Öne Çıkanlar DSÖ mRNA ABD BIONTECH 5G

CHABAD=İSRAİL ORDUSU

Yazan Muammer KARABULUT

KKTC’de tapulu işgalde CHABAD örgütlenmesine dikkat çekerken, son olarak Dumika Constrution LTD şirketinin ortaklarından, Simon Mistriel Aykut ve Yaacov Afik’in İskle’deki inşa ettikleri, “Caesar Resort” bünyesinde, Brezilya’dan hoca getirilerek yaptırılan Jiu-jitsu adı ile bilinen savunma ve dövüş sporlarına dikkat çekildi. Bu bağlamda da İskele bölgesinde adeta gettolaşan  ve CAESAR’da kamp yapan İsrailli askerlerin haberleri yapıldı.

Henüz CHABAD ile “Caesar Resort” ve bunlarla da İsrail Ordusu arasında bir bağ kurulması yeni olduğu için resmi tam olarak göremedik.  

Fakat dünya siyasetinin değişmeye başladığı, pisliklerin su yüzüne çıktığı, İsrail’in 7 Ekim 2023 Cumartesi sabahı Gazze’de  başlattığı, dünya genelinde uygulayacağı insan soykırım tatbikatı biraz olsun gözlerin açılmasına neden oldu.  

Gözleri açılmayanlar için de “Chabad Stands With The I.D.F Israel Defence Force” yazılı Türkçesi ile “Chabad, I.D.F İsrail Savunma Kuvvetlerinin yanında duruyor” baskılı tişört bile bastırdılar.

CHABAD İSRAİL SAVUNMA KUVVETLERİNİN YANINDA

Chabad’ın çocuk öldüren, soykırım yapan  İsrail Ordusunun yanında olduğuna ilişkin açık beyanında, “İsrail Savunma Kuvvetleri'nin cesur kadın ve erkekleri için güçlü bir dayanışma ve desteğin ifadesi olan IDF kıyafetleriyle Chabad Standları” tanıttı. Yaptığı kirli tanıtımda da “Gelirin tamamı IDF'ye teçhizat ve malzeme satın almak için kullanılacak. Koruyan ve savunanları onurlandırmak için Chabad topluluğuna katılın.”(bkz) dediler.

GAZZE’DEKİ SOYKIRIMIN ARKASINDA CHABAD VAR

İngiltere’de yapılan bir yayında Avukat Sayed Ammar, Gazze halkına uygulanan soykırımın ideolojik olarak yüzde 100 arkasında CHABAD var…Bence Britanya'daki insanlar bu örgütün ne olduğunu, Britanya'da ne tür bir derinliği olduğunu gerçekten anlasaydı, çok ama çok şaşıracaklardı”diyordu…

Aynı uyarıyı özellikle Chabad göstererek neredeyse üç yıldır KKTC için yapıyor, hedeflerinde Türkiye var diyerek yazıyoruz.

Zamanı gelmişken bir kez daha dikkat çekmek isterim, Gazze’de yeni dünya düzeni için insan soykırımı yapıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 5 ay önce

Aynen katılıyorum, Allah C.C yar ve yardımcımız olsun...