Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi HRC Tess Lawrie Dünya Ekonomik Forumu DSÖ

S.O.S.                

Necip Fazıl’ın dediği gibi, “Bağırmak istiyorum kollarımı makas gibi açarak, durun kalabalıklar bu sokak çıkmaz sokak

Biz PCR ve CoVID ile oyalanırken, yeni mikroplar ve aşıları da hazırlanıyor, yeni pandemi için.

Devletler, bürokrasi, akademi, sermaye, media, STKlar bu kadar kolay satınalınabildikten ve bütün insanlık bir yalan uğruna yargısız bir infazla eve hapsedilebildikten sonra, modern zamana tanrıları daha çılgın senaryolar yazabilirler.

Hergün yeni bir proje açıklanıyor. Projeler Cumhurbaşkanının açıklamaları ile sınırlı. Bu projesi kimler hazırlıyor, kimler bu ekipte rol alıyor, sorumluluk üsleniyor o belli değil. Bütün sorumluluk ve risk Cumhurbaşkanına yıkılıyor. Bilim adamları dedikleriniz de sorumluluk üslenmiyor. Media da, azan STK’lar dut yemiş bülbül. Projenin kendi teşkilatlarına, tabanlarına bile yeteri kadar tanıtıldığından emin değilim. Bütün bilgileri, Cumhurbaşkanının konuşmasından akıllarında kalanlarla sınırlı.

İnsanların gündemi farklı, onlara anlatılan farklı olunca bütün bunlar bir gündem değiştirme operasyonu olarak görülüyor. Aile dağılıyor, gençlik aileden uzaklaşıyor. Piyasa ve ekonomi halka umut vermiyor. Eşcinselliğin arttığı, sağlıksız beslenmenin pompalandığı ve alternatif sağlıklı beslenme yöntemlerini savunanların "yobazlıkla, bilimden uzak olmayla suçlandığı", küreselcilerintoplumu  kontrol etme çabaları toplumu bunaltmış durumda..

ElonMusk'ın insanlara sunmaya hazırlandığı çok düşük ücretli internet ile artık internet üzerindeki devlet kontrolü de boşa çıkıyor. ElonMusk'ın daha yeni Pentagon'dan aldığı 160milyon dolarlık parasal desteği de buraya not edelim. Musk’da tabi ki bu ikramın karşılığı bir şekilde efendilerine ödeyecektir. Bedelini insanlık ödedikten sonra, bu alemde kimse kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyecektir.Elbette Allah'ın dediği olacak olmasına da, biz bu süreçte ne yapıyoruz. Allah cahillere ve zalimlere yardım etmez, onların işlerini sarp dağlara sardırır. Bill’in peşinden koşacak, sonra da Allah’ın rızasına ulaşacaksınız, yok böyle bir şey. Böyle giderseniz Bill’in Şeytanlarının kömür taşıdığı Cehheneme gidersiniz.

Global çete “İklim değişikliği” bahanesi ile “Çevreci” kesilecek. Her partide çevreciler öne çıkartılmaya başlanacak ve çevreci partiler desteklenecek. Bir yandan “sentetik et”, öte yandan “Hayvan hakları” derken, İklim değişikliği ve Hayvan hakları üzerinden, yolun sonunda, “Kuş gribi”, “Domuz gribi” gibi “Deli Dana” pandemisi kapıda! Uzaydan bir mikrob de dünyaya gelmiş olabilir. PCR yalanına bu kadar kolay inandığına göre insanlar, buna da inanırlar. Gök taşından mı, yoksa uzay mekiğinden mi yeni bir mikrob bulacaklar bilmiyorum. Yalan değil mi, uydur uydur söyle, yalan biter mi!

Ama Balık senaryosu hazır. Bu sentetik et, kümes, av, küçük baş, büyük baş, balık farketmiyor, hepsi mümkün. Balıklar, kutuplarda eriyen buzların sıcak denizlere akması ile buzullarda saklı kristalleşmiş mikropların balıklar tarafından yutulması sonucu mutasyona uğraması ile yeni mikroplar sahil ülkelerine ulaşabilirmiş. Yani Balık yemeyi de yasaklayacaklar. Bill’in adamları da bu plana destek verirler. Aşıcıları yeni görevler bekliyor. Birileri bürokraside üretim izni almak için çalışıyor, bazı üniversitelerde bu konuda bilimsel çalışmalar başladı bile. Bu işe girmek için şimdiden bir takım şirketler kolları sıvamıştır bile.

Farkında mısınız, 5G ve Starlink konusunda birileri sus pus. Ama bu işler sessizce ağlarını örmeye devam ediyor. Bizimkiler de bunlarla kolkola. Celladına aşık bir siyaset, bürokrasi, STK, Media ve Akademi.

İklim değişikliği gündemi üzerinden Çevreci hareketler desteklenecek. "Yeşil Partiler" ve hareketler bu süreçte yükselişe geçmesi için desteklenecek.. Diğer partilerdeki geni ile oynanmış, yeşil maskeli "yeşil sevdaları”na dikkat.

Sözün bittiği yerdeyiz. “Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım” S.O.S! Tehlikenin farkında mısınız? Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
COVİDPCRSTKStarlink
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.