Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

ZOLOTAYA KORONA

Haber Nurfer TERCAN / 11 Eylül 2020

Golden Crown para transferleri başlatıldı. NZBank JSCB Golden Crown anında parekende para transferleri artık NZBank müşterilerine Moskova, Saint-Petersburg, Volgograd ve Volgograd Oblast, Volzhskiy ve Leninsk şehirlerindeki banka ofislerinde şükranları ile sunmaya devam ediyor.

Yanlış anlaşılmasın bu sevindirici hizmetin başlangıç haberi pek tabiki bugüne ait değil! Bu haber 18 Şubat 2016’da bizlere duyuruldu. Bu hizmetin en orjinal ismi ise Zolotaya Korona - Para Transferleri

Kırmızı kartlı Çarşambanın haberi, Perşembenin Altın Taçını takıp Yeni İpek yolundan geldiği belli idi…

Biz, “daha bir kuşak bir yol” mu yoksa, “One Belt One Road” mu, OBOR isminde tren mi geçti yoksa, yoksa derken, işte gözümüzdeki maskeyi biraz araladığımızda öğrendik.

KoronaPay, sistem için bir ödeme merkezi görevi gören Kredi Birliği, "Ödeme Merkezi" (Ltd) tarafından işletilmektedir.

Ödeme sistemi Zolotaya Korona, 1994 yılında Novosibirsk'te kuruldu. 1999'da, Rusya Federasyonu'nun 58 bölgesinde 144 katılımcıyı birleştirdi. 2001 yılında, EMV spesifikasyonlarına göre çipli Banka / Kredi kartlarının emisyon ve edinim desteğini uygulamaya koydu.

KoronaPay, 2003 yılından beri faaliyet gösteren, sınır ötesi hacim bakımından Rusya'daki en büyük ödeme sistemidir.

Rusya, BDT ve dünya çapındaki diğer ülkelerdeki milyonlarca müşteri tarafından kullanılan basit ve kullanışlı bir para transferi ve çok kanallı dijital para hizmeti sunuyor.

"Zolotaya Korona - Para Transferleri" hizmeti "Zolotaya Korona" ödeme sistemine dahildir. Ödeme sistemi, "Zolotaya Korona" operatörü - RNCO "Ödeme Merkezi" (LLC), kayıt. 20.12.2012 tarih 0012 sayılı, Rusya Federasyonu Merkez Bankası'nın 14.04.2014 tarih ve 3166-K sayılı lisansı Hizmet, Abhazya, Avusturya, Azerbaycan, Belarus, Belçika, Bulgaristan, İngiltere, Vietnam gibi ülkelerde banka hesabı açmadan para transferi hizmeti vermektedir. Yunanistan, Gürcistan, Mısır, İsrail, Ürdün, İspanya, İtalya, Kazakistan, Kıbrıs, Çin, Kırgızistan, Letonya, Moldova, Moğolistan, Nepal, BAE, Portekiz, Rusya, Romanya, Tacikistan, Türkiye, Özbekistan, Fransa, Çek Cumhuriyeti. ve hizmetin ortakları 550'den fazla banka ve büyük perakende zincirleridir.(*)

2016 yılında hizmetin coğrafyası da aktif olarak genişledi. Para transferlerinin arasına Avrupa Birliği ülkeleri de katıldı: İtalya, İspanya, Fransa, Belçika, Avusturya, Portekiz ve Romanya'nın yanı sıra Vietnam, Mısır, Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri. Bugün para transferleri, "Zolotaya Korona" dünyanın 32 ülkesinde mevcuttur.

Zolotaya Korona, 2016 yılında online çevirimiçi INTERNET üzerinden DİJİTAL Para sistemlerini pazara sunmuştur. Ödeme sisteminin tüm altyapısında nakit makbuzlu banka kartından, anında para transferi hizmeti hem web sitesi üzerinden hem de Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için mobil uygulamalar kullanılabilmektedir.

2006 yılında Rus ödeme sistemi Zolotaya Korona, Sosyal kart temini için Novosibirsk belediye binasının açık ihalesini kazandı.

2008'de Zolotaya Korona finans alanında, "En güvenilir banka kartı" adaylığı ile "Güney'in mali eliti" alanında en büyük ulusal ödülün sahibi oldu.

Ekim 2009'da Zolotaya Korona, "Sibirya Ulaştırma Birliği" nin bir üyesi oldu.

Bir an için tüm bildiklerimiz ile kavga etmeyi bırakabilsek keşke… Eller havaya, en Smart’ına yapışabildiğimiz kadar terkedemediğimiz; telefon, tablet ne var ise bir anlığına derin bir nefes ile bırakabilsek. Artık yoruldukça yorulduk ve biriktirdikçe biriktirmeye doyamadık!

(*) Daha fazla ayrıntılı bilgi için : www.koronapay.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.