Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Prof. Dr. Selim ŞEKER

Covid-19’un Amacı; “BÜYÜK SIFIRLAMA”

Yazan Muammer KARABULUT

DSÖ’nün pandemi ilan ettiği günden itibaren hayatımıza giren tedbirlerin dışında bir de “Büyük Sıfırlama” vardı. Güya herşey tepeden tırnağa değişecekti. İlk zamanlar virüs korkusu ile ne olduğunu anlamadığımız  bir durum olsa da The Economist’in kapağı ve Bill Gates’in çabaları ile bir şeyler sezinlemeye başlamıştık. Ama açıkçası detaylar yeni yeni önümüze gelmeye başladı. Ve Küreselcilerin dünyanın dört bir tarafında beslediği, hükümetlerin içine koyduğu, “Teknokratlar Büyük Sıfırlama için hazır.” olduğunu da öğrendik.

BÜYÜK SIFIRLAMA; COVİD-19’A TUTUNUYOR

Herşeyden önce COVID-19, her türden  teori için verimli bir zemin oluşturmasının nedeni, aşılarda mikroçipler, Bill Gates gibi egemen vatandaşlar, bir krizin örtüsü altında yeni bir dünya düzeni düşüncesi ile beslenerek verimli bir zemin yarattı. Eğer ortada bir komplo teorisi varsa, yaratıcıları da yine kendileriydi.

Ve şimdi yeni bir teori viral oldu. Pandemiden sonra kişinin asla müdahil olmayacağı, “faşist” bir rejimin insanlığı “köleleştireceğini” öne süren bir teori - hepsi de sağlıklı bir komünizm dozuyla veriliyor. Doğal olarak, silahlarınız - eğer varsa - elinizden alınacaktır.

Adı; "Büyük Sıfırlama".

Ancak bu teoride yeni bir bükülme var. Diğer pek çok komplo, taraftarların ikna edilmesine güvenirken, Büyük Sıfırlama aksine, kendi oluşturduğu marka ile resmi bir web sitesi var. WEF-Dünya Ekonomik Form..

Şimdilik Prens Charles'tan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a kadar bir çok lider, sıfırlama konusunda konuşmaya devam ediyorlar.

Amerikalı muhafazakâr televizyon sunucusu olarak bilinen,  siyasi yorumcu, köşe yazarı ve Fox News'de 2016 yılından beri yayınlanan Tucker Carlson Tonight adlı politika programının sunucusu da, Seçkinler, Covid-19’un kilitlenmesi ile “Büyük Sıfırlamayı” başlatmak istiyorlar, bu durum bizi korkutmalı demesi de bardağı taşıran son damla oldu.

Büyük Sıfırlama projesi hakkında çok detaylı bilgim yoktu. Ama ilk önce nerede başlayacağı konusunda tahminim vardı. Başlangıç ABD ve sonra da Avrupa’nın belli başlı ülkelerinde olmalıydı!..  Çünkü her açıdan gücün olduğu bölgeler burasıydı. Eğer burada fire verirlerse, o büyük sıfırlama projesi hayata geçmesi çok zor olurdu. Amerika’nın yeniden kiltlenmesi veya kapanması, Fransa ve Almanya’da büyük çatışmaların çıkması, İngiltere’de baskıların artması dünyanın diğer yerlerin de hiç kuşkusuz  tsunami etkisi gösterecektir.

Küreselcilerin kapanma sırasında sıfırlamanın hazırlıklarını yapacağına ilişkin en büyük  ipucu hiç kuşkusuz, Joe Biden'in seçimlerde daha fazla maske, daha fazla karantina, seyahat etmeye sınır, kiminle yemek yiyebileceğiniz gibi daha fazlasını vaat etmiş olmasıdır. İnsanlığın sonunu getirmek için de ABD halkında oy istiyor, az gelince de hile ile oyları artırılıyordu.

Yaşadıklarımız bilimle ilgili değil. Maskeler ve kilitlenmeler koronavirüs enfeksiyonlarında ani artışları önleseydi, dokuz ay sonra koronavirüs enfeksiyonlarında, yalnızca grafiklere yansıttıkları  ani artışları göstermeyeceklerdi. Burada pervazsızca  bilimi de ters düz ederek, yollarına hızla devam ediyorlar.

-Peki neler oluyor?

SIFIRLAMANIN HEDEFİNDE DİNLER DE VAR! TÜM DİNLER MESAJ VERSİN!.

Bu konuda Katolik Başpiskopos Carlo Maria Vigano'nın bir fikri var. Vigano 79 yaşında ve yaşlıların başkalarının kendisi için ne düşündüğünü önemsemeyi bırakmış ve bunun yerine, doğru olduğunu düşündüğü ne varsa söylüyor.

Dini açıdan da yaşadıklarımız, Vatikan'ın Washington eski Büyükelçisi Başpiskopos Carlo Maria Vigano'nun Haziran ayında başkana yazdığı 11 sayfalık mektubundan farksızdır.

“OLAĞANÜSTÜ” MEKTUP

Vigano, “Geçen Şubat ayına kadar hiç kimse, tüm şehirlerimizde vatandaşların sadece sokakta yürümek, nefes almak, işlerini açık tutmak istedikleri için tutuklanacağını asla düşünmezdi. Pazar günü kiliseye gitmek istemek. Oysa şimdi tüm dünyada oluyor... İnsanlık dışı, yüzü olmayan bir tiranlığın kurulmasına aracı olarak giderek daha fazla kendini gösteren bir sağlık acil durumu adına, vatandaşların ve inananların temel hakları reddediliyor."

Bu kelimeleri daha önce duymamış olmanın bir nedeni var. Yaygın haber medyası, Vigano'nun başkana yazdığı mektubu bastırmak ve itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar.

Ayrıca Vigano’nun mektubuna benzer mesajların tüm dinler tarafından verilmesi özellikle önem arz etmektedir. Bu mektubu ABD Başkanı Trump, “olağanüstü” olarak nitelendirdi. Ve kendisine gönderilen mektuptan dolayı onur duyduğunu ifade eden bir de tweet attı.  

Vigano duymaya değer şunu da yazdı: "Bu Büyük Sıfırlama başarısızlığa uğramak üzere tasarlandı. Çünkü bunu planlayanlar, haklarını savunmak, sevdiklerini korumak, çocuklarına ve torunlarına bir gelecek vermek için hâlâ sokaklara çıkmaya hazır insanların olduğunu anlamıyor."

-Umarım doğru çıkacaktır.

Yahoo News, yaşlı din adamını bir şekilde QAnon’a bağlamayı denedi ve bu onlara mantıklı geldi. Küresel bir sağlık acil durumunun iktidardaki insanlar tarafından virüsle hiçbir ilgisi olmayan amaçlar için kullanıldığını ve elbette bu çılgınca bir konuşma olduğunu iddia etti. Medyanın bu konudaki konumu budur.

Tek sorun, Vigano'nın yazdıklarının gerçekte doğru olmasıdır. Bu bir komplo teorisi değil, gerçeklere göre doğru.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Eylül ayında Birleşmiş Milletler'de ki konuşmasında,  Bu salgın, sıfırlama fırsatı sağladı. Bu, aşırı yoksulluk, eşitsizlik ve iklim değişikliği gibi küresel zorlukları gerçekten ele alan ekonomik sistemleri yeniden hayal etmeye yönelik salgın öncesi çabalarımızı hızlandırma şansımız.” olduğunu söyledi.

Justin Trudeau, "Bu bizim şansımız" diyordu. İnsanları  % 99 hayatta kalma oranıyla bir virüsten kurtarma şansımız yok. Bu, demokrasiyi atlamak ve her şeyi gerçek dünyada hiç test edilmemiş ve bu arada, aslında mantıklı olmayan garip akademik teorilere uyacak şekilde değiştirmek için, nüfus üzerinde eşi görülmemiş sosyal kontroller uygulama şansımız vardı.

1938'de Ravensburg'da doğan Klaus Schwab; korku ve şiddet üzerine, beyin yıkama ve kontrol üzerine, propaganda ve yalanlara, sanayicilik ve öjeni(*) üzerine, insan dışlaştırma ve “dezenfeksiyon” üzerine inşa edilmiş bir polis devleti rejimi olan Adolf Hitler Almanya’sının çocuğudur.

Bin yıl sürecek bir,  "yeni düzen" in ürpertici ve görkemli bir vizyonu.

COVID-19 EŞİTTİR BÜYÜK SIFIRLAMA   

Bu pandemi, sıfırlama fırsatı sağladı veya sıfırlam için pandemi kurgulandı. Cenevre’de kurduğu bir vakıf ile ilk zamanlar Avrupa Yönetim Form daha sonra da (1987) Dünya Ekonomik Forumu, 1971 yılından itibaren İsviçre’nin Davos kasbasında düzenleyen Klaus Schwab, "COVID-19: Büyük Sıfırlama" adlı bir kitap yazdı. Schwab , Haziran 2020'de Dünya Ekonomik Formu’nun, tüm insanların özel mülkiyetindeki varlıklarından çıkarılmasını içeren Büyük Sıfırlama Girişimi’ni de duyurdu. Kitap gerçekten bilim veya tıpla ilgili değil. Bunun yerine, "ileriye dönük daha kapsayıcı, dirençli ve sürdürülebilir bir dünya yaratmak için hangi değişikliklere ihtiyaç duyulacağını" açıklıyor.

Schwab hangi değişikliklerden bahsediyor? -Bilmiyoruz. Emin olduğumuz şey, onlar için ödeme yapacağınız ve sorumlu kişilerin onlardan yararlanacağıdır.

Dünya Ekonomik Formun kurucusunun dünyada yeni bir ekonomik değişim zamanını, "COVID-19: Büyük Sıfırlama" isimli bir kitapta bahsetmesi bile tek başına delil ve geçiş konusunda da rehber  niteliğindedir.  Zaten Schwab kitapta, COVID-19'un sosyal ve ekonomik sistemlerimizi nasıl bozduğunu ve ileride daha kapsayıcı, dirençli ve sürdürülebilir bir dünya yaratmak için hangi değişikliklerin gerekli olacağını anlamak isteyen herkes için bir rehber olduğunu da yazmıştır.

Dünya Ekonomik Forumu'nun kurucusu ve icra başkanı Klaus Schwab ve Aylık Barometrenin kurucusu Thierry Malleret, güya hiç haberleri yokmuşçasına ve büyük değişimi yeni duymuş gibi yapıp, bu krizin temel nedenlerinin neler olduğunu ve neden Büyük Sıfırlamaya  ihtiyaç duyulduğun araştırıyorlar. Ama diğer tarafta büyük değişimin rehberini yazacak kadar da bilgi sahibiler!..

Schwab, sadık bir teknokrat olmanın  yanı sıra güçlü bir trans hümanist eğilime sahip ve insanların makinelerle birleştiği ve kolluk kuvvetlerinin zihnimizi okuyabileceği yakın bir gelecekten bahsetti.

Kar amacı gütmeyen bir İngiliz sosyal adalet örgütü olan Winter Oak, Schwab ve onun küreselci suç ortaklarının COVID-19 salgınını “demokratik sorumluluğu atlamak, muhalefeti geçersiz kılmak, gündemlerini hızlandırmak ve bunu insanlığın geri kalanına bizimkilere dayatmak için kullandıklarına” dikkat çekti.

Nihayetinde, Büyük Sıfırlama iki katman veya insanla sonuçlanacaktır; Tüm varlıklar üzerinde tüm güce ve hükme sahip olan teknokratik seçkinler ve hiçbir gücü, varlığı ve hiçbir şeyde söyleyemeyen insanlığın geri kalanı.

SALGINI İYİ DEĞERLENDİRMEK

Bu komplo teorisi değil. Eğer bu bir komplo teorisi ise sahibine aittir. Ama plan açıkta duruyor. Time dergisinin de belirttiği gibi, "COVID-19 salgını, istediğimiz gelecek türü hakkında düşünmek için eşsiz bir fırsat sağladı." Benzer açıklamalar, geçtiğimiz aylarda dünya çapında bir dizi siyasetçi ve kuruluş tarafından da yapıldı. Bu da pandemiyi çıkartanların kendileri olduğunu da gösteriyordu.

Schwab’ın kitabı, “COVID-19: BÜYÜK SIFIRLAMA” aynı zamanda endüstri liderlerini ve karar vericileri, "salgını iyi değerlendirmeye" ve "krizin boşa gitmesine izin vermemeye" çağırıyor. Bu arada Time dergisinin sahibi ve Salesforce'un kurucusu Marc Benioff da WEF’in yönetim kurulu üyesi olduğu için sıfırlama planına aşina olanlardandır.

Klaus Schwab kitabında herşeyin DSÖ’nün gayretleri ile ortaya çıkartılan COVID-19’un küresel çapta, “sosyal, ekonomik ve politik sistemlerimizde büyük yıkıcı bir sıfırlama” yarattığına ilişkin itirafı da vardır. Demek ki şuana kadar COVID-19 üzerinden yürütülen operasyonun amacı; “Büyük Sıfırlama.” İşte bu gerçeği de öncelikli olarak görmesi gereken hükümetlerdir. Hükümetlerin, DSÖ üzerinden operasyon için kullanılan Sağlık Bakanlıklarının acilen devreden çıkartması tek çözüm ve  “Büyük Sıfırlama”’yı da durduracak gibi gözüküyor. Zaten bu konuda bir gevşeme olduğunu da projelerinin hayata geçmeyeceğini bildikleri için, ABD ve Avrupa’daki bazı ülkelerde işi sıkı tutuyorlar. Yeniden kapanma ve istatistiklerde gösterilen vaklardaki artışın nedeni de budur.

Ancak insanoğlunun gücü, öngörü sahibi olmak ve en azından bir dereceye kadar kaderini ellerine almak ve daha iyi bir gelecek için plan yapmak için yaratıcılığa sahip olmaktır. Kitabın amacı; COVID patlak vermeden önce küresel sistemde ortaya çıkan eksiklikleri göstermektir.

Kitap ile ilgili bazı yorumlar ise;

- Hans van Leeuwen, Australian Financial Review (Avustralya ) "Kitap, salgının ilk pandemi ilan edilmesinden dört ay sonra koronavirüs sonrası dünyanın neye benzeyebileceğini gösteriyor ve ileriye bakıyor. Bilgi, düşündürücü ve makul."

- Sam Meredith, CNBC (ABD) "Salgının sadece büyük bir kriz olmadığı mesajı oranlar, ancak aynı zamanda insanlığa işleri farklı şekilde nasıl yapabileceğini düşünme fırsatı sağlaması, önemli ve düşünmeyi hak ediyor. "

- Ricardo Avila, Portafolio (Kolombiya)" Salgın sonrası dünyada siyasi değişim çağrısı."

- Ivonne Martinez, La Razon (Meksika) "Kitap, salgınların radikal ve kalıcı değişim için bir güç olduğunu tarih gösterdi."

PANDEMİ OYUNUNA ÖRNEK; BİR EYALET VE BİR VALİ

Klaus Schwab’ın bilgeli, “Büyük Sıfırlama” anlatımından sonra yeniden salgının başladığı dönmeler ile hazırlıklara California Valisi Gavin Newsom’un üzerinden bakalım. Anlatımların ABD’de yaşanmasına rağmen dünyanın her yerinde aynı olduğuna, gözlerimizin önüne gelecek olan resimler ve kulağımız ile işittiğimize de tanıklık edeceğiz.  Sanki insanlar senaryosu yazılmış bir oyunda, rollerinin gereğini yapıyorlardı. 

Salgın başladığında hükümetlerin cevap verme biçiminde, ne kadar farklı olduğudur. ABD’de  eyalet çapında koronavirüs kilitlenmeleri yaklaşık sekiz ay önce, Mart ayı ortalarında başladı. O sırada California Valisi Gavin Newsom, eyalet nüfusunun  % 56'sının (25 milyondan fazla insanın) virüse sekiz hafta içinde bulaşacağını tahmin etmişti. Newsom, işletmelerin kapanması gerektiğini kabul etti. Ama yakında her şeyin biteceğini de açıkladı. Newsom, "Bu kalıcı bir durum değil... Zamanın içinde bir an." diye güvence verdi.

Bu bizi endişelendirmeliydi. Çünkü sonunda o an sonsuza kadar devam etti. Kısa süre sonra Gavin Newsom bize kimlerin yanında olmamıza ve kiminle konuşmamıza izin verildiğini söylüyordu.

Haber, Temmuz ayında; Her zaman olduğu gibi, evinizin dışındaki insanlarla kaynaşmanızı sınırlandırmak istiyorum. Bu sadece sağduyu. Ancak veriler, herkesin sağduyulu olmadığını gösteriyor.

O zamandan beri verilerden ne öğrendik? 15 Kasım itibariyle, California'nın toplam nüfusunun yaklaşık % 2.6'sı enfekte oldu. Bu, Gavin Newsom'un Mayıs ayına kadar enfekte olacağını tahmin ettiğinden yaklaşık 20 milyon daha az insan!

Yani bazı açılardan bu bir zafer gibi görünüyor. Zafer ilan edebilir miyiz? -Hayır, tam tersi!

Newsom Pazartesi günü daha fazla kilitlemenin başladığını duyurdu! Şu anda, en büyük eyaletimizdeki 41 vilayet en kısıtlayıcı tecrit altında. Kiliseler, spor salonları ve restoranlar herhangi bir iç mekanda hizmet vermez.  

Newsom elbette bu kilitlemeleri bilimsel gerekçelerle uyguluyor, ancak kendisi de inanmıyor. Çünkü görünüşe göre epidemiyoloji kanunlarından muaf. Bunu biliyoruz çünkü dokuz gün önce vali, bir düzine kişiyle birlikte eyaletin en pahalı restoranlarından birinde yemek yerken kendi kurallarını ihlal ederken yakalanmıştı. Bu arada, o iyi. Bundan ölmedi. Tanrı olduğunuzda virüslerden korkmazsınız. Kilitlemeler ölümlüler içindir.

Yakalanmanın Newsom'a zarar vereceğini düşünürsünüz. Kendi kurallarınızı görmezden gelerek yakalanmak eskiden politikacılar için büyük bir problemdi, ama artık değil. Artık kendi ikiyüzlülüğünden dolayı aşağılanmıyorlar.

Egzersizin amacı, bizi şeffaf ve saçma emirlere uymaya zorlayarak küçük düşürmektir.

EMİR KOMUTA ZİNCİRİNDE MANTIK ZİNCİRİ YOK!..

"Dr. Fauci'nin emirleri! Herkesin her çarşamba boynuzlu bir Viking şapkası takması gerekiyor. Bu kanundur! "

Bu arada, insanlar bunu yapardı. Emirleri uygularlar ve yapmazlarsa başkalarına bağırırlar. Üstteki insanlardan tamamen mantıksız taleplerin hakim olduğu böyle bir ortamda, Chicago Belediye Başkanı Lori Lightfoot gibi sıradan insanlar gelişiyor. Bu, onun ve onun gibi insanlar için yaratılmış bir an.

Şaşırtıcı bir şekilde Lightfoot, Cuma günü MSNBC'de, görmezden geldiğiniz için tutuklanabileceğiniz kilitleme kısıtlamalarına uyma konusunda kişisel bir yükümlülüğü olmadığını açıkladı. Bu durum yarın da tüm hükümet başkanları tarafından yapılırsa şaşırmayalım! Hata yapılan eleştirilere de hiçte yabancı olmadığımıza tanıklıkta ediyoruz.

STEPHANIE RUHLE: Sizi eleştirenlere ne dersiniz, bir haftadan kısa bir süre önce dışarı çıkıp Joe Biden'in zaferini kutlayan büyük bir kalabalığın önünde durdunuz ve şimdi de şehrinizin kapanması gerektiğini söylüyorsunuz? Birine sahip olup diğerine nasıl sahip değilsiniz?

LIGHTFOOT: Aslında rahatlamamız gereken ve bir araya gelmemiz gereken zamanlar vardır. Ve bunun, o zamanlardan biri olduğunu hissettim. Ben orada olsam da olmasam da o kalabalık toplandı.

Tamamen utanç ve utanç eksikliğine dikkat edin. "Kuralların benim için geçerli olmadığı zamanlar vardır."

Öyleyse özellikle kuralların, kuralları koyan insanlara uygulanmadığı zamanlar ne zaman? Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser, kurallarının Joe Biden'ın Delaware'deki zafer partisi için geçerli olmadığına karar verdi, bu yüzden gitti. Partiye gitmenin, "gerekli" olduğunu söyledi. Muriel Bowser, Demokrat Parti adına olduğu için seyahatini herhangi bir şekilde karantinaya almak veya kısıtlamak zorunda değildi.

BÜYÜK SIFIRLAMA NEYE BENZİYOR?

- Görünüşe göre şudur: Sorumlu insanlar, istedikleri her şeyi yapmakta. Çünkü sorumlular. Büyük Sıfırlamada canlı müzik olmayacak. Korolar, Kamala Harris'i övmedikçe yasadışı olacak. Noel yasaklanacak. Üzgünüm, maskeni tak ve tatilleri yalnız geçir. İyi şanslar.

Öyleyse, ikiyüzlülük ve otoriterin tuhaf ama yine de garip bir şekilde tanınan bu bileşimi daha ne kadar sürebilir? - Sonsuza dek süreceğini hayal etmek zor.

TEKNOKRATLAR, -BÜYÜK SIFIRLAM İÇİN HAZIRIZ.

Dünya’nın beklediği büyük sıfırlama ile ilgili çok yönlü ve dikaktli araştımacı aynı zamanda Mercola.com'un da kurucu olan  Dr. Joseph Mercola da, Küreselci Teknokratlar Büyük Sıfırlama Düğmesine Basmaya Hazır.” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Mercola’nın yazısı bugünlerde yaşadıklarımızın arka planını gösteriyordu. Bilmek istediğimizin özeti; Hükümetler, enerji ve finanstan gıdaya, ilaca, gayrimenkule, polisliğe, hatta insanlarla nasıl etkileşim kurduğumuza kadar her şeyi yeniden düzenlemeyi amaçlayan, “Büyük Sıfırlama Planı”, yaşamın dokunmadık tek bir alanını bırakmayacağı yönündeydi.

Bir Bakışta Büyük Sıfırlamanın Hikayesi:

-Küreselci teknokrasi, COVID-19 salgınını demokratik hesap verebilirliği aşmak, muhalefeti geçersiz kılmak, gündemini hızlandırmak ve irademiz dışında kamuoyuna, kendi isteklerini empoze etmek için kullanıyor.

-Büyük Sıfırlama, dijital gözetim yoluyla dünyayı izlemek ve kontrol etmek için küresel bir gündemi ifade eder. Banka hesabınıza ve sağlık kayıtlarınıza bağlı bir elektronik kimlik ve hayatınızın her yönünü belirleyen bir sosyal kredi kimliği aracılığıyla buna bağlanacaksınız.

-Büyük Sıfırlama, kapitalizmden ve serbest girişimden kurtulmak ve bunları kamuoyunda, “sürdürülebilir kalkınma” ve “paydaş kapitalizmi” olarak adlandırılan teknokrasiyle değiştirmekle ilgilidir.

-Büyük Sıfırlamada, planının dışında kalan tek bir yaşam alanı yok. Planlanan reform, hükümet, enerji ve finanstan gıda, ilaç, gayrimenkul, polislik ve hatta genel olarak insanlarla nasıl etkileşim kurduğumuza kadar her şeyi etkileyecek.

-Devletin gizlilik korumaları, bu planda büyük bir engeldir, bu nedenle, insanların özel hayatı ve gizlilik hakkı konusundaki görüşlerini gevşetmeleri için her türlü çaba gösterilmektedir. Hedefte Anayasa değişiklikleri var. Bu yüzden kanunları zayıflatma, atlatma, görmezden gelme veya geçersiz kılma çabaları artıyor.

ŞU ANDA DUYDUĞUMUZ, “MÜKEMMEL SIFIRLAMA” NEDİR?

-Özetle, Büyük Sıfırlama, dijital gözetim yoluyla dünyayı izlemek ve kontrol etmek için küresel bir gündemi ifade ediyor.

Gazeteci James Corbett'in 16 Ekim'deki, Corbett Raporun’da açıkladığı gibi, Büyük Sıfırlama, banka hesabınıza ve sağlık kayıtlarınıza bağlı bir elektronik kimlik ve bir sosyal kredi kimliği aracılığıyla herkesi ona bağlayan, Anayasa gibi yeni bir "Sosyal Sözleşmedir." Bu bağlayıcılık  hayatınızın her yönüne dikte edecektir.

PAYDAŞ KAPİTALİZM

Covid-19 ile birlikte hayatımıza bir de “Paydaş Kapitalizmi" kavramı girmiştir. Önümüzdeki dönemlerde bu kavramı sıkça duyacağız.   Bu, kapitalizmden ve serbest girişimden kurtulmak ve onları, "Sürdürülebilir Kalkınma" yani yeni kavramamız olan "Paydaş Kapitalizmi" ile değiştirmektir.

- Onların alçak, insanlık karşıtı niyetlerini yalanlayan terimler Patrick M. WOOD’un,  “Teknokrasi: Dünya Düzenine Giden Zor Yol " adlı kitabında belirttiği gibi : “…Sürdürülebilir Kalkınma Teknokrasidir!”

Sürdürülebilir Kalkınma hareketi, gerçek kimliğini, stratejisini ve amacını gizlemek için dikkatli adımlar attı, ancak perde kalktığında, bunu asla başka bir şekilde göremeyeceksiniz. Stratejisinin maskesi kaldırıldığında, geri kalan her şey anlam kazanmaya başlayacak.  Ama işi işten çoktan geçmiş olacak,

Ve yeni doğrularımızı olacak. Bunu da şuan uyguladıkları pandemi tedbirlerinden bunalan insanlar sayesinde yapacaklar. Çünkü Büyük Sıfırlama, pandemiden bunalanların  kurutuşu gibi gösterilmeye başlayacaktır.

BÜYÜK PLAN

Tessa Lena, "Aptallar için Harika Sıfırlama" adlı blog gönderisinde, küresel bir sıfırlama çağrısının arkasındaki amacı şöyle özetliyor; "Büyük Sıfırlamanın matematiksel nedeni, teknoloji sayesinde gezegenin küçülmesi ve sonsuz genişleme, ekonomik modelinin iflas etmesi - ama açıkçası, süper zenginler süper zengin kalmaya devam etmek istiyor ve bu yüzden bir mucizeye, başka birine ihtiyaçları var. Balon, artı 'sınırlı kaynaklar' olarak algıladıkları şeyleri yönetmek için cerrahi olarak hassas bir sistem.”

Anlaşılacağı üzere herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüler. Eğer sıfırlamacılar korkmuyorsa, -bizim de korkmamız gerekiyor, diye bir sonuçta çıkıyor. Bu nedenle, umutsuzca - kelimenin tam anlamıyla - yeni bir büyüme sağlayan bir balon isterken, eşzamanlı olarak köylülerin kemerlerini sıkılaştırmaya çalışıyorlar, bu da 'davranış değişikliği' ile başlayan, diğer bir deyişle batılı köylülerin yetki duygusunu yüksek yaşam standartları ve özgürlükler.

Korkunç, “ayrıcalığa” bakın!

NEDEN BÜYÜK SIFIRLAMA

Büyük Sıfırlamanın psikolojik nedeni, mülkün, gezegenin kontrolünü kaybetme korkusudur. Sanırım milyarlarca değere sahipseniz ve trilyonları hareket ettirirseniz, gerçeklik algınız tuhaflaşır ve aşağıdaki her şey sizin için var olan bir karınca tepesi gibi görünür. Varlıklarınız sadece karıncalar ve sayılardır. Bu nedenle, Büyük Sıfırlamanın pratik amacı, dünya ekonomisini ve jeopolitik ilişkilerini iki varsayıma dayalı olarak temelde yeniden yapılandırmaktır:

Birincisi; Doğanın her unsuru ve her yaşam formu küresel envanterin bir parçasıdır. (sözde iyiliksever devlet tarafından yönetiliyor ve bu devlet, birdenbire iyiliksever zengin insanlar tarafından teknoloji aracılığıyla sahipleniyor).

İkincisi; Tüm envanterin kesinlikle hesaba katılması gerekiyor: merkezi bir veritabanına kayıtlı olmalı, bir tarayıcı tarafından okunabilir ve kolayca tanımlanabilir ve en son 'bilim' kullanılarak AI (Yapay Zeka)  tarafından yönetilebilir.

Amaç, insanlar da dahil olmak üzere tüm kaynakları, eşi benzeri görülmemiş bir ölçekte, verimli bir şekilde yönetmek ve kontrol etmektir.

Küresel varlıkların yeniden tahsisi, "insanlara" fayda sağlamaz! Bu yeni küresel “varlıklar”, daha sonra alınıp satılabilecek yepyeni finansal araçlara da dönüştürülebilir.

Bunun bir örneği, Vandana Shiva, Ph.D., ile yapılan röportajda vardı. Hindistan'lı çiftçiler yaşamak istiyorlarsa, topraklarındaki karbon oranını küresel pazarda takas etmelerini gerektirecek, yepyeni bir çiftçilik kavramı olan, “Sıfır Bütçeli Doğal Tarıma” doğru nasıl yöneldiğini açıkladı . Gerçekte yetiştirdikleri ürünler için hiç para alamayacaklar!

Özetlemek gerekirse, istenen nihai sonuç; “Gizliliğin son derece pahalı, muhalefetin olmadığı veya düşünülmediği, manevi teslimiyetin zorunlu olduğu, her şeyin ve herkesin devasa, neşesiz insanlar, son derece kontrollü küresel bir taşıyıcı, ilaçların hem kimyasal hem de dijital olması ve sizi ana gemiye bildirmeleri dışında, 7 gün 24 saat ilaçlı bir gerçeklik gibi, bu da sizi kötü davranışlar için örneğin belirli yerlere erişiminizi engelleyerek ya da Lena, dijital banka hesabınızı elinizde tutun - belki de hiçbir insan müdahalesi olmadan,” diye yazılıyor.

Sorun şu ki, plan nihayet tüm insanlar için hayatı adil ve adil kılmanın bir yolu olarak satılırken, gerekli fedakarlıklar sistemi çalıştıran teknokratlar için geçerli değil. Nihayetinde, Büyük Sıfırlama iki katman veya insanla sonuçlanacaktır; tüm varlıklar üzerinde tüm güce ve hükme sahip olan teknokratik seçkinler ve hiçbir gücü, varlığı ve hiçbir şeyde söyleyemeyen insanlığın geri kalanı.

Teknokrasi, politik bir sistem değil, ekonomik bir sistem olsa da, pratik olarak faşizme benziyor. Elbette hiçbiri faşizm bayrağı altında satılmıyor. Bunun yerine, Forbes dergisi tarafından, "bir firmanın tüm paydaşlarının (müşteriler, çalışanlar, ortaklar, toplum ve bir bütün olarak toplum) ihtiyaçlarını karşılamaya odaklandığı fikri" olarak tanımlanan,  "paydaş kapitalizmi" gibi finansal terimler kullanıyorlar.

Ancak bunu yaparken, ülkeler ekonomik sistemin, "daha iyi inşa edildiğinden" emin olmaya çağırılıyor. Hiç kuşkunuz olmasın, bu akılda kalıcı slogan, Büyük Sıfırlama planının ayrılmaz parçasıdır.

YENİ DİJİTAL PARANIN ADI ; CBDC

Federal Rezerv web sitesinde yer alan 13 Ağustos tarihli bir makalede, dijital para biriminin (CBDC) sözde faydalarını tartışıyor. Uzmanlar arasında, çoğu büyük ülkenin CBDC'yi önümüzdeki iki ila dört yıl içinde uygulayacağı konusunda genel bir fikir birliği de var.

Bilgisiz birçok insan, bu yeni CBDC'lerin Bitcoin gibi mevcut kripto para birimlerine çok benzeyeceğine inanıyor, ancak yanılıyorlar. Bitcoin ademi merkeziyetçi ve mevcut merkez bankası tarafından kontrol edilen sistemden vazgeçmek için rasyonel bir strateji iken, bu CBDC'ler merkezileştirilecek ve tamamen ülkelerin merkez bankaları tarafından kontrol edilecek ve bankaların hayatınızı gözetlemesine ve kontrol etmesine izin veren akıllı sözleşmelere sahip olacaktır.

BÜYÜK SIFIRLAMA İLE BITCOİN DAHİL SANAL PARALARIN DEĞERİ, “O” OLACAK!

Belki de Bitcoin gibi sanal paralar, CBDC’lerin ön provası idi. Yine aynı makalede herkesin merak ettiği dolaşım da ne kadar dolar var sorusuna da açıklık getirilmiş. FED’in 31 Mart 2019 itibariyle, yaklaşık 1.8 trilyon dolarının” dolaşımda olduğunu, yarsının da ABD dışında olduğu yazılı. Tabii ki bu yalnızca dolaşımdaki dolar miktarı. Asıl olan nakit dışı ödeme araçları bunlar kart,  çek, bono, takas gibi araçlardır. (Forex piyasalarındaki işlem  konusunda bir bilgi bulunmuyor!..) FED’in rakamlarına göre de bu miktar,  “2019'da bir günde, bu sistemlerin işlem değeri 3 trilyon dolardan” fazla, bu da büyük sıfırlamanın asıl sebebi olarak gözüküyor!..

Büyük Sıfırlamanın para biriminin, tüm merkez bankları tarafından kullanılacak olan CBDC olduğunu, şimdiden söyleyebiliriz.

Toplumun her kesiminde bu türden bir radikal dönüşümü başarmanın zorlukları olduğunu söylemeye gerek yok. Aklı başında hiç kimse, tüm planın ayrıntıları konusunda bilgi sahibi olursa bunu asla kabul etmez. Onun için planın fark edilmemesi için, küresel pandemi gibi herşeyin DSÖ’nün kontrolüne geçecek  bir perdeleme gerekiyordu, bunu da yaptılar.  Ve bunu yaygınlaştırmak için de, en etkilisi olan, korkunun başını çektiği psikolojik manipülasyon kullandılar.

Psikiyatrist, Salgın Korku Tacizine Düdük Çalıyor

Psikiyatrisi Dr. Peter Breggin tarafından açıklandığı üzere,   insanları korkutarak istenen halk sağlığı önlemlerini kabul etmenin, en etkili yollarını belirlemeye odaklanan bir halk sağlığı araştırması okulu var.

Karışıma kafa karışıklığı ve belirsizlik ekleyerek, bir kişiyi korkudan endişeye - artık mantıklı düşünemeyeceği bir kafa karışıklığı durumuna - getirebilirsiniz ve bu durumda, bir kişiyi daha kolay manipüle edilirsiniz.

Breggin'in açıkladığı bu durumla, bir kişiyi aynı zamanda,  panik atak ya da anksiyete (**) atağının özelliklerinden biri olan  düşünme yeteneğinin kaybettirebilirsiniz. Böylelikle çaresiz bir vaziyette  kafanız karışır. Doğal olarak sonunda çaresizlik başlar ve bu noktada insanlar rahatlamak için hemen her şeyi yapmaya hazırdır.

Böylelikle, Bill Gates’in aşısı ve  “Büyük Sıfırlama” kurutuluş olur.

Okulun konusuna, Biden ve Fauci'de giriyor! Onlardan bir mesaj alıyoruz… "İlaç endüstrisi çok zengin ve korkuya ihtiyaç duyuyor. Çünkü bu korku ile bir servet kazanıyorlar… tüm ilaçlarını ve aşılarını hazırlıyorlar. " yardımcı olmamız gerekiyor.

Tabii ki bunlar için, insan yok! Ve sorduğunuzda da,

- İNSAN mı?

- O da ne, diyeceklerdi.

Egoları çoktan tavan yapmış bu sapkınlar ile ilgi daha fazla devam edemeyeceğim….

Sosyal Mühendislik, Teknokratik Yönetimin Merkezidir.

Bitirirken, teknokrasinin doğası gereği sosyal mühendislikten geçen teknolojik bir toplum olduğunu unutmayın. Korku, yalnızca bir manipülasyon aracıdır. “Bilim” üzerine odaklanmak başka bir şey. Ne zaman birisi karşı çıksa, sadece “bilim karşıtı” olmakla suçlanır ve statüko ile çelişen herhangi bir bilim, “çürütülmüş bilim” olarak ilan edilir.

Önemli olan tek bilim, teknokratların doğru saydığı her neyse, ona karşı ne kadar kanıt olursa olsun. Bu salgın sırasında bunu ilk elden gördük, çünkü Büyük Teknoloji, teknokratik makinedeki bir başka dişli olan Dünya Sağlık Örgütü'nün fikirlerine aykırı her şeyi sansürledi ve yasakladı.

BÜYÜK AŞIYI BOYKOT ETMELİYİZ

Bu sansürün  devam etmesine izin verirsek , nihai sonuç yıkıcı olmaktan başka bir şey olmayacak. Şeffaflık ve gerçek için bastırmaya devam etmeliyiz. Tıbbi özgürlük, kişisel özgürlük ve mahremiyet hakkı konusunda ısrar etmeliyiz.

Derin Devlet'in organize ettiği suçlu teşkilatının soykırım yeteneğini sakat bırakmaya yönelik küresel çabalara, aynı zamanda BÜYÜK AŞI’yı sonsuza dek boykot ederek, aynı zamanda sağlık hizmeti özgürlüğünün tadını çıkarmaya da katılabilirsiniz .

Karar sizin..

Kişi alışkanlığı bırakmak kadar irfan olamazmış.

İrfan olmak, kişinin noksanını bilmesi/ /alışkanlığını (zararlı) bırakabilmesi ile eş değerdir.

Aşağıdaki grafik, Büyük Sıfırlamanın başarılı bir şekilde sunulması için korku dağıtmanın temel rolünü göstermektedir.

(*) Öjenik ; 20. yüzyılın ilk yarısında çok sayıda taraftar toplayan bir kuramdı. Öjenik engelli, hasta, homoseksüel insanların ayıklanması ve sağlıklı bireylerin çoğaltılması yoluyla bir insan ırkının, "ıslah edilmesi" anlamına geliyordu.

(**) Anksiyete; bir diğer adıyla kaygı bozukluğu, psikolojik bir rahatsızlıktır. Günlük hayatımızda ara sıra anksiyete yaşamak olağandır. Çünkü zaman içerisinde karşı karşıya kaldığımız olaylardan ötürü endişelenebilir ya da gelecek ile ilgili maddi-manevi anlamda kaygılar duyabiliriz. Günlük yaşamda kaygı duymak her ne kadar normal olsa da, dozunda bir aşırılık mevcutsa o zaman tıbbi bir hastalıktan söz edebiliriz.

https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/

https://childrenshealthdefense.org/defender/globalist-technocrats-great-reset-plan/

https://www.federalreserve.gov/econres/notes/feds-notes/comparing-means-of-payment-what-role-for-a-central-bank-digital-currency-20200813.htm

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/11/15/how-is-fear-appeal-used-in-public-health-messaging.aspx

https://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/the-great-reset-wild-new-coronavirus-conspiracy-theory-takes-hold/news-story/2b36b726b181710d6843b8a69b73919e

https://www.weforum.org/great-reset/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.