Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

NİHAYET

-Sahte PCR test sonuçları "Aşı Soykırımını" zorlamak için kullanılıyor!

Yazan Dr Nurçin İNCİRLİ

İngiltere’de plandemiye karşı açtığı davalarla tanınan emekli ordu mensubu ve kıdemli Avukat Anna de Buisseret PCR test’in işlevsiz olduğuna ilişkin FDA belgesine dikkat çekti. Buisseret FDA için,  "Covid" PCR testinin test kalibrasyonu için izole numuneler olmadan geliştirildiğini, etkin bir şekilde de başka bir şeyi test ettiğini kabul ediyor.  Siz neyin testini yapıyorsun demeye getirdi.

Avukat Buisseret’in bahsettiği FDA belgesini incelediğimizde; PCR test kitlerinde test belirteci olarak sıradan mevsimsel grip genetik materyalinin kullanıldığı açıkça belirtilmiştir. Çünkü yetkililer birçok kişinin bunun için, “pozitif” test yapacağını biliyorlardı. Elde ettikleri yanlış “pozitif” sonuçlarla da plandemiyi devam ettirdiler.  FDA’nın uzun belgesinde çıkan sonuç; SARS-CoV-2'nin varlığını doğru bir şekilde tanımlayan meşru bir test yok.

Belgeden: Testin geliştirildiği ve bu çalışmanın yürütüldüğü sırada CDC’ye sunmak için 2019-nCoV'nin nicelleştirilmiş virüs izolatı bulunmadığından, 2019-nCoV RNA'nın saptanması için tasarlanan testler, in vitro kopyalanmış tam uzunluktaki RNA'nın karakterize edilmiş stoklarıyla test edildi ( N geni; GenBank erişimi: MN908947.2) bilinen titrenin (RNA kopyaları/µL) klinik örneği taklit etmek için, insanın A549 hücrelerinin bir süspansiyonundan ve viral taşıma ortamından (VTM) oluşan bir seyrelticiye eklendi.

Belgedeki bir başka ifşa da, FDA'nın test sonuçlarının yanlış sayılar üretmek için, "bir araya getirildiğini" kabul etmesidir. FDA, kelimenin tam anlamıyla, plandemik anlatının bir parçası olarak veri üretiyor ve hepsi belgelerle ortaya çıkıyor.

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından az önce yayınlanan bir belge, Wuhan koronavirüsü (Covid-19) için kötü şöhretli PCR testinin Çin Virüsünün gerçek örnekleriyle değil, daha çok Çin'den gelen genetik materyalle geliştirildiğini açıkça kabul ediyor.

Fauci Gribi, "varyant" formlarından herhangi birinde henüz düzgün bir şekilde izole edilmediğinden, FDA bunun yerine PCR testleri üretmek için normal soğuk nalgınlığı/grip virüslerini kullandı - bu, Çin Mikropları için "pozitif" test eden herkesin aslında sadece pozitif test ettiği anlamına geliyor mevsimsel grip.

Bu, elbette, hastalanan herkese “covid” teşhisi konduğundan, 2020'de gribin neden neredeyse ortadan kaybolduğunu açıklar. Birçoğu bunu başından beri söylüyordu ve “komplo teorisyenleri” olarak adlandırılıyordu, ancak şimdi FDA, tüm bunların baştan beri bir aldatmaca olduğu gerçeğini itiraf ediyor.

-Sahte PCR test sonuçları "Aşı Soykırımını" zorlamak için kullanılıyor!

Tüm bunların kanıtladığı şey, geçen bir buçuk yıla yayılan plandemik anlatının düzmece ve yanlış olduğudur. İnsanların gerçekten "pozitif" olarak test ettikleri şey bilinmiyor ya da sadece yaygın grip, çünkü testler doğası gereği hileli.

Daha fazla insan gerçeklere daha yakından bakarsa, belki de hükümetin, bir halk sağlığı “acil durumu” kisvesi altında herkesi kendi iradesi dışında zorla aşılamayı amaçlayan aşı soykırımı gündemine bir son verebiliriz.

Özellikle çocuklarla ilgili olarak, hükümetin bu sahte PCR testlerini destek olarak kullanmaya zorladığı şey soykırımdan başka bir şey değil. Ve durdurmazsak, sonunda hepimizi etkileyecek.

Artık dünya çapında bir yol ayrımındayız. Bu tür tıbbi faşizmin devam etmesine ve çocuklarımızın geleceklerini etkilemesine izin verip vermeyeceğimize karar verme zamanı geldi.

Anahtar Kelimeler:
FDAPCRAnna De Buisseret
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lazarian 2 yıl önce

PCR pozitif çıkan insanlar aslında mevsimsel grip oldu yani. Bu mudur açıklamanız?

Avatar
Lazarian 2 yıl önce

Adını andığınız aslında avukat bile olmayan Anna de Buisseret'in sahtekarlıklarını aşağıdan okuyabilirsiniz. Bir bilim insanının bu kadar sorumsuz olması çok yazık.

https://www.reuters.com/article/factcheck-vaccines-legal-idUSL1N2OW1CQ