Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Acil

BOP=AŞI

Yazan Muammer KARABULUT

Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) orjinal adıyla Greater Middle East Initiative, Amerika Birleşik Devletleri 43. Başkanı Bush hükümeti tarafından duyuruldu. Ama biz bunu ilk kez 16 Şubat 2006 tarihinden itibaren değişik zamanlarda Recep Tayyip ERDOĞAN’dan dinledik.

ERDOĞAN’ın anlatımına göre BOP sayesinde, Ortadoğu’ya  barış gelecek, kadın hakları gelişecek ve eğitim özgürlüğü gelişecekti.(1) Aslında Ortadoğu’nun sınırları değişecekti. Ortada uluslararası bir anlaşma da yoktu. Ama  Türkiye’nin de bir görevi vardı. Anayasa gereği böylesi görevler için TBMM yetki almak gerekiyordu. O yetki de yoktu. Herşeyden önemlisi, eğer ABD dünya haritasını değiştirecek bir projede ERDOĞAN’a eş başkanlık görevi verdiyse bunun çok gizli olması ve ulu orta konuşulmaması gerekirdi! Ama defalarca konuşulmuştu. Kısacası BOP, dönemin Başbakanı ERDOĞAN tarafında deşifre edilmişti.

Benzer bir durumu ERDOĞAN’ın GAVİ’nin(*) 4 Haziran 2020 tarihinde düzenlediği küresel aşı zirvesine yolladığı video mesajda yaşandı!..

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’in ilk sözleri,  “AŞI ve BAĞIŞIKLAŞTIRMA için, küresel ittifakın 2021-2025 yılı hedeflerini ulaşmasını canı gönülden temenni ederim.”(2) oldu. ERDOĞAN’ın bu mesaj BOP ile aynıydı. Küresel şebeke GAVİ ile yüzlerine taktıkları, “insan sağlığı maskesi” ile hükümetleri ittifak ortağı yaparken, ERDOĞAN bu sefer de yeni dünya düzeni kuracak olan bill gates çetesini deşifre ediyordu!..

Nasıl mı?

ERDOĞAN’ın bahsettiği küresel ittifaka çağıran kim? - Tabii ki küresel güçler adına hareket eden GAVİ’nin kurucusu bill gates’tir.

Burada ki en önemli kelime ise “BAĞIŞIKLAŞTIRMA” dır. Günlük hayatta kullanılmayan bu kelime, o gün ERDOĞAN tarafından kullanıldı. Demek ki BOP gibi AŞI’nın da bir görevi vardı. Bağışıklaştırma (Bağışıklık kazandırma) kelime olarak İmmunizasyon, İngilizce karşılığı ise “immunization”, bağışıklık sistemi idi. Aşıya bağlama diye de okuyabiliriz. Ekonomide de “faiz oranı bağışıklaması” olarakta kullanılmaktadır.

AŞI’nın hedefinde, bağışıklık sistemimizin yerine geçmek vardı. ERDOĞAN’da bunu anlatıyor ve AŞI projesinin de 4 Haziran 2020 tarihinde, hereksin hala bir-iki aşı ile kurtulacağını düşünürken, 2021-2025 tarihleri arasında devam edeceğini söylüyordu!..

Henüz pandemi ilan edileli 82 gün olmuştu. Ama projenin başlangıç tarihi olan 2000 yılında bill gates vakfı’na “Melinda” eklenmiş aynı tarihlerde GAVİ kurulmuş ve 2020 yılında hedeflerinde ERDOĞAN’ın bahsettiği 2021-2025 tarihleri arasında bağışıklık sistemimizin yerine geçecek olan AŞILAMA PROJESİ, ilgi alanlarında ise bağışıklık sistemimiz vardı.

Projede aksaklıklar olsa da bütün hız ile devam ediyor. Pandemi yok, BOP gibi karşımızda duran yaşamın her alanında karşımıza çıkan AŞI PROJESİ var. BOP’un hedefinde ülkeler, AŞININ hedefinde ise insan vardı. Ve her iki projenin sahipleri de küresel güçlerdi.

Dünya'da BOP’un eş başkanıyım diyen, GAVI’nın canlı yayın toplantısında da “küresel ittifakın 2021-2025 yılı” hedefini açık eden ve AŞI BAĞIŞIKLAŞTIRMA”dan bahseden ERDOĞAN’dan başka lider yoktur.

Yaşadıklarımızın PANDEMİ olduğunu iddiasında olanlar veya BOP ile AŞI PROJESİNİ benzeştiremeyenler iki satırlık ERDOĞAN’ın mesajını, GAVİ’nin ortaya çıkış sürecinin yanına küresel çetenin temsilcisi olan bill gates  ile birlikte koyarak  bir daha okusun!..

AŞI PROJESİ 2025 yılında bitecek!

(1)https://www.cumhuriyet.com.tr/video/hangi-erdogan-dogru-soyluyor-bop-esbaskani-mi-98047

(2)https://www.iletisim.gov.tr/turkce/haberler/detay/cumhurbaskani-erdogan-kovid-19-buyuk-bir-aile-oldugumuzu-ve-gelecegimizin-ortak-oldugunu-bizlere-bir-kez-daha-hatirlatmistir

(*) GAVİ; UNICEF, Dünya Bankası, Dünya Sağlık Örgütü, Bill & Melinda Gates Vakfı, Dünya Bankası 2000 yılında öncülüğünde kuruldu. İttifakın kurucusu ve finansmanı Bill & Melinda Gates Vakfı'dır.

Anahtar Kelimeler:
AŞIBOPERDOĞANGAVI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce

Çok açık ve net. Öte yandan nasılsa yolumuzu kesen yok kibri haddini öyle aştı ki artık doğa kendisine yapılan kötü muamelenin karşılığını öyle ağır vermeye başladı ki siber savaşları onları kurtaramayacak. O zaman bu belayı saran ve kendilerini tanrı sananlar cehennemin ne olduğunu gerçekten öğrenecek. Yardımcı bulamayacaklar.

Avatar
Nigar 3 yıl önce

Bunları açığa çıkarması neye yarıyor,halkına aşı dayatan birilerinin bagisiklastirma derdi olanlardan farkını da anlatır mısınız? Güvenimizi kırdılar,dağlara kar yağdı kısacası...

Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Allah C.C müstahaklarını versin, Allah C.C yar ve yardımcımız olsun

Avatar
aaaa 3 yıl önce

yaa her söylenene de yazana da inanmayın... Birisi bir şey söylüyor. hemen doğru kabul ediyorsunuz. Araştırın...

Avatar
asd 3 yıl önce

asdasdsadas

Avatar
asdqwe 3 yıl önce

merhaba

Avatar
asd 3 yıl önce

asdasdsadas