Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi Tefeci 5G Tekin Arhun Sarper Altıncık

AŞILI ÖLÜMLER VAR!

Yazan Dr. Nurçin İNCİRLİ

Öncelikle sevgili meslektaşıma seslenmek istiyorum,  aşı ile ilgili çok güzel teorik bilgiler paylaşıyorlar. Fakat bu bilgiler yanında,  aşı olanların artık yadsınmaz duruma gelen ani ölümleri var. Bu da aşının rolünden ve biliminden çok uzak.

Unuttunuz galiba, bu ani aşı ölümleri için herşeyden önce son 5 yılın, yıllık ani ölüm rakamlarını çıkarıp kıyas yapmak gerekir. Yani 2015 den itibaren örneğin yıllık ölüm oranı kaçtı?  Ve bu yıl kaç.. Ani ölüm gerçekleşen vakaların ek hastalığı var mı, cinsiyet ne, ilaç kullanımı var mı?

Hatırlatmak isterim aşı kullanımı KKTC’de 15 Ocak 2021 de başladı. O zamandan itibaren bu kaybedilen vatandaşlarda kaç kişi tek doz kaç kişi çift doz kaç kişi 3 doz kaç kişi aşısız.. Bu kişilerin ortak yönleri nedir?

Ve en önemlisi hepsinin otopside ortak bulguları var mı? Aşılı bu ölümlerin sebebi açıklanana kadar aşılar askıya alınması gerekir. Ancak o zaman, o aşılar temize çıkar. Şuanda bu aşılar ayıplı durumda!..

Amerika’da domuz gribinde aşılardan 28 kişi öldüğünde aşı yapılması durduruldu!

Sonuçta aşılar ki aşı değil, henüz, ruhsat alınmamış çalışma aşamasındadır. Ayrıca aşı kaynaklı ani ölümlerin yaşandığı durumlarda ruhsatı olsa da ruhsatları iptal edilir.

Çok biliyorsunuz ki iptal edilen bir çok  örnekleri de var.

Sevgili meslektaşlarım,  keşke herşeyin ruhsatlı aşısı olsa. Biliyorsunuz sadece faz 1, 3 yıl sürer... Biz 1.5 yıl da faz 3’deyiz...Ve ruhsatsız kullanırız..

Eğer illa aşı olacaksa, hiçbir zorlama olmadan yalnızca gönüllük esası ile bu yapılmalıydı.

Aceleniz nedir?

Herşeyden önce şu PCR testten vazgeçin. Üstelik virüsün izolasyonu da yok!. Bu saatten sonra da olmayacağını veya kabul edilmeyeceği de başka bir bilimsel gerçek.

Çok hata yaptınız. Şimdi o hatalar can alıyor. Ama yapılmaya da devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
VirüsKKTCPCRAŞI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 3 yıl önce

Kaleminize sağlık hocam. Klinik çalışmaları devam eden aşı adaylarının insanlara vurulmasina doktorlar neden hâlâ ses çıkarmaz hayret ediyor insan.

Avatar
Ayşe 3 yıl önce

İyi ve faydalı bir şey kullanıldıkça faydası insanlar tarafından görülür ve kullanılmaya, tavsiye edilmeye başlanır. Bu aşılar için ne bilim insanları ne Bill in adamları ne de vurduranlar AŞILAR KESİNLİKLE İŞE YARIYOR diyebildi. Hiç bir şekilde işe yaramayan aşı dedikleri bu sıvıları ne diye insanlara zorla yapmak istiyorlar?

Avatar
hacı ali özhan 3 yıl önce

nurşin hanım elinize sağlık, cesaretiniz için tebrikler... doktor arkadaşlarınız umarın yazınız üzerine düşünür ve vicdanlarını dinlerler....saygılar....