Öne Çıkanlar Russia Georges MAROVİTCH DSÖ Dr Tess Lawrie . AFİK

TUTUKLULUĞUMUN DEVAMINI İSTİYORUM!

Yazan Muammer KARABULUT

Eğer şehit Kubilay cinayetinin arkasındaki organizasyonu görseydik, bu ülkede kimse darbe yapmaya, siyasi cinayet işlemeye, idam etmeye, vatanseverlere işkence yapmaya, cezaevine koymaya cesaret edemez ve dış saldırılar konusunda farkındalığımız yüksek olurdu!

Bu ifadem belki çok iddialı gelmiş olabilir. Ama birebir yaşayan birisi olarak sarf ettiğim bu sözlerin arkasındayım. Belki çoğunuz ilk kez duyacak, Kubilay cinayetini Atatürk’ün tertiplediğini söyleyen,  ABD’nin İzmir  Konsolosudur. Türkiye’de bunu ilk kez Ergenekon duruşmalarının yapıldığı Silivri’de Danıştay cinayetine emsal olarak ifade etmiştim. Daha sonra kitabı da yayınlanmış.  Her ikisi de aynı amaçla yapılmıştı. Hatırlayacak olursak, Danıştay cinayetini de ERDOĞAN’ın üzerine atacaklar ve yargılayacaklardı. Bunu Ergenekoncular yapıyordu! O dönem bu tertibi yapanlar, yani şehit  Danıştay II. Daire Hakimi  Mustafa Yücel ÖZBİLGİN cinayetini işleyenler karşılığında Ergenekon operasyonu başlattı.    

Onun için Kubilay cinayeti çok önemliydi. Bu cinayeti ben de yazdım… Cinayetin Yunanistan’da tertiplendiği bilgisine ulaştım. Karşılığında, o günkü olayların içinde olanların torunları bana tazminat davası açtı ve kazandılar. Avukatım Süleyman ÇETİN 16 Nisan 2007 tarihli savunmanın sonunda, “Sayın Davacılar, Dedelerinin idamı karşı haksızlık yapıldı diyerek acısını hala yaşıyorlarsa, BİZ DE KUBİLAY ACISINI YAŞIYORUZ.” dedi.

Sonra Danıştay cinayeti ile ilişkilendirilen Ergenekon Davasının sanığı oldum ve tutuklandım. Uzun sayılacak tutukluluktan sonra duruşmalar başladı. İlk kez hakim karşısına çıktığımız gün mahkeme heyetine, “Eğer Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığını ilgilendiren Lozan Barış Anlaşması ile ilgili İstanbul’da yaptığım konuşmayı Cumhuriyet Savcısı terör örgütü eylemi olarak iddianameye koyuyorsa ve bunu da hakim kabul ediyorsa, o mahkemeden ancak tutukluğumun devamını isterim.” oldu!

Bugünlerde yaşadığımız plandemiyi de hep Irak’ta bulunamayan kitle imha silahlarına ve Ergenekon’a, Kubilay ve Danıştay cinayetine benzetiyorum. Hatta aynısı diyorum!  Ne de olsa Türkiye’deki en derin, Menemen  ve Danıştay da işlenen iki cinayetin sanığı oldum.  

  

https://www.milliyet.com.tr/siyaset/11-ay-tutuklu-kaldiktan-sonra-ergenekon-kitabi-yazdi-1094727

Anahtar Kelimeler:
ERDOĞANPlanDemiATATÜRK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Siviloğlu 2 yıl önce

Yollar biter ama hukuk sistemindeki çelişkiler bitmez...Tekrar geçmiş olsun Muammer Bey...