Öne Çıkanlar Hurşit Tolon DSÖ Kanser Enosis Deborah Cohen

CİNSİYET DEĞİL CİNSEL KİMLİK DERDİNDE!

Yazan Muammer KARABULUT

Artık bilim insanları,  mRNA sıvılarının insan popülasyonunu azalttığı ve canlı doğumun azaldığını konuşuyor.

Araka planda ise  Dünyanın en büyük  kürtaj fabrikası olan Planlı Ebeveynlik (bkz) ve onun LGBTQ gibi da bir “cinsellik eğitimi” bölümü var.

New Jersey'de bulunan Planlı Ebeveynlik Cinsel Eğitim Merkezi'nin yönetici ve direktörü Bill Taverner’de insan cinsiyetini tanımadığı için, "doğumdan ölüme kadar hepimiz cinsel” varlığız diyor.

Ayrıca Taverner, belirli yaş grupları için porno okur yazarlığının yanı sıra anaokulundan 12. sınıfa kadar olan öğrenciler için kapsamlı cinsel eğitimin savunuculuğunu da yapıyor. Konu 4.0 sanayi devrimin sonuçlarından birisi olunca Taverner de Amerika Birleşik Devletleri kongresi sapkınlık brifingleri veriyor.

Gelinen en son nokta, bebeklerin ve yeni yürümeye başlayan çocukların cinsel aktivite yeteneğine sahip olduklarından dolayı eğitilmelidir görüşü de ortaya çıkıyor.  (bkz)

Adı kirletilen ilimizi kullanmamak için, KONSTANTİNOPOLİSÖZLEŞMESİ”ne dikkatli bakılırsa, kadının kendisi ve adı olmadığı gibi biyolojik insan da yok!

Kadının olmadığı yerde kadına şiddete olur mu?

Anahtar Kelimeler:
LGBTQMRNAPlanlı Ebeveynlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerim Aydın 1 yıl önce

Türkiye burada yazılı olanı anlamak zorunda. Yazı şahsi siyasi falan değil insan var

Avatar
Remzi 1 yıl önce

Kadının olmadığı yerde kadına şiddete olur mu? Yeterli