Öne Çıkanlar Sarper Altıncık İsrail ABD DSÖ Çin

TEK ŞANSIMIZ YAHUDİLER

Yazan Muammer KARABULUT

Türkiye’de büyük bir aymazlıkla antisemitizm suçlaması ile tazminata mahkum edilen bir kişi olarak söylüyorum; Küresel şeytanı durdurmak için tek şansımız, ancak İsrail’deki Yahudilerin CHABAD’çı Netanyahu hükümetine karşı 39 hafta her Cumartesi yaptıkları gösterinin devamı ile olur.  

Bilindiği üzere 7 Ekim 2023 tarihinde 40. Gösterilerini yapmak isterken Gazze soykırımının başlatılması ile askıya alınan gösteriler, dün yine bir (4 Kasım 2023) Cumartesi günü, bu sefer Netanyahu’nun evinin önünde toplanarak istifaya çağırarak devam etti.

Dün, yani İsrail’de 39 hafta görmediğimiz Yahudileri, bugün İNSANLARARASI barışı için, onlara destek veren açıklamalar ve eylemler geliştirmek zorundayız.

Bugün haklı olarak dünyanın gelişmiş ülkelerin çoğunda Gazze’de yaşanan İNSANLIK dramı, vahşet ve içme suyuna bomba atacak kadar gözü dönmüş bir güç merkezine karşı protestolar yapılıyor.

Gazze’de naklen İNSANLARA yaşatılan soykırım hareketinden dolayı İNSANLAR utanç duyuyor.  Ama her şeyden önce en anlamı ve bu İNSANLIK dışı eylemi durduracak olan protestoları yapan İsrail’de yaşayan Yahudilerdir. Çünkü onlar Netanyahu’nun evine çok yakınlar.

Ve Netanyahu’nun evine ancak bu cesur, tercihini İNSANDAN yana kullanan Yahudiler yapabilir. Onlar İsrail’de, “Hamas'a gösterileriyle yardım etmek yerine politikayı savaş sonrasına bırakmalılar.” gibisinden yapılan telkinlere aldırış etmiyorlar. Yahudiler arasında, bu cesur İNSANLARIN protestosuyla ilgili şimdiden, “Nadir görülen bir sağduyu gösterisi. Bu cesur protestocuları selamlıyorum. Bugün muhtemelen sesleri duyulmayacak, tepkilerle karşılaşacaklar ama tarihin doğru tarafındalar ve sayıları artacak. Ta ki, tahmin edilebileceği üzere, protestolar bastırılana ve sivil özgürlükler ‘savaş’ bahanesiyle ellerinin tersiyle itilene kadar”.(bkz)yazılı yorum yapan olmuştur.

Netanyahu’nun evinin önüdeki protesto REUTERS tarafından, REUTERS haber taklası ile görüldü. Şöyle ki REUTERS haberinde,(bkz)“İlk şokun etkisi geçtikçe halkın öfkesi arttı ve Gazze'de rehin tutulanların aileleri hükümetin tepkisini sert bir dille eleştirerek yakınlarının eve getirilmesini” istediğini yazdı. Halbuki  gösteri yapanlar 39 hafta Netanyahu’ya karşı protesto eden göstericilerdi. Ve bu protesto gösterileri yapıldığında ne Gazze ne de rehineler vardı!.

Fransız haber ajansı (AFP bkz) ise Yahudilerin protesto haberinde servis ettiği fotoğrafta , “İsrailli protestocular, İsrail ile Filistinli grup Hamas arasında devam eden savaşın ortasında 4 Kasım'da Kudüs'te düzenlenen hükümet karşıtı gösteride Başbakan Benjamin Netanyahu aleyhinde sloganlar” attığını belirtti.

Onun içindir ki, küresel şeytanların desteği ile yaşadığımız dünyaya sözde Mesih getirerek Nuhi yasalar adı altında yeniden dünya düzeni kurmaya hazırlanan bu sapkın CHABAD hareketini durdurmanın tek yolu bugün için, İsrail’deki Yahudileri desteklemekten geçmektedir. Onlar 39 hafta her Cumartesi gün  Netanyahu hükümetine karşı bütün zorluklara rağmen direnmeyi bildiler. Devamı İNSAN soykırımına dur diyecek İNSANLARIN birlikteliği ile olur.

  

Anahtar Kelimeler:
ChabadNetanyahuGazzeİsrail
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 6 ay önce

Daha önce İlk okuduğumda küfür etmiş bunlar manyak demiştim ama yine haklı çıktınız ve bugünlerde artık Netanyahu'ya karşı duran Yahudilerin video ve resimleri paylasıyor. Küfür icin özür dilerim

Avatar
David 6 ay önce

You are right