Öne Çıkanlar DSÖ Sapanca Sukharit Bhakdi Sitrik Asit Mendy Chitrik

GÜÇ VE PARANOYA

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Şeytan İnsanoğluna ”yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat” vadetti. Oysa insanları yönlendirdiği akıbet “yeryüzünde bir cehennem, kan ve gözyaşı” idi. Şeytan’ın adamları “biz ıslah edicileriz” diyorlardı. Gerçekte ise onlar “bozguncuların ta kendileri” idi. Şeytan’ın bu yalanına uyanlar, sanal bir cennet uğruna, kendi sırtlarında, kendi cehennemlerine odun taşıyorlar.

Ve tabi burada Şeytan, kendi peşinden gidenleri kandırmak için “cehennemin yollarını iyi niyet taşları ile döşüyor

Sahi, “Transhumanizm” nasıl bir şeydi? 5G, Starlink, Neuralink, GENOM hepsi insanlığın sağlığı, mutluluğu, ölümsüzlüğü için bilimin geliştirdiği teknolojiler değil mi idi!

Akıllı telefonlar, akıllı otomobiller, akıllı evler, akıllı şehirler, Humanoidler yeryüzünü cennete çevirecekti. İnsanoğlu bilimle Tanrısal bir güce erişmişti, bunlara göre!?

Oysa gerçekler dünyayı bir “maymunlar cehennemi”ne döndürebilirdi. Nesnelerarası iletişim ile maymunlar ya da herhangi bir hayvan insan aklı ile aklını eşitleyebilirdi. Madem o da “canlı”, “insan” da! Aslında eşitleniyoruz bu akla göre. Yani sadece “TransHumanizm” yok, bir de TransAnimalizm” var!

Güç bazan insanı sapıtabilir. Güçlendikçe insanları kaybetme korkusu sarar ve o zaman da herkesten, herşeyden şüphelenmeye başlarlar. O gücü elde etme yolunda ilerlerken, kendilerinin başkalarına yaptığını, başkalarının kendine yapması endişesine kapılırlar. Bu gün Bill Gates sanırım böyle bir sorun yaşıyor ve Güç Şizofrenik bir paranoyaya dönüşüyor.Aslında bu gün ABD’yi, Çin’i yöneten akıl böyle bir akıl değil mi? CoVID komplosunu üereten akılın peşine takılan siyasetçi, bürokrat, akademisyen ve sermaye, Sivil toplum ve media da bir yere gelecek bu korkuya kapılacak.

Lütfen 19 Haziran 2021 tarihli The Economist’in şu sloganla çıkan kapağındaki resme bir bakın: Broadbandits: The surging cyberthreat from spies and crooks” Burada kapak zaten basit bir grafikle herşeyi anlatmış. Geçen gün bu konuyu yazmıştım bir makalende ve demiştim ki, “Siz cep telefonunuzun SAR değerine baktınız mı? O telefonu siz, manyetik olarak steril bir ortamda  günde 4 saat kullanırsanız, size zarar vermez. Ama siz evde kaç kişisiniz ve kaç kişinin cep telefonu var. Evinizde Wifi var mı? Telefon ya da bilgisayarınıza bakın bakalım, kaç kaynaktan sinyal alıyorsunuz. Radyo, tv, laptop, masaüstü, akıllı tüm sistemler, Note Pad hepsi radyasyon yayıyor. Bunların hepsini toplayın, herkes bu toplam kadar radyasyona hem de gün boyu, hatta gece de maruz kalıyor. Dahası, hackerler sisteme sızarlarsa, onlar sistemi manipüle edip, bu etkiyi birkaç kat artırabilir, ayrıca kişiye özel RF dalgaları ile canlılara ölümsüz darbeler indirebilir, cansız ortamı tehlikeli hale getirebilir. Cyber Gun alnınızın çatına hedef almış bekliyor. Tüm “Akıllı sistemler”, “akılsız ve vijdansızinsanımsılar”ın elinde, insana karşı bir tehdide dönüşebilir. Sadece kişisel bir tehditten söz etmiyor. Bölgesel, ülke çapında bir çok tehdit ve tehlike sözkonusu. Artık akıllı sistemler, GIS/CBS, HES kodu ile adres teslim saldırılar mümkün.”

Evet, “Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az”. Bir çok kişi “akılsızca” akıllı telefonlar, akıllı araçlar, sistemler, akıllı arabalar kullanıyorlar. Akıllı evler, siteler, şehirler yapıyoruz. Bize hem “kolaylaştırıcı” yönü anlatılıyor. Evet doğru, ama bu sistemlerden kaynaklanan tehditler konusunda çok bilgisiziz.Bu konu ülkemiz için de hayati öneme sahip. “Özellikle 5G ve Alçak irtifa uydularının, akıllı ev, akıllı şehir, otonom akıllı sistemler konusunda bu sistemin kullanıcılarının bu konu üzerinde yeniden düşünmesi gerekir. Miami felaketi bu anlamda bizim için ders olmalı.Bakın bu akıllı sistemler ölümcül ve çok kapsamlı bir felaket aracına dönüşebilir. Akıllı otomobiliniz sizi uçurumdan aşağı atabilir. Yani ölümünüz akıllı arabanızın elinden olmasın istiyorsak aklımızı başımıza toplayalım. Bu işler kulağa hoş geldiği ya da size sunulan imkanlarla sınırlı olmayabilir.Dikkat! Ağuyu bal içre sunarlar, bal da onun suç ortağı.” Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Sayın Editör Puccanın günlüğü desem daha mı fazla ilginizi çekecek , ama ben ısrarlıyım okurlarım elbette beni değerlendirecek . Evet bugün corona temaslılığımın 1. gününde Balcalı karantina yurdundayım . Allaha şükür bir sokak adamı olarak turp gibiyim. Kendi bağışıklık sistemi mi arttırıcı , D vitaminimi güneşin öğle saatlerinde alan kendi beslenme sistemimle ayaktayım . Dün Temaslı olduğumu söyleyip bana ulaşmak için her tarafı ayağa kaldırmışlar Ben de sokak adamı olarak evinde sağolsun bir süredir misafir kaldığım abinin yanındayım ne onu ne de komşularını tedirgin etmemek için belirlenen karantina süresini karantina yurdunda geçirmek için beni arayanlara ricacı oldum birde ne göreyim benim talebim memleket meselesi haline gelmiş maliyesi filyasyon ekibi , bu hariç bir de kaldığım yere polisler geldi bütün sokak teyakkuzda ne hakları var terörist mi kovalıyorlar anlamadım .Bir uygulama nasıl bu kadar abartılır . Sonunda akşam getirildim yurda daha temaslılığım 4. Gün , 7. Günde test yapacaklar . 10 gün daha buradayım .Ama her gelene plandemi düzenini dünya genel kaba ölüm istatistiklerinden tutun sıfır kadın ölümü projeme kadar olan sizde 7 yazının altına geniş geniş yazdığım sayfaların altındaki verileri anlatıyorum . DERDİM Atatürkün gençliğe hitabesinde anlattığı cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş bütün tersanelerine girilmiş bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir Ailelere yönelik olarak da ailerin namahremine girmiş düşmanlar cebren ve hile ile aziz ailenin bütün ailelerin topraklarını evlerini dükkânlarını iş makinalarını zaptetmiş bütün ekmek teknelerine girilmiş olabilir bütün ailelerin namehremine girilmiş herşeyleri icra ile haczedilmiş olabilir Bütün aileler dağıtılmış ve bütün değerlerine tecavüz edilmiş olabilir.IŞTE DERDİM bunları anlatmak FARKINDA DEGILMISINIZ Hukuk sistemimiz ne yana duruyor VATAN SAVUNMASI için genç evlatlarımız yurt içinde yurt dışında canlarını seve seve

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Puccanın günlüğü 2. Daha gün dolmadan dakika 1 , gol 1 ben hergün saat 11 le 13 arasında Allahın güneşini vitamin olarak alıyorum bağışıklılk sistemime faydası olsun diye aşağıya resepsiyona indim beyefendi yasak odandan dışarı çıkamazsın Allahın güneşi yasakmış ,hergün limon ve acı yeşil biber kullanıyorum limon ve acı yeşil biber aldırmak yasakmış . Geri gönderdiler odama , bir merci yok mu bu deliliğin başı kim , kim bu kararları aldırıyor kim bu akıl sağlığından yoksun yetkililer nerede yazıyor bu kanunlar kime dava edeceğim ben bunları.Bilimsel kurul değilde deliler kurulumu yoksa bu kurulun adı Ben Allaha şükür hiçbir ilaç yani zehir kullanmadım bugüne kadar Benim ilacım Güneşse Allahaşkına verin bana . Iyiki soğanım sarmısağım vardı da getirdim yanımda Benim yoklukta kendi kendime yarattığım beslenme ve yaşam sistemimde yağ kesinlikle tavaya tencereye değdirilmez. Çünkü sıcak ateşte trans yağ olur ve bütün iç organları etkiler Onun yerine kaynamış suya bol soğan bol sarmısak ve bol acı yeşil biberi koyarak yeterince kaynatır bunun suyunu bir bardağa aktarıp uzerine de limon sıktımı burundan salya sümük ne varsa akıyor terle de bütün pislikler çıkıyor . Tencerede kalanı da isterseniz 2 yumurta ile çinemen yapın isterseniz ne yemek yapacaksanız onda kullanın uzerinede bu arada az yağ koyabilirsiniz yağ sıcak suyla temas etmiş olacaktır. Yazıyı yazarken kapıma umke ve polis geldi odamdan çıkarsam yasal işlem uygulayacaklarmış.

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

affedersiniz elinde altı ok,çıplak önünde minik peştemal ve g.....tü başı açık bir heykeli özgürlük heykeli olarak bilenler varken toplumun bilinçaltına bu sokulmuşken sizin sorununuz bizim ciğerimizi yakarken toplumunda içine düşürüldüğü bu durumdur Yarın birgün iki çırılçıplak erkek heykelini biri diğerinin arkasında yaparak buna hayat tarzı da diyebilirler GDO ve CÜCE BUĞDAY sonuçta bütün toplumu yarım LGBT yapmayı başardı. Artık erdemli erdemsiz insanlar demeden (biz okumuş eşşeklerin yetiştirildiği toplumlarda erdemli insan aramak nafile ) bize giydirilen bu deli gömleğini yırtıp küresel tanrılara geçirmenin vakti geldi değil mi .Yarattıkları Bul karayı al parayı ekonomik hukuk sistemlerini başlarına geçirmenin zamanı geldi değilmi Gaspedilen ekmek teknelerimizi geri almanın zamanı geldi degilmi Mahremine girilerek yokedilen ailelerimizi geri almanin bunlarin hesabini hukuk sistemine sormanın zamanı geldi değilmi.Ozgurluklerimi kısıtlasalar da ben karantinamda gitarımla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum , sesiminde dışarıda dinleyicileri olduğunu gördükçe seviniyorum. Tek endişem bunca yazdıklarımdan sonra birilerinin virus veya baska yolla beni yoketmeyi planlaması siz okurlarımdan ayırmaları Bu günlük bu kadar obalı ve kooperatifli GDO suz ve CÜCE BUĞDAY sız günlere , kalın sağlıcakla.

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

affedersiniz elinde altı ok,çıplak önünde minik peştemal ve g.....tü başı açık bir heykeli özgürlük heykeli olarak bilenler varken toplumun bilinçaltına bu sokulmuşken sizin sorununuz bizim ciğerimizi yakarken toplumunda içine düşürüldüğü bu durumdur Yarın birgün iki çırılçıplak erkek heykelini biri diğerinin arkasında yaparak buna hayat tarzı da diyebilirler GDO ve CÜCE BUĞDAY sonuçta bütün toplumu yarım LGBT yapmayı başardı. Artık erdemli erdemsiz insanlar demeden (biz okumuş eşşeklerin yetiştirildiği toplumlarda erdemli insan aramak nafile ) bize giydirilen bu deli gömleğini yırtıp küresel tanrılara geçirmenin vakti geldi değil mi .Yarattıkları Bul karayı al parayı ekonomik hukuk sistemlerini başlarına geçirmenin zamanı geldi değilmi Gaspedilen ekmek teknelerimizi geri almanın zamanı geldi degilmi Mahremine girilerek yokedilen ailelerimizi geri almanin bunlarin hesabini hukuk sistemine sormanın zamanı geldi değilmi.Ozgurluklerimi kısıtlasalar da ben karantinamda gitarımla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum , sesiminde dışarıda dinleyicileri olduğunu gördükçe seviniyorum. Tek endişem bunca yazdıklarımdan sonra birilerinin virus veya baska yolla beni yoketmeyi planlaması siz okurlarımdan ayırmaları Bu günlük bu kadar obalı ve kooperatifli GDO suz ve CÜCE BUĞDAY sız günlere , kalın sağlıcakla.

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Puccanın günlüğü -3.Çarşamba Müjde bugünde ateşim 36,2 ve koskoca karantina yurdunda sadece 2 koronalı varmış o da hafif .Tek ilacım Güneşimi gasp ettiler yine.Hangi kuruma davacı olmam lâzım. Gördüğüm devlet memurlarının kurallarda sorgulamasız , çok acımasız olduğu , şu an gestapo rejimindende ileride davranışlar . Benim daha önceki yazılarımda buzdolabı ve ocak innavasyonu ile tedarik zinciri değişimi ile 94000 mw-h lik Türkiye enerji kapasitesindeki en az 0/0 5-6 lık düşüşü sağlıyacak projemle henüz kimse ilgilenmedi. Bugün LGBT den özür diliyorum Anlattıklarım da gençlerin nasıl LGBT yi eleştirilerimde onları destekler vaziyette davrandıklarını anlıyamıyordum. Mağduriyetlerini elbette kendimce açıkladığım yazılar oldu. Ama bugün tekrar GDO konusunu okuduğumda bir yazı yeni fikirler doğurdu bende GOD lu ürünlerden sonra 2000 li yıllarda yazılmış bir yazı cinsiyet problemlerinde 13000- 22000 kat artış yaşandığı tesbit edilmiş. KAYIP Z KUŞAĞI derken meğer gariplere buda yapılmış tabii topluma da ve biz OKUMUŞ EŞŞEKLERE de . Benim düşüncem çok çok 0/0 1 genetik problem , gerisi hani benim konuşulanlardan anladığım Maraşlı en zengin ailelerden birinin torunlarına yapıldığı gibi çocuklukta sıra arkadaşlarından birinin kendilerine ne yaptığını yazmıştım hani o minvalde yakın komşu kurum ıslahevi gibi yerlerde yaşananlar fiili olarak çocukların bu duyguyu atlatamadıkları idi en çok tabii bu da fazlaca var ama çok daha acı olanı meğer GDO ve CÜCE BUĞDAY yapıyormuş . LGBT lilere söyleyeceğim şu ; sizi bu hale getiren küresel tanrılara ve onların kurduğu bu sisteme karşı çıkmanız gerekirken , onların kurduğu ve yönettiği okullarda onların dolduruşu ile ön saflarda sizi kullanmaları yani katilinize aşık olmaktan vazgeçin. Şimdi sizin konunuz size giydirilen bu elbiseyi kimin hangi sistemin giydirdiğini anlamak ve bu işten biz nasıl kurtuluruzu bulmak. GDO sizi etkiledi ise toplumu etkilemedi mi zannediyorsunuz. Kadim kentteki meydandaki heykeli yazmıştım daha önce

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Okurlarımdan özür diliyorum puccanin 3. Günü diye başladığım yazı sonra çıkmış onu daha önce çift baskı çıkan yazımın önüme getirip okuyun lütfenTekrar ozur dilerim.

Avatar
A.K. Ilız 3 yıl önce

Bir komedi yazısında dahi, bilmediğiniz bir dildeki yazıyı lütfen yanlış çevrim ile kullanmayın. Lütfen İngilizce ti gerçekten bilen birine sorun o makale ne halkındaymış diye.
Genelde yazılarınız beni çok güldürür, bu sefer insanları kara cahil yerine koymanız hiç hoş değil.

Misafir Avatar
çeti 2 yıl önce @A.K. Ilız

Sen önce Türkçe yazmasını öğrensende sonra inlgizce ile ilgili anlatırsın okuruz ve doğru anlarız. Yorumun o kadar yanlış bir yazıma sahip ki burada Abdurrahman Dilipak'ın ingilizcesini övdün mü yerdin mi emin olamadım.

Beğenmedim! (0)
Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 yıl önce

feda ederlerken , bizler ailelerin namahremine girilerek varlık şirketlerinin bankaların eline geçiyoruz hemde tedavülde 250 milyar lira varken ( nakit para bu kadar ken) 4 trilyon lira olmayan kaydi parayı , toplam nakit olarak ülkede 30 milyar dolar var iken bunların kaydı yarattıkları yani ortada olmayan paralar 250 milyar doları gözümüzün içine baka baka kaydi paralar yaratmışken , ailelerin namahremine girilerek varlık şirketlerinin bankaların eline geçiyoruz farkında değilmisiniz hala uyuyormusunuz HUKUK bizim mi yoksa bu gayri vatanı zümrenin mi iş takipçisi .Icralik davalar gelsin boşanacak aileler gelsin diye hukuk göbek atıyor umrunda değil anayasanın 41. Maddesi " Aile milletin temel direği " . Kimlerden davacı olmamız gerektiğini iyi anlayın öncelikle namhremine girilmiş ve bütün aileler ;Hukuk bizlere değil gayri vatani kuruluşlarla, ve o kuruluşlara çalışıyor Bu ahval ve şerait içinde gençliğe tekrar anne babalara ailelere Türkçe ve bütün dillerde ATATÜRKÜMÜZÜN hitabesini ozellikle kayıp Z kuşağına ulaşsın diye sitenizde yazdım .Dünya Z kuşağına ulaştırsınlar diye Çünkü biz ne kadar ulus devlet olarak başımız dik diğer ulus devlet namzeti ülkeleri de ne kadar ulus devlet seviyesine çekecek hamleleri yapar isek hem dünya karşılıklı saygı temelinde ekonomik refahını insanlarını gözeterek arttırır , hem de egemenlik haklarını almış ulus devletler barış içinde yaşamı gerçekleştirir birbirlerinin garantisi olurlar bu günlük bu kadar Obalı ve koopertifli günlerimize ulaşana kadar.