Öne Çıkanlar Sevgi Erenerol KKTC Hazar Türkleri Fox TV BIONTECH

A 289 NOLU ODA’DAN

Yazan Muammer KARABULUT

Konumuz, Hamburg’daki BioNTech davasının nasıl gündeme geldiği. Onun için biraz geri giderek sonun başlangıcını görelim.

DSÖ komitesinin bilimsel danışmanlarından ve 'Norveç Araştırma Konseyi baş yöneticisi Profesör John-Arne Rottingen’in 10 Mart 2018 tarihinde, Telegraph gazetesinde yayınlan haberde gelecekte olan X hastalığı için, "aşılar ve tanı testlerine olan ihtiyaçtan bahsetmesidir. Anlaşılan tanı testi PCR ile çözülmüştü. Aşı ile ilgili gelişme ise 16 Ağustos 2018 tarihinde Pfizer ile BioNTech, Gripten Korunmaya Yönelik mRNA Tabanlı Aşılar Geliştirmek İçin, “İşbirliği Anlaşması” imzalaması ile başladı. Hemen ardında da Merkel’in katılımı ile Berlin’de 16 Ekim 2018 tarihinde, “14. Küresel Büyük Zorluklar” toplantısı oldu. Toplantının konusu, antimikrobiyal dirençlere ve pandemik patojenlere odaklandı.

Toplantıda Almanya Şansölyesi Angela Merkel, küresel sağlık politikalarına ilişkin taahhütlerini artırdığını söyledi. Merkel, "Hepimiz çok taraflılığın saldırı altında olduğunu hissediyoruz derken, özellikle sağlık, çok taraflı işbirliğine duyulan ihtiyaç” olduğunun altını çizdi. Toplantıya katılanlar arasında bill gates, DSÖ Başkanı Tedros Ghebreyesus ve Uğur Şahin’de vardı.

Şahin toplantıda yaptığı konuşmada daha çok teknolojiden ve teknoloji sayesinde mutasyonların tespiti ile tüm verilerin toplanacağında bahsetti.

Ve, “bulut desteği, hastaların verilerine ve ihtiyaçlarına uzaktan erişimi kolaylaştırabilir.” Diyerek de DSÖ’nün veri toplama merkezi olacağını da açıklmaış oldu.

Şahin, Endüstri 4.0 etkilerinin nihayet üretim maliyetini düşürmeye yardımcı olabileceğini ve kişiselleştirilmiş aşıların daha ucuz hale getirilmesine ve böylece her yerde daha erişilebilir olmasına izin verebileceğini de söyledi.

Böylelikle modRNA sıvıları bugün, Almanya’nın ve Dünya’nın en büyük sorunu oldu!

-Nasıl mı?

Özetle, Hitler atığı Merkel Almanya’da 4.0 sanayi devrimine öncülük yaparken, yanından ayırmadığı iki silahşoru ile bugün binlerce davayla karşı karşıya geldi. Alman devleti tazminat ödemeye başladı. Davaların önümüzdeki günlerde bir çığaya dönüşmesi bekleniyor. Açılan davaların yarın soykırım davalarına dönüşecek!

Alman hükümeti bir de üstüne üslük bir de 2023-2024 yılı sonuna kadar 375 milyon doz Biontech/Pfizer'den aşısı satın almak zorunda!

Şimdi bir tarafta BioNTech’de modRNA sıvılarını alacak diğer tarafta ise o sıvılardan dolayı vatandaşlarına tazminat ödeyecek!

İşte bu gerçek Alman devletinin hiçbir yerine sığmaz.

Almanya'ya bugüne kadar çeşitli üreticilerden 223 milyon doz sözde Covid-19 sıvısı almış ve bunların tamamını da kullanmış. Fakat satın alma taahhüdü bunun çok ötesine geçiyor.

Ne kadar ötesine geçtiği de Federal Meclis’de  Alman Hükümeti’nin bugüne kadar aldığı ve alacağı tüm sıvılar, AFD-Almanya için Alternatif Parti tarafından verilen bir soru önergesi ile soruldu.

Alman Hükümetinin verdiği yanıta göre, 30 Kasım 2022 itibariyle Federal Cumhuriyet sözleşme gereği yaklaşık 283 milyon doz satın almakla yükümlüydü.

ALMAN DEVLETİNİNİ BİONTECH’E ÖDEDİĞİ  PARA GİZLİ!

Ayrıca 92.4 milyon doz daha satın alma yükümlülüğü bulunuyor. Hükümet doz başına fiyat konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Çünkü bu bilgi, sıvı satan şirketlerle yapılan  sözleşmeye bağlı gizlilikten dolayı kamuoyuna açıklanmadı.

Federal Sağlık Bakanlığı'nın aşı gösterge tablosuna göre, ModeRNA gibi diğer üreticilerden gelen yaklaşık 60 milyon doza ek olarak, yılbaşına kadar Biontech/Pfizer tarafından toplam yaklaşık 163 milyon doz aşı teslim edilmiş. Şu ana kadar teslim edilen toplam yaklaşık 223 milyon dozun yüzde 85'inden fazlası aşılanmıştır. Bu da yaklaşık 32 milyon dozun hala mevcut olduğu anlamına gelmektedir. Aşılama gösterge tablosuna göre şu anda günde yaklaşık 7.000 aşılama yapılmaktadır.

Federal hükümet, öngörülebilir fazla Korona aşısı teslimatlarını iptal etmeye veya azaltmaya çalışıyor. Aralık ayında Sağlık Bakanlığı, AB Komisyonu aracılığıyla 2023 ve 2024 için verilen ek siparişleri iptal etmek veya azaltmak için müzakere ettiğini duyurdu. (Haberin kaynağı DPA!)

Nihayet paraşütle atılan bir dava Hamburg semalarında göründü!

Ve eyalet mahkemesinin A 289 no’lu odasına iniş yaptı.

Bugüne kadar açılan davalarda muhatap Alman Devletiyken, bir anda oklar BioNTech ile sürekli Türk asıllı Almana Vatandaşı diye pazarlanan kullanışlı aç olan, Uğur ŞAHİN ve Özlem TÜRECİ döndü!

Sonuç, Almanya’da  Hitlere soykırım yaptıran küresel şebeke aynı suçla karşı karşıya kaldı. Tabii ki Alman Hükümeti BioNTech’den taahhüdü olan 375 doz modRNA sıvısını almayacak! Planlı salgın operasyon uzun  sürdü plan bozuldu.  

Alman Hükümeti  tazminat ödediği 375 milyon sıvıyı satın alır mı?

Davayı açan avukat ise .... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk. K 12 ay önce

Bunu ancak 5gvirusnews görebilirdi