test protokolünü kullanmaya devam etmesi de başka bir trajediydi. Tüm bunlara gizem katan şey, CDC'nin bu yılın sonuna kadar hatalı PCR test protokolünü geri çekme niyetlerini açıklayan bir "laboratuvar uyarısı" yayınlamasıdır. Duyurularının bir parçası olarak, kalibrasyon için herhangi bir fiziksel covid örneği olmadan geliştirilen FDA, mevcut PCR testinin influenza ve covid arasındaki farkı söyleyemeyeceğini de ima ettiler.

Yeni yılda (2022) CDC bu değişikliğe hazırlanırken, 2019-nCoV RT-PCR testini kullanan klinik laboratuvarların ve test merkezlerinin, FDA onaylı başka bir COVID-19 testine geçilmesini ve seçmesini öneriyor.

CDC, laboratuvarları SARS-CoV-2 ve influenza virüslerinin saptanmasını ve ayırt edilmesini kolaylaştırabilecek çok katlı bir yöntemin benimsenmesini düşünmeye teşvik ediyor.

Covid'i influenzadan ayırt etmek neden önemli olabilir?

Çünkü görünüşe göre, hatalı test nedeniyle influenza yeniden, “covid” olarak etiketlendiğinden, 2020'de influenza vakaları neredeyse ortadan kalktı.

CDC’nin verilerine göre, "Yüzde influenza pozitifliği, önceki yıllara kıyasla 2020'nin 5-9 epidemiyolojik haftalarında %64 (p = 0,001) azaldı ve tahmini günlük influenza vakası sayısı da %76 (p = 0,002) azaldı"  

Özünde sağlık kurumları, insanları aşıya yönlendirmek için, normalde soğuk algınlığı ve grip teşhisi konacak tüm insanları, “covid” kategorisine kaydırıldı. Daha sonra aşılar, büyük ölçüde aşılanmış bireyler arasında meydana gelen, “delta” panik dalgasına neden olmak için, spike protein toksik-zehir nanopartiküller ile formüle edildi.

Buradan, plandemik aldatmaca saat gibi ilerler: İnsanlar aşılardan hastalanır, bu nedenle hastalığı sürdüren daha fazla aşı takviyesi talep edilir. Durulayın ve tekrarlayın. Failler tutuklanana ve insanlar dolandırıcılığa alışana kadar asla bitmez.

CDC, tüm dolandırıcılığı doğrulayan bir bilim belgesi yayınladı.

Yayınlanan belge, “Büyük Halka Açık Toplantılarla İlişkili COVID-19 Aşı Atılım Enfeksiyonları Dahil SARS-CoV-2 Enfeksiyonlarının Salgını — Barnstable County, Massachusetts, Temmuz 2021” başlığını taşıyor ve enfeksiyonların %74'ünün tam aşılanmış (çift doz) insanlar: Temmuz 2021 boyunca, birden fazla yaz etkinliği ve geniş halkla ilişkili 469 COVID-19 vakası Massachusetts, Barnstable County'deki bir kasabada, Massachusetts sakinleri arasında toplantılar tespit edildi; Uygun Massachusetts sakinleri arasında aşı kapsamı %69 idi. Vakaların yaklaşık dörtte üçü (346; %74) tam olarak aşılanmış kişilerde (2 doz mRNA aşısı [Pfizer-BioNTech veya Moderna] tamamlamış veya tek doz Janssen [Johnson & Johnson] aşı almış kişilerde meydana gelmiştir.

Sonuç; Aşı salgındır.

Aşı ise toksin-zehir spike protein yayıyor.

Ve sahte PCR test ile elde edilen vaka sayısı da kitlesel salgın algısını güçlendiriyor!  

Kaynak:

https://www.naturalnews.com/2021-07-30-cdc-fda-faked-covid-testing-protocol-by-using-human-cellsmixed-with-common-cold-virus.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.