Öne Çıkanlar Sevgi Erenerol KKTC Hazar Türkleri Fox TV BIONTECH

#ÖNCE İNSAN BULUŞMASI,

15 Ekim Pazar günü Saraçhane'de yapılacak olan mitingle ilgili aşağıda yayınladığımız basın açıklamasına, platform üyelerinden sayın Abdurrahman DİLİPAK katılmadığını bildirmiştir.

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 11 Ekim 2023

İstanbul Saraçhane Meydanında 15 Ekim 2023 tarihinde Pazar günü, Saat: 13.00’de, Küresel Şeytana Karşı” form niteliğinde farkındalık mitingi düzenlenecek.

Mitingi düzenleyen, 5gvirusnews-Platformu ve Anayasayı Koruma İnisiyatifi hedeflerinde, “TEK DÜNYA, TEK İNSAN” olduğunu söyleyen Küresel Şeytanlara KARŞI inadına, “ÖNCE İNSAN” ve “TEK TÜRKİYE” olduğunu açıkladılar.

Küresel güçlerin, BM komisyonlarında ve açık kaynaklarda,  “TEK DÜNYA” derken, yalnızca kendilerinin yönettiği devlet ve “TEK İNSAN” ile de yine kendilerinin SEÇTİKLERİ İNSANLAR olacağını açık açık belirtiklerini ifade eden platform sözcüleri, onun için dil, din, ırk ve hiçbir ayrım gözetmeksizin ÖNCE İNSAN diyorlar.  

Platform sözcülerinin yaptığı basın açıklaması ise şöyleydi;

Saraçhane Meydanında, ülkemizde veya  dünyada ilk kez mitinge neden olan 81 konu, “Küresel Şeytana Karşı Farkındalık” başlığı ile bizzat toplantıya katılanlarla birlikte tartışılacak.

Mitingin  KONUŞMACILARI toplantıya katılanlar olacak. Yani, sorunları yaşayan ve yaşayacak olan İNSANLAR konuşacak.

Mitingin ana konusu ise artık sır olmaktan çıkmış olan, “dünya nüfusunu azaltmak isteyen” küresel şeytanlar ve onların hayatımıza giren planlardır.

Öncelikli sorunumuz ise  İNSAN olmayı hatırlamaktır. Artık ayrılıklarımızı bilinçlenmemizin zenginliği olarak görelim. Küresel insanların hedefinde, tam yönetilen robot İNSAN ve CİNSİYETİN ortadan kaldırıldığı ve onun yerine CİNSEL kimliklerin yer aldığı bir dünya var!

-ÖNCE İNSAN demeyenlere KARŞIYIZ…

Ayrıca geçen günlerde dünya gündemine ABD’deki 11 Eylül olaylarını aratmayacak şekilde giren İsrail olayları öncelikli olarak, “İsrail Demokrasisini Kurtarın” diyenleri susturmak için, CHABAD örgütünün mensubu olan Şeytan Netanyahu çıkarttığı HİLELİ SAVAŞ olarak görüyoruz.

Ve İsrail’de bugüne kadar yeteri kadar görülmeyen, Netanyahu Hükümetine karşı 39 haftadır direnen Yahudilerin YANINDA, 40. hafta iptal edilmesine neden olanların ve olayların tam KARŞISINDAYIZ

İddiamız, İsrail’de yaşanan olaylara neden olanlar ile dünyada İNSAN  nüfusunu azalmak isteyenlerin aynı güçler olduğu yönündedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.