Öne Çıkanlar Russia Dr Tess Lawrie . AFİK AFİK YAACOV Georges MAROVİTCH

KAÇIŞ YOK MU?

Yazan Muammer KARABULUT

DSÖ’nün sanal Covid-19’u salgın hastalık ilan etmesi ile birlikte,  insan ve çevreye vereceği zarardan dolayı 217 ülke ve bölgede, “dünya’da ve uzayda 5G’ye hayır” kampanyaları hız kazandı.

1996 yılında TELEKOMÜNİKASYON SANAYİİ , dünyadaki her erkek, kadın ve çocuğun eline bir cep telefonu koyma planı  gerçek oldu. Fakat duyarlı insanlar, Çin’de başladığı iddia edilen, sözde, “Cocid-19” un başlatılmasının arkasında ki, gizli plan olan,  5G’yi gördü.

Salgını başlatırken, ironik bir şekilde 1918 İspanyol gribi felaketini tekrarladılar. Ama yine dünyayı yanlış bilgi ile korkuttular. Aslında 1918 yılında virüsü tetikleyen, virüsün varlığı ve onu tetikleyen radyo dalgalarıydı. Aradan yüz yıl geçti. Bugün de karşımızda  radyo dalgalarından çok daha güçlü, ağır radyasyon etkisi bulunan mikro dalgaların vücudumuzdaki bağışıklık sitemini zayıflatmasına sıra geldi.

Yalnızca insanlar mı? Tabii ki hayır tüm canlı yaşamı tehdit eden bir 5G teknolojisi ile karşı karşıyayız. Bilinen bir çok örnekten sonra, en son Tayland da bulunan Telekom operatörü AIS, 21 Şubat 2020'de Tayland'da 5G hizmetini resmen başattı ve ilk at ölümü Nakhon Ratachasima Eyaletinin batısında 73 at ölümü ile ortaya çıktı. Ve hemen Covid-19 da olduğu gibi,  27 Mart'ta salgın ilan edildi. Nakhon Ratachasima, 5G'nin ilk tanıtımının bir parçası olan şehirlerden biridir. At ölümleri,  hemen “Afrika at hastalığı” adı verilen bir virüsün neden olduğu bilgisi yayıldı.  Suçlanan hastalık ile 18 Mayıs itibariyle Tayland'da 539 atla birlikte zebraları, develeri, eşekleri ve katırları da öldürdü. Enfekte hayvanlarda semptomlar arasında yüksek ateş, burun akıntısı, iştahsızlık, solunum zorluğu ve ani ölüm bulundu. İnsanlar için, “Covid-19”, hayvanlar için de, “Afrika at hastalığını uydurdular. Ama “Afrika At hastalığı”  Tayland'da daha önce hiç görülmedi.

5G teknolojileri, uzay  ve dünyadaki vericileri önümüzdeki günlerde her yerde olacaklar. Karşılığın da ise esir alınan Çin para kazanacak, Bill Gates’in arkasındaki güçler, tek dünya devleti kurarak tüm insanlığa hakim olacak ve bal arısı da bundan kaçamayacaktır.  21 Mayıs 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 4 yıl önce

sizlere nasıl destek verebiliriz

Misafir Avatar
5G Virus News - Platformu 4 yıl önce @gökhan

web sitemizdeki yazılan haberleri, sosyal medyada paylaşmak ve yaygınlaştırmak konusunda destek verebilirsiniz.

Beğenmedim! (0)