Öne Çıkanlar Acun DNA Melinda Gates Adalet mRNA

YA GAZZE OLMASAYDI!

Yazan Muammer KARABULUT

KKTC’de iki yıldır, soykırımcı ve çocuk katili Netanyahu’nun da mensubu olduğu CHABAD’ın Girne’deki  hücre evinin balkonunda asılı tabelasını indirmek için mücadele ediliyor. Konu en son, UBP’nin meclis grubunda İskele Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK gündeme getirdi. Grupta Başbakan, Bakan ve Milletvekilleri  olduğu halde ne CHABAD’ı tanıyan ne de 2010 yılından itibaren Girne’de asılı, Kuzey Kıbrıs Yahudilerin Merkezi yazılı olan tabelayı gören ve bilgisi olan çıkmadı. Ama terör örgütünün KKTC’ye atadığı aynı zamanda, “örgütlü taşınmaz mal” alma organizasyonu yapan Chaim Hillel Azimov ile başta Cumhurbaşkanı olmak üzere bir çok kişiyle resimleri vardı.

Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK gruptan sonra konuyu Başbakana, Başbakan da İçişleri Bakanına söyledi. İçişleri Bakanının, KKTC’de yasadışı faaliyet gösteren CHABAD’ın astığı tabelayı araştırması bir ay sürdü. Nihayet konu Girne Kaymakamına gitti. O da araştırmasını tamamladı.

CUMHURBAŞKANI CHABAD’A SAHİP ÇIKTI!

Ve CHABAD’ın örgüt evinde asılı tabelasını kaldırmak üzere yola çıkıldı. Örgüt evine giden ekipleri, güvenlik kamerası aracılığı ile  telefonundan izleyen Chaim Hillel Azimov  örgüt toplantısı için gittiği ABD’den hemen Cumhurbaşkanını arayarak örgüt evine müdahale edildiğini söyledi. Dünyanın en güçlü örgütü olan CHABAD KKTC’de bilinmemesine rağmen, devletin başı olan Cumhurbaşkanı hemen terör örgütünün lideri için Girne Kaymakamını aradı. Kaymakam da yasal bir statüsü olmayan örgütün tabelasını paketledi. Kaldırmak için CHABAD’a süre verildi. Yani yasal bir durumunuz varsa yapılan işlem kaldırılacak denildi. Tabii ki herhangi bir gerekçe sunulmadı. Kaldırılması gereken tabela paketlenmiş bir vaziyette duruyor. Yine o tabelayı asan çocuk katili terör örgütünün KKTC lideri için hiçbir işlem yapılmadı.

KKTC’de başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, telaşlanmayın diyen Başbakan, İçişleri Bakanı, Müsteşarı ve Girne Kaymakamı KKTC’de bildik sorumluluk almama, sorun çözmeme ve meşhur topu taca atma taktikleri ile zamana oynamaya başladılar.

BÜYÜKELÇİ SİMON’A TEŞEKKÜR ETTİ

Diğer tarafta ise Lefkoşa Büyükelçisi terör örgütü CHABAD’ın örgütlü evlerinin inşaatını yapan ve  adı, 1-Simon Mistriel Aykut / Aykut Simon Mistriel, 2-Simon Aykut / Aykut Simon / Simon Aycot ve 3-Aykout Shimon olarak bilinen kişiye teşekkür etti.

Türkiye’nin KKTC’ye ekonomik işbirliği kapsamında atadığı, Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi (KEİ) Koordinatörü CHABAD daha çok ev alsın ve Simon’un evleri satılsın diye yabancıları daha fazla ev alması için meclise baskı yaptı.

Kıbrıs’taki ecdadımızın malını koruması için yolladığımız KKTC Vakıflar Genel Müdürü, terör örgütünün evine giderek Azimov’un, Kıbrıs’taki Musevi toplumunun yeni yılını (Rosh Hashanah) kutladı.”

GAZZE OLMASAYDI KKTC NE OLACAKTI?

Sonuçta, eğer Gazze’de terör örgütü CHABAD’ın üyesi olan Netanyahu  dünyanın gözü önünde soykırım yapıp çocukları öldürmeseydi, o tabela da paketlenmez ve hiç kimse KKTC’deki tapulu işgale dikkat çekmezdi. Çünkü bugün yazılanların 100 katı kadar CHABAD’ın KKTC’deki faaliyetlerini yazdım. Yazmaya da devam edeceğim.

Şimdi KKTC’de CHABAD’ı bilmiyordum ve/veya yürütme, yargı, muhalefet, siyasiler ve güvenlik kuvvetleri gibi sorumlu olan kurum ve kuruluşlar yeni duydum kervanına katılmak isteyecektir. Bilindiği üzere kanunları bilmiyordum demek suçu ortadan kaldırmaz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fazıl Olcay 5 ay önce

Devam edin.. önünüzde kimse duramaz o kadar doğru bir yoldasınız ki

Avatar
cengiz han 5 ay önce

yarın öbürgün özerk kıbrıs yahudi devletini kurarlar..demedi demeyin. bu siyonist pislikleri derhal kıbrıstan def edin ve mallarını istimlak edin.. kıbrıs barış harekatına şehid ve gazilerinin kemikleri sızlıyor..Türkiye gerekirse kıbrısa kayyum atamalıdır veya vali