Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Megali İdea Akan KÜRŞAT Robert W Malone Mendy Chitrik

TÜRKİYE’DE HEDEFE ERDOĞAN’I KOYDULAR!

Yazan Muammer KARABULUT

Rothschild finans merkezi Napolyon Savaşlarından bu yana her savaşın her iki tarafını da finanse etti. Böldüğü imparatorluklardaki iktidarları belirledi, Uluslararası bütün kuruluşların sahibi oldu. Yakın dönemde Rıza Pehlevi’nin yerine getirilen Humeyni, Saddam ve Kaddafi  de bu şebekenin, “melek” ürünü olarak yaratıldı. Gitmeden önce de, “şeytan” olarak dünyaya tanıtıldı!

Sıradaki Lider ERDOĞAN

Türkiye’de bir daha kimseye nasip olmayacak şekilde  20 yıl süresince iktidarda olan AKP ve ERDOĞAN iktidarını belirleyen bu güçlerin hedefinde, yine ERDOĞANSIZ bir hükümet modeli var.

İlk Önce İktidara Getirmek!

Doğadaki her şey büyür. Ve büyürken bir önceki dönemini yadsır. İnsanlar da öyledir. Küresel sapkınlarda destek verdikleri liderler ile zaman içinde karşı karşıya kaldıkları anda yerine yenisini koyarak veya yeni bir hükümet modeli oluşturarak yollarına devam ederler. Türkiye’de şu anda ERDOĞAN’ı sevelim sevmeyelim, küresel sapkınların hedefinde ve aynı durumda.  Nedeni ise devletin varlığını sürdürmek için zamanla menfaat çatışmasına dönen çıkarladır.

Pireye Kızarak Yorgan Yakmak!

İktidar değişsin, AKP gitsin ama bunlar demokrasinin bir sonucu ve çerçevesinde olsun. Humeyni, Saddam,  Kaddafi  ve ERDOĞAN’ı getiren sapkınların isteği ile değil kendi irademiz ile karar verelim. Türkiye’de hızla bunları tartışacak demokratik ortam sağlayalım. Eğer bu ortamı sağlamadan böyle bir oyuna gelerek karar verirsek, laik yapısını kaybeden  İran Devleti’nin, dolarla petrollerini satmayarak  küreselcilerin damarına basan  Saddam’ın, Kaddafi’nin ve ülkelerinin başına ne geldiyse onu yaşarız.

Ve yapılanları unutursak, Türkiye’nin sonu da aynen o ülkeler gibi olur.

Türkiye’de Neden Erken Seçim?

Son olarak DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği plandemiyi hatırlayalım. DSÖ’nün ve ilaç (aşı) şirketlerini fonlayan küresel sapkınların organizatörü pedofili bill gates milyarlarca doz enjeksiyondan sonra “aşıların ARGE’si yetersiz, koruma sağlamıyor ve son olarakta 2022 ortalarında Covid-19 gribal enfeksiyona dönüşecek” dedi. Böylelikle sürdürülebilir bir proje olmayan plandeminin sonuna geldiğimizi anladık. Ama öncesinde Türkiye’de dikkatimizden kaçmayan, iktidarın ve özellikle tüm muhalif güçlerin desteklediği, hala desteklemeye devam ettiği bir plandemi ve tedbirleri var. Bu da muhalif güçlerin iktidarı, AKP’yi iktidara getiren güçlerden alacağını biliyor olmasından ve onun için de sessiz kalmasındandır. Bu artık bilinen bir gerçek!.  O güçlerin  yeniden belirlediği iktidarla halk, aynen Irak, İran ve Libya gibi yollarına devam edecek ve ilk zamanlarda plandeminin tedbirlerinden ve ERDOĞAN’dan kurtulduklarına, yalan ekonomik verilerle sevinecektir!

Onun için zaman pire için yorganı değil asıl pireyi(**) bulup onu yakma zamanıdır.

Çok basit bu iktidar oyununu bozmaya plandemi ile başlayalım ve plandeminin sözde tedbirlerini bill istediği için değil, Türkiye’nin çıkarları için kaldıralım. Ve iktidara hazırladıkları muhalefetin maskesi de böylelikle düşecektir!

Türk milleti şuanda bunu anlayacak bilinç seviyesinde!

Yarın Çok Geç Olacak!..

Plandemiden çıkan halkın savaştan çıkan halktan hiçbir farkı kalmayacağı gibi, mRNA sıvıları insanları ne hale soktuğunu da tam olarak bilmiyoruz!

Bırakın öncesinde bu yaralar da sarılsın.

Dünya tarihinde küresel sapkınların planları ile hareket edipte iki yakası bir araya gelmiş ne lider ne de huzurlu bir ülke vardır!

Ve tüm bunların yanına Erdoğan’ın bugün,"S-400 parça üretimi konusundaki detaylar hakkında Rusya ve Türkiye detay açıklama yapmamak üzerine mutabık” olduğu yönündeki açıklamalarını ve doların çıkışını da bu sürecin sonlarına ekleyelim.

Bırakın Mars’a gitsinler!

(*) Kapak; Rothschild ailesinin fertlerinden olan David Rothschild, Türkiye ve ABD'nin anlaşmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Erdoğan Trump'ı yıktı''

RT yapılan tweet: “Bu bir ateşkes değil. Teröristlerin gitmesi için operasyona 120 saat ara vereceğiz. Operasyonu ancak şartlarımız yerine getirildiği takdirde durduracağız” dedi.

(**) bill gates’in de patronu olan küresel sapkınlar!

Anahtar Kelimeler:
DSÖTrumpRothschildERDOĞAN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 2 yıl önce

Aynen katılıyorum