Öne Çıkanlar ABD KKTC Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş

SEDA OKGÜL PCR DAVASINI KAZANDI!

Yazan Muammer KARABULUT

Bugün Seda OKGÜL’ün açmış olduğı “PCR Davası” Yüksek idari Mahkeme’de görüldü. KKTC Sağlık Bakanlığı’na bağlı Lefkoşa Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesi  laboratuvarında görevli Eldem ALBAYRAK  tarafından hazırlanan savunma mahkemeye sunuldu.

Dava öncesi Jale Refik Rogers’in koruyucuları, Sağlık Bakanlığı adına davaya hazırlanan ve Kıbrıs Türk Tabipler Birliği Başkanı, “Açılan dava saçmalık ve hurafe” ve davayı haklı bulanlara, “PCR’dan şüphelenenler halkı yanıltıyor.ile “Bağnaz düşünceden uzak durun”  gibi, akılları sıra küçük düşürücü açıklamaları oldu.

Davayı konu olan virüs yalanını ve paralelindeki gelişmeleri Ocak 2020 tarihinden itibaren takip ediyorum. Geldiğimiz son nokta, izole ettikleri DSÖ’de dahil hiçbir yerde yazısı ve makalesi olmayan, bilgisayar modellemesi ile var edilen COVİD-19 adı verdikleri bir virüs ve bu virüsü yaymak için de DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettikleri, PCR tanı kitini 45 döngü ile çalıştırın talimatı vardı.

MARS’A AKŞAM YEMEĞİNE GİDELİM!

İsviçreli epidemolog Prof. Marcel Tanner’in ifade ettiği gibi(1), güvenilir virüs testleri geliştirmek için öncelikle virüsün izole edilmesi gerekmektedir. Virüsün izolatını hayal bile edemiyorum!.. Yani virüsün materyallerini ortaya çıkartmak, enfekte olmuş bir kişiden numune almak, mikrobiyal veya viral anlamda saf bir numune elde etmenin, bugünkü şartlarda Mars’a akşam yemeğine gidelim demek gibi bir şeydir.

Zaten KKTC’de davacı Seda OKGÜL’ün PCR ile ilgili açmış olduğu davadaki en önemli ve belirleyici olan iddiası da, “SARS-CoV2 virüsü izole edilmemiş olduğundan ve DSÖ’nün kabul ettiği (17 Ocak 2020) protokolde bu durum açıkça yazılmış olmasına rağmen test sonuçlarının doğruluk oranını saptamak için kullanılabilecek bir altın standart yoktur, olamazda. O nedenle bu testlerde elde edilecek sonuçlar tümüyle”  geçersiz oluşuydu!.

Çünkü COVİD-19 adını verdikleri virüs eğer izole edilmedi ise böylesi bir virüsten bahsedilmeyeceği gerçeği vardır. Dolayısı ile izole edilemeyen bir virüs varmışçasına test yapmanın karşılığı da dolandırıcılıktır. Bu dolandırıcılığı yapan ise Prof. Christian Drosten ve arkadaşları, bunu kabul eden DSÖ ve dolayısı ile tüm bu kurguyu idare eden Bill Gates’ten başkası değildir.  Eğer ilk  düğme yanlış iliklenirse sonrakilerde doğal olarak yanlış iliklenir. Yanlışı savunarak doğru sonuç elde etme olanağı yoktur.

Bu bağlamada KKTC Sağlık Bakanlığı’nın dava dosyasına verdiği savunmada, “SARS-CoV 2 virüsünün pandeminin başlaması ile izole edilmiş ve genetik olarak tüm genomu dizilenmiş ve varyant ve mutantlar için araştırma yapılmaktadır. Keza DSÖ tarafından virüs izolasyonu ve test validasyonları(*) açıkça belirtilmiştir.” denildi.  

Böylelikle dünyada ilk kez KKTC’de görülen davada, Sağlık Bakanlığı PCR testi uygulayan taraf olarak savunma yapmak zorunda kaldı. Yapılan savunmada görüldüğü üzere PCR testi savunmak için ne yazık ki DSÖ’nün sitesinde de yayınlanan makalede (2) virüsün izolasyonu yapılmadığı (**) belirtilmemesine rağmen, izolasyonun yapıldığı yazıldı!  Hatta izole edilmeyen virüsün varyant ve mutantlarından bahsedildi.  

Yine 2019-nCoV virüs’ünün izole edilmediği 13 Temmuz 2020 tarihinde (3) FDA sayfasında CDC raporu yayınladı. Ama KKTC’de DSÖ referans gösterilmek sureti ile izole edildiği belirtildi.    

İlk önce izolasyon’un kelime karşılığına bakalım; Ayırma, ayrı tutma, etrafındakilerden soyutlayarak bir başına bırakmak veya insandan ayrı bularak tecrit etmektir. Böylesi bir durum SARS-CoV-2 virüsü için, saf hale getirilerek tek başına ortaya konulmamıştır!

O zaman;

- Varlığı gösterilememiş bir şeyin şekil ve yapısal özelliklerini bilmenin imkanı yoktur ve buna farazi “spike” proteini veya başka proteinlerin mevcudiyeti, yapı ve işlevsel özellikleri de dahildir.

- Bulunmamış bir şeyin gen dizilimi de bilinemez.

- Mevcudiyeti gösterilmemiş bir şeyin “varyantları”nı bilmenin de imkanı yoktur;

- SARS-CoV-2’nin Covid-19 diye bir hastalığa yol açtığını göstermenin imkanı yoktur.(4)

Şimdi PCR tanı testi ile bu vaka pozitif  veya negatif  dersen açıkçası yalan söylersin. Bilimsel dolandırıcılık yapmış olursun. Yine pozitif vakayı iyileştireceğim diye yanlış tedavi uygularsın! Pozitif vakayı karantinaya alarak ona suçsuz yere hasta muamelesi yaparsın. Ve bu uzayıp gider.

Pandemi ilan ederken verdiğimiz örnekte olduğu gibi düğme yanlış iliklendi. Bunu düzeltmenin olanağı devam etmemektir. Eğer devam edilirse yanlış yapılmaya devam edilecektir. Her yanlışın faturası daha da büyüyecektir. İnsanlar, ekonomiler, sosyal hayat ve devlet sitemi onanmaz yaralar alacaktır.  

Pandemi adı altında uydurulan ve bütün uygulamalardan olan PCR, maske ve sonuç olarak izole edilemeyen bir virüsün aşısı olmayacağı için konuşulacak veya tartışılacak bir şey kalmamıştır.

  • Virüs izolasyonu pandeminin yüklemi, PCR’da öznesidir.

KKTC’de açılan PCR davasını, Sağlık Bakanlığı’nın, “izole edilmiş” yalan beyanı sonucu Seda OKGÜL kazanmıştır!.

Evet KKTC’deki mahkemeleri kutluyorum. Çünkü dünyada dava edilmesine dahi izin verilmeyen PCR davasında üstelik Sağlık Bakanlığı’nın savunma yapmasını sağladı. Ve doğal olarak o kocaman yalan da kendini  gösterdi.

  • Yalan ancak yalan ile savunulurmuş!

Daha da açıkçası varlığı olmayan birisine ad verip, KKTC’ye geldi, bu cinayeti o işledi yalanı da bitmiş oldu.

Artık bundan sonra konuşacak veya açıklama yapacaksanız bilimsel olmayan, “hurafeleri” kullanmayınız.  Ve aradan çekilin, bu savaş Bill Gates çetesi ile aramızdaki insanlığın var olma savaşıdır.

Tabii ki ne KKTC’deki ne de Türkiye’deki Sağlık Bakanlığı ve saygın personeli bizim düşmanımız değildir.!

(*) Validasyon; kullanılan yöntemin doğru ve kesin olarak sürekli bir şekilde bekleneni gerçekleştirdiğinin kanıtlanması için yapılması gereken işlemleri kapsar. Valide edilmiş yöntemle çalışıldığında yapılan işlemin kesin, doğru, spesifik, tutarlı, geçerli ve güvenilir olduğu garanti edilmiş olur.

(**)In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.”

1) https://www.corakel.org/news/samuel-eckert-trifft-prof-tanner/15656

2)https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

3) https://www.fda.gov/media/134922/download

4) https://vitamingiller.com/virus-izolasyonu-bildirisi/

Anahtar Kelimeler:
DSÖKKTCPCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan Kaplan 3 yıl önce

Bu işin bilimsel yönü.
Ben, ilköğretimde çocuklara sorulan "Ahmet'in 100 lirası var. Tanesi 4 liradan üç defter, tanesi 3 liradan yedi kalem aldı. Ahmet kaç lira ödedi, kaç lirası kaldı" türünden problemleri çözecek kadar matematik bilgisine sahip olan ve sözde Covid sürecini başından beri takip eden herkes bunun bir yalan olduğunu anlar.

Avatar
Ümmü E. 3 yıl önce

PCR testlerinin ne olduğu yavru vatanda ifşa olduğu halde neden hala bizim ülkemiz bu konunun üzerine gitmiyor ?

Avatar
İnsanım 3 yıl önce

COVİD19 baştan beri yalan oyun proje olduğunu tüm akılı insanlar biliyor. Akkılı olamayanlar nasıl bilsin acaba?

Avatar
Ümmü E. 3 yıl önce

PCR testlerinin ne olduğu yavru vatanda ifşa olduğu halde neden hala bizim ülkemiz bu konunun üzerine gitmiyor ?

Avatar
Ingrid Finch 3 yıl önce

How unbelievable that the majority of people on this island have such short memories of being persecuted. Have they forgotten what a genocide is? Well this is another one and it starts with a fraudulent PCR test. Expose the fake test and the whole plandemic will fall apart thus saving people from the planned genocidal gene altering pretend vaccine.

Avatar
ALİ İHSAN ÖNDER 3 yıl önce

Bu yazıyı okuyanların %90ı gerçeği bir şekilde öğrenmiş ve bilinçlenmiş.Önemli olan henüz bu bilince ulaşamamış vatandaşlarımızı nasıl bilgi sahibi yapabiliriz. Eminim ki doğru bir anlatımla ülke nüfusunun çoğu bunun bir saldırı olduğunu anlayacaktır.

Avatar
Asil Türk 3 yıl önce

Bir COVIT yalani atildi ortaya insanları psikolojik olarak yıktı ekonomisini sosyal yaşamını perisan etti bu kadar guzel tezgahı ancak abd israil ve ingiliz hazirlar uygular

Avatar
Kudret Kemal 3 yıl önce

Kardeşlerim! Dava kazanıldıysa bunun gerekçeli ilanı olur. Davayı davacı kazanmıştır denilir. Böyle bir karar var mı yok mu?