Öne Çıkanlar Cristian DROSTEN Türkiye DSÖ Orhan Kutan Coronavirüs

TARİHİN EN BÜYÜK DAVASI YA DA! 

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Evet, bu bekleniyordu. Londra sokakları geçen hafta, Bill Gates yargılansın” sesleri ile inledi.

Sadece Bill Gates mi, ElonMusk, DEF ya da Pzizer, DSÖ ve FDA ile bunlara destek verenlerin hepsinin yargılanması gerek.

Ya tarihin en büyük soykırımına şahid olacağız ya da tarihin en büyük davalarından birine.

Bunların ve bunların işbirlikçilerinin tüm malvarlıklarına el konulmalıdır. Böylece tarihin en büyük global fonu oluşur.

CoVID lobisine karşı muhalefetin sesi her gün biraz daha güçleniyor, ötekilerin sesi kısılmaya devam ediyor. Ama onların arkasında sermaye, siyaset, bürokrasi, akademi, medya, STK’lar, meslek örgütleri, herkes var. Bu adil olmayan güç dengesine rağmen bu çete her gün biraz daha küçülüyor. Bill Gates önce ailesini kaybetti, sonra vakfının yöneticisini. Gerçeğin farkına varanlar ricat etmeye başladıklarında çöküşleri uzun sürmez.

Aslında bu komplonun 2. Adımı atmaları gerek, ama ona mecalleri yok. Burada da duramazlar, çünkü kirli oyunları ortaya çıkacak!

Ankara hiçbir şey olmamış gibi emin adımlarla DSÖ’nün gösterdiği istikamette, açtığı yolda ilerlemesini sürdürüyor. CoVID uygulamaları gevşetilse de devam ediyor. 5G devam ediyor. Bunlar yetmemiş gibi şimdi bir de, hem de Kurban Bayramına iki hafta kala,  “Hayvan Hakları Yasası”nı gündeme getiriyorlar. Bu cahillik mi, cüretkar bir meydan okumamı, cesaret mi?

İslam dünyası Türkiye’ye bakıyor. Bu anlamda Türkiye bu lobinin şansı gibi gözüküyor. Yani “One Minute”, “Mavi Marmara”nın kazanımları bu lobinin ekmeğine yağ sürüyor.

Bu lobi, İstanbul Sözleşmesi, LGBT+ lobisi, CEDAW lobisi, Lanzarotte lobisi ile ortak.

Dikkat edin bunlar söz konusu olduğunda iktidar-muhalefet, sağ-sol, liberal-milliyetçi kalmıyor hemen hemen neredeyse. Birkaç TBMM’de temsil edilmeyen siyasi parti dışında kimseden muhalif bir ses çıkmıyor. Sanki “yok birbirlerinden bir farkları, tek farkları sloganları ve adları, liderleri” diyeceği geliyor insanın. Hepsi bu lobinin sesi oluyor.

Bu durum her yerde böyle. Bir yandan Kelt inciline el basıp yemin edenler, 1 dakika sonra Satanist Lady Gagaya Amerikan ulusal marşını okutuyorlar. Bu pedefolik kadro, bir süre sonra LGBT’ye özgürlük tanımayan ülkelerle ilişkilerini gözden geçireceklerini söylüyor. Aklına Türkiye geliyor, Türkiye’ye demokrasi getirecekler ya, muhalefete destek vereceklerini söylüyor, bakıyoruz CHP, FETÖ, HDP’liler buradayız diye bayrak sallıyorlar. ABD’de Iraktan, Afganistan’dan sonra Türkiye’ye de “Demokrasi” getirecek. Bunlar da bizim “Ulusalcı Atatürkçülerimiz” HDP ile, İyi Partiyi de yanlarına alıp ABD’nin kılavuzluğunda, “Küçük Amerika”ya Demokrasi getirecekler. Ve sonra da gidip ABD’ye “ucuz asker deposu” olacaklar sonunda. NATO’nun sıçrama tahtası, fedailer mangası, koruma kalkanı, Asya, Afrika, Ortadoğu dedikleri coğrafyaya karşı askeri üs ve yeni dünya düzeni öncesi, bölgedeki devletlerin sınır, rejim ve iktidar yapılarını değiştirmek için “starejik ortak” olacağız!?

ABD siyasi ihale açtı, taşeron parti, örgüt, media, sermaye ve bilim(!?) adamı arıyor.

Şimdi herkesin yeniden düşünmesi gerekir.

Biz bir yandan gençleri ve askerleri, memurları, sağlıkçılarımızı zorunlu bir şekilde aşılarken aslında kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz. İnsanlık büyük bir kırımla karşı karşıya.

CoVID, 5G ikizdir. Starlink de öyle, Neuralink zaten Trans hümanizmin ilk adımı olacak. Avatarlar, Humanoidler derken, Siborglar, Klonoidler, Kimera, Nesnas, Genomiklergündemde.Biz Maske, Mesafe, Musluk, HES kodu ile oyalanıyoruz.

Yeryüzünün bütün erdemli insanları bu tarihin en büyük komplolarından birine karşı el birliği yapmak zorunda. Her geçen gün, bu felaketin, kan ve can maliyetini daha da artacaktır. Geleceğinize sahip çıkın. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
DSÖBill GatesFDA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 3 yıl önce

Yangından mal kaçırır gibi toplumu aşılamaya acele ediyorlar. Onlar acele ettikçe, kafamdaki sorular artıyor. GERÇEKTEN O AŞILARIN İÇİNDE NE VAR?

Avatar
Erol 3 yıl önce

Hatırlar mısın? İnkâr edenler seni etkisiz hale getirmek veya öldürmek ya da yurdundan çıkarmak için tuzaklar kuruyorlardı; onlar tuzak kuruyorlardı Allah da bozuyordu. Tuzak bozma işini en iyi yapan Allah’tır.

Avatar
SokakAdame dünyalı SokakAdamr 3 yıl önce

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇEVRE AVRUPADA DA FATİH SULTAN MEHMET IN SÜKSESİNDE O Iyi ki Istanbul Sözleşmesinin kaldırmada önderlik ettik F.S.Mehmet in bu ülkelerde ilk gece hakkını kaltdırtmada nasıl büyük etkisi olduysa ve bunun sonucu bu ülkelerin moral değerleri yükseldi bizle aynı moral değerlerde birleştilerse ve onlarla ekonomik entegrasyonumuz oldu ise yine tarih tekerrür ediyor . Bu sefer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu kapıyı açtı Bu ülkelerde nüfus hızla azalıyor ölüm oranları yıllardır yüksek işsizlik 0/0 50 ye yükseliyor ve küresel tanrılar ailenin mahremiyetine girmiş yoketmekle uğraşırken bu millet ve devletler anladılar olayı ve Dünya Bankasının Türkiyenin önlenemez yükselişini açıklaması ve moral değerlerinin de önlenemeyecek yükselişini ve karşılıklı hakkaniyet ilkelerinin Turkiye ce uygulandığını gördüklerinden farkindaysaniz herseyimizle birlikte davranıyorlar. Polonya Macaristan Ukrayna Rusya v.b Farkindamı sınız Afganistanda bizimle birlikte görev almak için can atanlar var.Siz benim hiç SIFIR kadın cinayeti istiyorum projem var deyişime kulak verdiniz mi Işte adımları atılıyor Istatistiklere hiç baktınız mı en ilgincinden başlayacağım Türkiye Yüzbin de 2,5 bu tamam bunu biliyorsunuz. InşAllah SIFIR Olacak. Sıkı durun Ukrayna 6,2 Rusya 8,27 Letonya 4,36 Litvanya 4,57 Moldova 4,10 sasırdınız değil mi Şaşırmaya devam Lesotho- Ingilizce 41,25 Orta Afrika C - Fransızca 14,76 G.Afrika 36,40 Ingilizce Anguile 27,68 Bahamalar 32 Dominik 28,7 Ingilizce Virgin Islands 49,26 Amerikanca Belize 37,9 Guatemala 22,50 El Salvador 52,82 Honduras 38,98 Meksika 29,07 Brezilya 27,98 Kolombiya 25,34 Venezuela 36,9 Uruguay 12,06 Arjantin 5,32 bunlarda çoğunlukla Ispanyolca konuşulur Grönland 5,31 ABD 4,96 VE HEPSI HIRISTİYAN Hindistan 3,08 Şimdi sıkı durun Birleşik Arap Emirlikleri 0,50 Katar 0,38 Umman 0,27 Bahreyn 0,52 Suudi Arabistan 1,30 Kuveyt 1,8 bunlarda yuksek gelirli arap ulkeleri S Arabistanin 1,3 Kuveytin 1,8 olmasinin nedeni de

Avatar
SokakAdam dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

dışarıdan aldıkları göçeden insanlarının kendi aralarındaki husumetleri Savaş ve işgal olan iki ülke ise az biraz yüksek. Şaşırdınız değil mi.Işin sosyolojisi ve ekonomisi var tabiiki.Şeriat diyebilirsiniz Islam diyebilirsiniz Ama en onemlisi bu Arap ülkelerinde iç göç yok Herkes yurtdışına okumayada gitse gelir kendi aşiretine herkes birbirini tanır bir yüzden kötü birşey yapan dışlanacağını bilir ve istişare kültürleri vardır her türlü sorun ve iş aşiretlerde konuşulur yani kimse yalnızlaştırılmaz kişiliksizleşmez, hiç yapılmaz psikopatlaşmaz.Ve Islam öncesi kadına olan saygı islamla dahada taçlanmıştır Böylece aile bozulmamıştır Ama önce yazdığım devletleri ve genel dünyada ki aile parçalanmalarını ve ailelerin namuslarına el uzattıklarını görün bu sapık küresel tanrıların .Küresel tanrılar aileler parçalanacak devletler parçalanacak insanlar kjşiliksizleştilecek emrini çoktan vermiştir Bu fullbright eğitim sistemiyle pagan hukukla ortodoks tıpla süregelmektedir Insanlar kişiliksizleştiriliyor cinsiyetsizleştiriliyor eşcinsel oluyor kendi yönetebildikleri koyunlar köleler oldular. Kadın ticareti artık işportaya düşmüş zina aile içi ilişkiler çocuk istismarı pedofili yaygınlaştırıldı Ve ne yazık eylemlerdede eşcinselleri ön plana atıyorlar Bu insanların belki 0/0 1i doğasından geninden diyelim ya 0/0 99u ya çocukken istismara uğramış ya gençken , aile içinden, komşudan. Çocuklarını başka çocuklara tuzak kursun diye yetiştirip diğer çocukların dünyalarını yıkanlardan Sonuçta psikolojik çıkışını bulamayanlardan .Maraşta bir olay anlattılar çocuğa kendi babası öğretmiş kendi yaşlarındaki çocuklara musallat olup ilerde onları kullanmak üzere sapık emellerini gerçekleştirmiş Böyle bir olay varsa daha nicesi vardır demektir O sapığın emellerini gerçekleştirdiği kişilerde Maraşın en zenginleri dedelerinin fabrikaları var cami yaptırmış kuran kursu açtırmış hep kendi adını koymuş Sapıklığı yapanın adını da söylemişlerdi "Cihan Doğan"ve onun her dediğini yapar olmuşlar.

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Şimdi gelelim Türkiyenin sosyolojik ve ekonomik yapısını nasıl dönüştüreceksiniz SIFIR KADIN CINAYETINI NAMUSUNUZU KORUMAYI Istiyormusunuz içtenlikle Kadınlar Gençler Aileler parçalanırken aile mahremiyetiniz ayaklar altına alınırken aynı zamanda icralar hacizler gelmedi mi topraklarınıza evlerinize iş makinalarınıza ekmek teknelerinize bunu varlık şirketi bankalar yapmadımı ailelerin kutsallarına girmediler mi o zaman bu ha ülkemizin işgali olmuş ha evlerimizin ha topraklarımızın Bu konu da sesiniz çıkmayacak mı Bul karayı al parayı ekonomik sisteminin pagan hukuk kuralları uygulayıcılarına ses çıkarmıyacakmısınız. Bakın o zaman SIFIR KADIN CINAYETI Oluyor mu NAMUSUNUZ KORUNUYOR MU? Korkmayın devlet para yaratır Şimdi bitcoinlerle şahıslar para basmıyor mu bir de iktisatçılar bilmiyor mu bunları merkeziyetsiz geleceğin digital parası diye Devlet mi güçlü şahıslar mı güçlü Düşünün bakalım Bunu daha önce ki yazılarımda da anlattım .
Gelelim Türkiye genel kaba ölüm oranlarına Hala açıklanmadı Bugün de türkiye demografisi Turkcewiki .org sayfasında corona plandemisi çıkmazdan evvel 2019 da öngördükleri kaba ölüm oranı için 2020 de BINDE 5,86 2023 de BINDE 6,09 Olacağı bunu da yaşlı nüfusun 65 yaş üstünün1935 de 0/0 4 ile başlamış 2010 da 0/0 7,2 2019 da 0/0 9,1 e kadar yükselmiş olduğu bu yüzden kaba ölüm oranlarının artacağı tesbiti.Yani 2020 83614362 iken kaba ölüm 489980 2023 de 85500000 nüfusta 520695 olacağı gibi gözüküyor
Atatürk ün gençliğe hitabesini bu linklerde hem türkçesi hem ingilizcesini yazdım S eslendirmekte istiyorum Amacım hem Türkiye de hem dünyada Z kuşağını kazanmak Aynı şekilde ailelerin eski sağlığına dönüşü için bu hitabenin annelere babalara aile için yazıp seslendirmek o kadar uygunduki linklerde türkçe ingilizce fransızca ispanyolca yayınladım aile milletin temeltaşıdır anayasa madde 41 den gücümü alarak Bu hitabelet yeryüzünde ne kadar yayılırsa özellikle ulus devlet olamamış küresel tanrılarca yönetilen ülkelerin ve insanlarının

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

kendilerine gelmesi ile tüm dünyada aile kurumu yerine oturur ve bi devletlerin karşılıklı saygı içinde birbirleri ile ilişkileri dunya barışını hızlandırır ekonomiler yerli yerine oturur Kadın cinayetleri de kalkar bu şekilde inşaAllah. ATATÜRK Kurtuluş savaşında hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh bütün vatandır demişti Şimdi o satıh bizim için tüm yeryüzü .Çünkü ekonomik gelişmeler moral değerlerimiz ve tarih bizi buna sevkediyor.